Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (342)

plakát

Kryštůfek Robin (2018) 

"What's a Madeline?" Kouzelný pohádkový film, který je spíše cílen na dospělé publikum s duší dítěte (což jsem i já). Celkový zážitek byl příjemný a Ewan McGregor bojující pomocí deštníku s imaginárním monstrem byl boží :D

plakát

Úžasňákovi 2 (2018) 

Už jen z nostalgie to prostě stálo za to, ale mě to bavilo. Jack-Jack for the win. U něj jsem se fakt nasmála. Ocenila jsem spoustu věcí, například třeba konzistentní dabing z prvního dílu nebo dobrý a vtipný překlad. Akorát někteří z těch ostatních "supráků" byli divní.

plakát

Prolhaní - Série 1 (2017) (série) 

Přiznám se, šla jsem do toho hlavně kvůli dvěma hlavním představitelům, které mám ráda, ani jsem netušila, že hlavním tématem je znásilnění. Nakonec se z toho vyklubal velmi slušný psychologický detektivní thriller, z kterýho občas mrazilo a přinutilo to člověka přemýšlet o tom, jak vnímá některé věci. Rozhodně doporučuju.

plakát

Deník princezny 2: Královské povinnosti (2004) 

Typickej chick flick, na kterým mě štvou dvě věci. To, že to s knihami nemá nic společného (a já miluju knižní sérii, #TeamMiaaMichael!) a to, že si podle mě vybrala nesprávnýho chlapa, jelikož Chris Pine mi tu leze na nervy a mám ráda Calluma :D Je to prostě taková slaďárna, sem tam cringe, sem tam nuda, ale pohádka to je a jako oddychový film dobrý.

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

Poslední film se Supermanem, co jsem viděla, byl Superman se vrací ještě s tváří Brandona Routhe, poslední Batman byl Christian Bale v Batman začíná. Z současného osazenstva jsem ve svém filmu viděla pouze Gal Gadot ve Wonder Woman. Mám ráda DC seriály, proto Ezra Miller to měl u mě jako Flash už předem prohrané, plus ho nemám ráda už z Fantastický zvířat. Toť tak můj background. No. Řekla bych takový průměr. Nic, co bychom nikdy předtím neviděli. Film výrazně táhli Wonder Woman a Aquaman. Batman byl příšerně nezajímavý. Superman tam půl filmu nebyl a druhou všem nakopal zadek, takže tam vůbec ostatní nemuseli být. Plus je podobně nezajímavý jako Batman. Barry Allen v této verzi je pitomeček, co zakopává o vlastní nohy. Měl sloužit jako comic relief, ale vyšel z toho jako naprosto neschopnej puberťák. Ačkoliv když byl Flashem, tak to bylo celkem cool. Poslední člen týmu zapomínám, že tam vůbec byl. Cyborg? Nevím. Film nebyl nijak výrazně akční ani vtipný. Flirtování Bruce Wayna s Dianou bylo divný. Docela se ale těším na sólovku Aquamana.

plakát

Úžasňákovi (2004) 

Jeden z mých oblíbených animáků. Už je to léta, co jsem to naposled viděla, tak po přidání na Netflix jsem se mrkla poprvé v angličtině a je to pořád skvělý. Trochu mě překvapila délka, na animovaný film je to poměrně nezvykle dlouhé, ale když je co vyprávět, proč ne :)

plakát

Penelope (2006) 

Film jsem zhlédla ještě než byl u nás v kinech (protože to trvalo neuvěřitelné DVA roky po premiéře, než se dostal do české produkce, až jsem si myslela, že do kin ani nepůjde) kvůli mému milovanému Jamesi McAvoyovi a do dnes to pro mě zůstává jednou z jeho nejlepších rolí. Kouzelný pohádkový film ze současnosti, který je sice o lásce, ale ne jen o té romantické, ale taky o té k sobě sama.

plakát

Zpátky do školy (2009) (seriál) 

Tenhle seriál je opravdu jedinečný. Je to vlastně jako byste sledovali s každým dílem jiný seriál se stejnými postavami. Každý díl je stylizovaný jinak, tak, aby se věnoval určitému tématu nebo nějakému popkulturnímu odkazu. A je to naprosto geniální. Samozřejmě, že v pozdějiších řadách už to není, co to bývalo, hlavně díky divnému vztahu Britta/Troy a nezdravému vztahu Jeff/Annie (Britta+Jeff forever :D), ale tak aspoň to mělo těch 6 řad a už nám chyb jen film. "Six seasons and a movie!". Nejlepší postava je Abed a nejlepší díly jsou paintball. A the floor is lava.

plakát

Já, padouch 3 (2017) 

Každý z předchozích dílů jsem viděla asi jen jednou, ale bavilo mě to, takže trojka byla jasná. Nečekala jsem nic, ale opravdu jsem se zasmála. Děj je jednoduchý a zapomenete ho, stejně tak jako většinu fórů, ale to mi v tu chvíli bylo opravdu jedno. A dokonce mě bavili i Mimoni, které normálně nemůžu ani vystát.

plakát

Rande naslepo (2017) 

Velmi příjemné překvapení. Sama bych na tenhle film asi nešla a to by byla velká škoda. Jen zběžně jsem tušila, o čem to bude, a čekala jsem romantický film (český název není totiž moc šťastný), ale tohle bylo mnohem víc než to. Životní příběh kluka, se všemi radostmi a pády, který vidí jen 5% a rozmazaně. To, že je příběh založen na skutečnosti, vše jen umocňuje. Nedokážu si představit, že bych něco takového zvládla, ten člověk musel mít neuvěřitelnou chuť žít a dokázat, že za něco stojí nehledě na životní okolnosti. Rozhodně mi i slza ukápla.