Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (106)

plakát

Hotaru no Hikari (2007) (seriál) 

Veranda, pivko, pohoda a krásně útulňoučký japonský domeček se zahrádkou. A vše se změní s příchodem nezvaného hosta :-)

plakát

Bába z ledu (2017) 

Samotný se divím, že dávám pět hvězd, nebyla to nějaká bomba, nebo něco co člověk nemůže dostat z hlavy. Spíše takový lidský film ze života, jak chodí, může chodit a jak se to může změnit. Nebyla potřeba obří výprava, digitální efekty, šílené dějové zvraty a přesto mě tento film naplnil. Proto tedy plný počet. Díky za film.

plakát

Hledá se Dory (2016) 

Tak stupidní dialogy už jsem dlouho neslyšel: "Dal jsi mu najevo, že to nezvládne." Nebudu hodnotit, nechci tomu snižovat průměr, ale za mě něco mezi odpadem a jednou hvězdou.

plakát

Ratatouille (2007) 

Příjemný animák. Jediný co se mi ze zámoří líbí.

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Rozhodně zajímavý sci-fi námět. Ale scénář mi přišel hodně jednoduchý a celkem předvídatelný. Přemýšlím, jestli amíci umí vůbec natočit film aniž by tam cpali prvoplánovitou romantickou zápletku. Asi to není film na moc velké přemýšlení, když holka co drží poprvé v ruce pistoli, tak na 20 metrů někoho trefí, jednou rukou a běhá na deseticentimetrových podpatcích, ale jasně no, šlo o film pro popcornového nenáročného diváka. Ale zamyslel jsem se nad myšlenkou filmu - sebrání nadbytku majetným a přesunutí k nemajetným...otázkou je, jak by s tím naložili? Ten jeho kámoš se z nabytého bohatství upil k smrti. Co je dobře, co je špatně? ...

plakát

Avatar (2009) 

Já jsem stejně fandil té straně se střelnými zbraněmi, helikopterami a mechy :-)

plakát

Proč? 13x proto (2017) (seriál) 

Tajemné, napínavé, depresivní, smutné...

plakát

Smím prosit? (1996) 

Tak to bylo milé filmové pohlazení! Půvabné, nesmělé ale zároveň plné (skrývané) vášně. Koji Yakusho mi byl velmi sympatický a vzpomněl jsem si na jeho film University of laughs, rovněž geniální dílo.