Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (387)

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Tak tenhle seriál, wow, každý díl je prefektní, postavy geniální, opravdu nemám slov. Jediná vada na kráse jsou pouhé tři sezóny. Doufám v další a další sezóny.

plakát

Alles Gute (2009) (seriál) 

Dal bych 5*, ale to, jak se jedna menšina vesrala do posledních dvou dílů, tím to srazilo na 4.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Tak nakonec teda nic moc, což potvrzuje můj názor o zbytečném rebootu. Tenhle pavouk se nemůže s tím Raimiho vůbec srovnávat. Slabá hudba, onaký záporák a dost hloupý děj. Velké plus za "ve všem v čem hraje sympatickou a přirozenou" Emmu Stone. Přišlo mi to takové nekomiksové, ale ne v dobrém smyslu jako u Temného Rytíře. 5/10. P.S. Spidey bez vzteklouna Jamesona? Tak kde jsme jako?

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Boha jeho to byla zase jednou hovadina. Spider-Man má mraky záporáků a co udělá Sony? Po ošklivé ještěrce vybere ufňukaného Electra. Džízys, Dillon se stane padouchem, protože si pavouk nezapamatoval jeho jméno? To si scénáristi nemohli vymyslet něco jiného? Hodinu a půl se skoro nic neděje pak příjdou 2 nudné fajty a jde se domů. Tak se mějte a další pavoučí srance ať si Sony strčí za klobouk.

plakát

Americký sniper (2014) 

Musím uznat, že to sice nedosahuje kvalit Black Hawka, ale rozhodně to stojí za to vidět. Na férovku říkám, že jsem tolik akce nečekal. Člověk tak nějak nedokáže pochopit, že tohle točil Clint. Je to točené tak dravě a fakt nekompromisně. Zatím to není za full, uvidíme co udělá druhá projekce. Jinak hodně zdařilý a občas dosti nervydrásající počin a smekám před Clintem.

plakát

Američtí bohové (2017) (seriál) 

Seriáloví Američtí bohové jsou hezkou, lehce pošahanou fantasmagorií (myšleno v dobrém), která hezky rozvíjí knižní svět. Znalost předlohy pro mě byla výhoda, ale určitě ne nezbytná. Líbí se mi vsuvky do minulosti, líbí se mi vykreslení postav bohů, jak starých tak nových. Co se mi líbilo asi nejvíc, je vizuál. Tady si někdo opravdu vyhrál. První série tedy za 4 a těším se na pokračování.

plakát

Argo (2012) 

Nervák až do samého konce. Líbilo a to dost. Desplat je opravdový borec, prakticky se nemůže stát, aby film pro který složí hudbu byl špatný.

plakát

Armáda mrtvých (2021) 

Za mě teda nejhorší Zackův film. Chápu, že zombie film nemůže být "jakože" chytrý, ale tahle přehlídka totálně klišoidních nebo nelogických scén.... panečku. Musím teda "pochválit" strašně hezky předpisový casting. Rasově vyvážený, hlavní svině bílý šmejd, chyběl už fakt jen tranďák. Snad teda příště, protože je jasné, že příště bude. Ale to já milerád vynechám.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Docela jsem se bál, jak dopadne má oblíbená komiksová postava na stanici, která má na svědomí Smallville. Naštěstí po pár dílech se to skvěle rozjede, dostaneme i dobré dějové linky a potkáváme řadu známých nebo méně známých postav z DC univerza. Nemůžu si stěžovat, Šíp je uvěřitelný a nebojí se prošpikovat protívníka svým arrowem. Zatím se mi jako záporak nejvíc líbil Deathstroke, protože mám prostě pro něj a jeho kůl masku slabost. EDIT. Tak po příchodu Barryho Allena a jeho přesné transformaci zvyšuju na 5. Tohle má všechno. Jen tak dál. Update. Inu po obludné 3. sérii strhávám na 4 hvězdy a doufám, že řada 4. půjde úplně v jiných kolejích než tenhle strašně vážná romantická kokotina.

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

Jak dál..... To jsem si říkal po skončenífilmu.. Bohužel na tuto otázku vzhledem k tržbám asi nikdy odpověď nedostanu, ale co se dá dělat. Jakožto velký fanoušek herní série jsem si tohle nechtěl nechat v kině ujít i přes ty dost negativní ohlasy. Pro mě to byl prostě Assassin se vším všudy. Herní prvky si to zachovalo, ty dobré i ty špatné. Líp to asi natočit prostě nešlo. To pomrknutí na herní zabijáky bylo boží. Za mě palec nahoru a někdy v budoucnu se na to určitě mrknu znova. 75%.