Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po osmi měsících příběh dvou hráčů se smrtí, doktorů Westa a Caina, pokračuje v Peru, kde právě končí svůj pobyt jako dobrovolní medici v občanské válce. Právě zde našli klíčový prvek pro experimenty s podstatou života a smrti. Následně se oba vrací zpět do Miskatonické nemocnice, kde je začne pronásledovat policie. Její zásah bude ale téměř minimální a doktoři West a Cain opět rozjedou své pokusy nejen se samotnými mrtvými, ale pustí se i do složitějších experimentů. V tomto díle jim bude svou brutální zvrhlostí konkurovat doktor Hill. (A.L.E.S.)

(více)

Recenze (102)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Co tohle kurva mělo bejt? To bylo pokračování na Re Animatora nebo parodie na Frankensteina? Nemužu uvěřit vlastním očím jak byl první díl zábavnej, tak tohle se už topí v naprostých hovnech.. neskutečně splácanej paskvilovej odvar.. kterej jediný co přinese "zajimavýho" je oko na prstech, pes s lidskou rukou a hlava s netopýříma křídlama.. zajímavé menu jak v činské restaurace.. ale ne díky. Některé náměty stačí vidět pouze v jednom filmu, a nebo ve dvou ale ten druhej musí být aspon kurva lepši a ne takováhle nudná, nezáživná shitka. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Maličko slabší než první díl, ale úchylné nápady mu to bohatě vynahrazují. Herbert West opět řádí, sice nepálí suché hlášky jako z kulometu (jak tomu bylo v jedničce), ale když už nějakou utrousí, stojí za to. Příjemné odkazy na Bride of Frankenstein (a pár dalších) jsou očividné a vždycky mají nápad, na rozdíl od prvního dílu ani Dan Cain nebyl tak moc na ránu do zubů, takže celkově jsem byl velmi spokojen. Hlava doktora Hilla s létajícími netopýřími křídly byla hodně ujetá, ale víte jak to chodí... tak vznikají legendy. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Trilogie Re-Animátora mě nechala poněkud chladným. Druhý díl je rozhodně nejlepší díl ze všech,ale nemohu říct,že bych se bavil královsky, občas slušná gore scéna,film má zajímavou myšlenku, to mu nemohu upřít,ale na mě je to až moc velký Úlet,který příliš nemusím. Za mě jen tříhvězdičková trilogie. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Bohužel oproti jedničce se jedná o obrovský kvalitativní sešup. V prvním dílu nešlo jen o výborné gore, ale skvěle fungovala i dramatická linka. Zde mají hrdinové chabé motivace a přišlo mi, že si tvůrci film natočili jen kvůli finálnímu masakru. Ten je sice krátký ale působivý a ta kreatura s dvouma ksichtama byla fakt povedená. Film je tedy koukatelný hlavně díky Herbertovým hláškám. Dokonce tam sehnali i hezčí holku, ale zcela nepochopitelně se vůbec neobnažuje, což mi v rámci žánru přijde jako rouhání. Největší triumf je ale návrat Dr. Hilla. Neztratil nic ze své působivosti a je to stále skvělý záporák. Opět nechápu proč má tak málo prostoru, protože každá scéna s ním je super. Když tam stírá toho černošskýho doktora, tak je to megaprdel a jeho finální nástup na scénu s netopýřími křídly si žádá o potlesk. Dojem pak kazí odfláknutej konec. Asi by bylo lepší, kdyby toto pokračování nevzniklo, protože jen parazituje na geniální jedničce a značku Re-Animátor nijak neobohatilo. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Celkom podarený sequel naväzuje na predchádzajúci diel. Pomerne elegantné šialené pokračovanie veľmi podobné originálu. Oba filmy sú na takej istej úrovni, v druhom dieli sa viac pridalo na gore, krvavých scén a zábavy. Atmosféra je naozaj ohromujúca z tmavej pivnice plnej záhadných experimentov a chladnej desivej márnice uprostred nemocnice. Výkony sú dobre, až príliš spoľahlivy vykon prináša excentricky šialený doktor Herbert West alias Jeffrey Combs, Bruce Abbott ako súcitný Dean Cain, Claude Earl Jones ako škodlivý policajný detektív a nakoniec David Gale zlomyselná, netopieria hlava. Stuart Gordon a Brian Yuzna sú skutočne klasikou na poli hororu a tak som verne očakával skvelý comeback. Ten sa na nešťastie dostavil a ja môžem zhodnotit druhý diel rovnako, ako diel prvý 100 percent. PS: Fanúšik Re-Animátorskej ságy to určite ocení. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Film bol zakázaný v Singapure. (Paldiny)
  • Když jde v jedné scéně slyšet hluk z laboratoře, Dr.West řekne, že zvuk nejspíše dělají krysy ve zdi ("probably rats in the wall"). Jedna se o narážku na povídku H.P.Lovecrafta, "Rats In The Wall". (Pumiiix)

Reklama

Reklama