Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (342)

plakát

Cizinec (2010) 

A to mě se to zase docela líbilo :) Jako na 5* hvězdiček to u mě asi nemá, ale jinak jsem byla více než spokojena a rozhodně jsem si tenhle film maximálně užila :) Angelinina postava sice pořád jen tak koukala nebo řídila loď, Johnnyho postava byl ňouma (ale má pěkné pyžamo :D) a Paul Bettany tam mohl být mnohem víc, stejně jako Rufus Sewell. Potěšil mě i Alessio Boni. Každopádně konec byl napínavej, už dlouho se mi u filmu nestalo, že bych byla fakt na vážkách, jak to vlastně teda je. A i když pak už to bylo docela jasné, zezačátku by mě to teda rozhodně nenapadlo. Musím říct, že to bylo fakt dobře vymyšlené všechno, i když občas se i ti super tajné agenti chovali jako amatéři. A bylo to sokonce vtipné, to jsem ocenila. Nejlepší Johnnyho "F*ck. :D Angelina vypadala hrozně a byla strašně vychrtlá a být jí, dožaduju se vyhazovu maskéra. Johnny zas občas nezapře pohyby ála Sparrow. Má to samozřejmě spoustu chyb a na nejlepší film roku to asi těžko bude aspirovat, ale já jsem si to opravdu užila a to je hlavní. Btw radši moc nečtěte oficiální text distributora...autor textu film zřejmě neviděla a nemá páru, o čem to je.

plakát

Cizinka (2014) (seriál) 

Jsem z tohohle seriálu poměrně nadšená, až tak, že mám v plánu si přečíst knihu :D Británie a historie, to bylo vždy moje, a Skotsko 18. století je pro je ještě poměrně neprobádaná oblast, takže si to užívám. Co si budeme povídat, nejlepší postava je Jamie a zbytek se může jít zahrabat :D Claire je poměrně nemastná, neslaná, na zdravotní sestru ze 40. let je nějak znalá, ale rozhodla jsem se to přehlédnout. Druhá řada byla trochu slabší, hlavně díky poměrně nudné pařížské lince. Třetí řada je zatím výborná a začínám mít crush na Rogera :D Edit: Řada 7, Jamie ani Claire mě nezajímají, tým Bree a Roger forever :D

plakát

Co ty jsi za číslo? (2011) 

Chris Evans dobrej, o tom žádná, Annu jsem nemohla vystát, ta ženská má děsně vychlastanej hlas, rvalo mi to uši. Přehlídka skvělých herců jako jejích ex-přítelů pobavila. Pustila jsem si to kvůli tomu, že je tam i Zachary Quinto (haha) a jo, celkem jsem se pobavila, nejvíc asi u scény s jejím falešným anglickým přízvukem. Ale taky jsem párkrát měla chuť to vypnout, jak to bylo trapný. Asi si to už znova nepustím. Btw. český překlad názvu je úplně mimo.

plakát

Čarovný les (2014) 

Možná kdybych si předem přečetla, že je to adaptovaný Broadway muzikál, nenudila bych se u toho tak moc. Myslím, že by stačila tak poloviční stopáž, aby to nebylo tak natahované a dobré scény měly šanci zůstat v paměti. Takhle si pamatuju jen "Agooonyyyy".

plakát

Čas čarodějnic (2018) (seriál) 

Teď jsem dokoukala druhou řadu. Chvílemi mě moc nebavila, ale finále bylo celkem napínavé. Mrzí mě, že jsme z Čech toho moc neviděli, ale i tak jsme ráda za každou zmínku českých zemí :D Myslím, že první řada mě bavila víc, to současné pozadí je prostě zajímavější. A doufám, že to Marcus přežil.

plakát

Černobílý svět (2011) 

Asi nejde jinak než tomu dát plný počet. Knihu jsem četla ještě před filmem a musím říct, že zpracoání se povedlo, i když jsou některé části pozměněné nebo zkrácené. Ale až na osekanou linku se Stuartem v podstatě nemám co vytknout. Od poloviny filmu jsem natahovala a na konci jsem to nevydržela. Krásný a pravdivý film, s hořkým a zároveň veselým koncem. "You is kind, you is smart, you is important."

plakát

Ďábel nosí Pradu (2006) 

Jeden z mých oblíbených filmů, který mě zároveň děsně štve. Miluju sledovat proměnu Andy, jak bojuje s novou prací a odsuzováním okolí. Nicméně naprosto nesnáším toho jejího přítele a její kamarády, kteří ji ani trochu nepodpoří a nedokážou přijmout, že se lidi mění. A ona za nima ve finále ještě přileze zpět. Takže na tenhle film koukám kvůli scénám v redakci Runwaye, kvůli Anne, Meryl, Emily Blunt a Stanleymu Tuccim, kteří jsou skvělí.

plakát

Dámský gambit (2020) (seriál) 

Přiznám se, že jsem se původně nechystala se dívat, nějak mě to neoslovilo a šachy nehraju, ale pak jsem to zkusila a wow. Tohle bylo intense.

plakát

Dancing on the Edge (2013) (seriál) 

Prvni dil byl perfektni, i druhy dil se mi moc libil, ale v momente, kdy se to zmenilo v detektivku, uz me to prestalo bavit. Zajimalo me spis, jake utrapy a prekazky prekonava cernosska kapela, nez aby me zajimalo, kdo vlastne je vrahem, kdyz to stejne bylo celou dobu jasny, a navic nam to ani poradne nevysvetlii. Dost postav se chovalo fakt divne, Julian byl celej posahanej a jeho sestra mluvila jak nauceny robot. Ve finale jsem to sledovalav podstate jen kvuli Louisovi a Sarah a jejich vztahu. Co ale musim pochvalit, je hudba, ta byla nadherna. Edit: co proboha mel jako byt ten special? Naprosto jsem nepochopila jeho smysl, uplne zbytecny special a ta epizoda s tim Flukem a zenskou na telefonu byla uplne absurdni.

plakát

Dark Matter (2015) (seriál) 

Pro ty, co jsou stále zahořklí kvůli tomu, že Firefly bylo zrušeno (jako já), je tento seriál úplně ideální. Moderní space opera s ansámblem různorodých postav na palubě vesmírné lodi, psanci, kriminálníci, dobráci. Krom toho aspektu westernu je to v podstatě to samé. Nechybí tomu akce a vtip. A nejlepší postava je Android.