Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po osmi měsících příběh dvou hráčů se smrtí, doktorů Westa a Caina, pokračuje v Peru, kde právě končí svůj pobyt jako dobrovolní medici v občanské válce. Právě zde našli klíčový prvek pro experimenty s podstatou života a smrti. Následně se oba vrací zpět do Miskatonické nemocnice, kde je začne pronásledovat policie. Její zásah bude ale téměř minimální a doktoři West a Cain opět rozjedou své pokusy nejen se samotnými mrtvými, ale pustí se i do složitějších experimentů. V tomto díle jim bude svou brutální zvrhlostí konkurovat doktor Hill. (A.L.E.S.)

(více)

Recenze (103)

obitus 

všechny recenze uživatele

Pokracovani slavneho Gordonova snimku si prekvapive udrzuje takrka stejnou kvalitu jako prvni dil. Dej se odehrava nekolik mesicu po zaverecnem masakru z Re-Animatora a setkame se opet se vsemi starymi znamymi. A opet je vsechny o tridu prehrava Jeffrey Combs jako Herbert West, jeho hlasky a monology sou proste uzasny, stejne jako lehce maniakalni herectvi... mam toho chlapika proste rad. Hudba lehce vykradajici Psycho je prijemna a odkazy na Bride of Frankenstein potesi. Zaverecna party s Westovyma vytvorama je naprosto uchvatna. Film presne pro me. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Krvavější, úchylnější a béčkovější než první díl - jedním slovem lepší. Od minule přibyla větší dávka akce, humoru a frankensteinovské zvrhlosti, posledních 15 minut je splatter zábava jak má být. Herbert West je geniální postava, Jeffrey Combs ostatní herce opět o kus převyšuje a jakmile se objeví na scéně, úroveň (zábavnost) letí strmě vzhůru. A protože se objevuje téměř neustále, nadprůměrnému hodnocení se nevyhnu. ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie kultovej klasiky je podľa mňa o dosť iné než predchádzajúci diel. Zatiaľ čo jednotka šla priamočiaro po Westovom fanatizme a splatteri, dvojka sa snaží primiešavať viac humoru a absurdít, ktoré ma miestami veľmi rušili. Nič to však nemení na tom, že hektoliktre krvi a epické finále ostáva, len už to nie je to pravé orechové. Ešte však musím pochváliť Westove nadraďovanie sa nad Boha, ktoré zaznelo na konci. Vtedy mi tuším naozaj behal mráz po chrbte. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Takých filmov ako je jednotka Re-Animatora je poskrovnu. Nevesta nie je zlá, akurát, že využíva pár (rozhodne nie všetky!) chytrých vecí z predchodcu a lepí z nich kolovrátkové (=stále dokolečka točí to isté) divadlo obskurných, ako ich doktore West len nazval - odvržkov. Odvržkov (to slovo sa mi tak páči, že ho pre istotu zopakujem), teda kadejakých prepojení údov, miestami nie nepodobných obrazom švajčiarskeho umelca HansRuediho Gigera, v ktorých fascinujúco spájal končatiny do samostatných entít. Motív hlavy nenávistného doktora je rozvinutý veľmi dobre, takpovediac do nadoblačných výšin. Takže fajn, ale zároveň súhlasím s Davidom´82, že: "kvalit jedničky nedosahuje ani v nejlepších momentech.". ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ze začátku sice trochu nemastné a neslané ale v druhé půlce už to je ten reanimátor na kterého jsme všichni zvyklí-zde navíc vkusně čerpající a citující farankenstenovu nevěstu...Poslední čtvrthodinka už je pak zběsilá přehlídka Westovského megalomanského rouhačství a hlášek ostrých jako nepoužitý skalpel..absurdita střídá absurditu, ta se doplňuje s odlehčeně úchylnou byzardností a dohromady to všechno vytváří velmi sympatickou kouli živých/mrtvých končetin a torz lidských a zvířecích těl..=Bláznivá zábava :D =70% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Když jde v jedné scéně slyšet hluk z laboratoře, Dr.West řekne, že zvuk nejspíše dělají krysy ve zdi ("probably rats in the wall"). Jedna se o narážku na povídku H.P.Lovecrafta, "Rats In The Wall". (Pumiiix)
  • Film bol zakázaný v Singapure. (Paldiny)

Reklama

Reklama