Reklama

Reklama

Pach krve

  • USA Wrong Turn (více)
Trailer

VOD (1)

Greenbrier Backcountry, Západní Virgínie. Chris Finn spěchá na pracovní pohovor a kvůli zácpě na dálnici se rozhodne zkrátit si cestu po lesní silničce. Nesprávně však zahne, zabloudí v lesní pustině a navíc se srazí s protijedoucím autem s pěticí mladých výletníků. Skupinka se vydá hledat pomoc do nejbližšího domu. Místo pomoci tam však naráží na rodinku zmutovaných kanibalských zrůd, která se baví štvanicemi na zbloudilé automobilisty a jejich krvavou likvidací. Stanou se mladí lidé dalšími obětmi šílených kanibalů? Kolik z hrdinů krvavou štvanici přežije a dokáže se dostat ven z lesa?

V produkci trojnásobného držitele Oscara za zvláštní maskérské efekty Stana Winstona a producentů mimořádně úspěšných hororů Resident Evil a Tajemství loňského léta vznikl podle scénáře zkušeného Alana B. McElroye (Halloween 4, Spawn, Tělo na tělo) horor evokující nejlepší díla žánru založená na minimálním vkladu financí a maximálním vkladu talentu strašit diváky. Debutující režisér Rob Schmidt nabízí děsivý příběh o skupince mladých lidí, která se v hlubokých lesích Západní Virgínie utkává s vražedným zlem ve stylu legendárního Texaského masakru motorovou pilou kombinovaného s děsivou atmosférou Záhady Blair Witch. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (564)

Mahalik 

všechny recenze uživatele

V lese do sebe nabourají dvě auta. Samozřejmě, že v něm sedí teenageři a protože není na mobilu signál ( AHA !) začnou prozkoumávat okolí. Jenže všechno není jak se zdá být. V lese je totiž napadnou zmutovaný panáci, kteří - bla, bla, bla,bla,bla. Už mě to docela otravuje, ale psát to budu dokud si to producenti neuvědomí (copa kdyby náhodou tenhle koment četl americký producent :D) a to že dnešním režisérům jakoby docházela šťáva. Všechno je na jedno brdo a žádná lekačka už vás nevystraší, poněvadž ji čekáte. Je to nuda, je to ohraný, je to prostě starý jako Metuzalém. Kdyby alespoň hlavní hrdina nebyl demence sama, možná bych se i polepšil a tu čtverčičku přihodil. Ale ne člověk si má stát za svým názorem. Je to blbost a tečka, vykřičník a pomlčka ! ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Hustá, napjatá, krvavě lahůdková atmosféra obklopující se nedozírnou hloubkou lesů a mohutností zelených velikánů. Poodhalit mimoděk tuto fascinující nádheru znamená pro mnohé jistý ortel smrti. Horor s příslibem pocitu čerstvě nabroušené sekery v těsné blízkosti, stačí okamžik... a jsi navždy ztracen. ()

Reklama

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Pach krvi myslím nerobí hanbu svojim starším predchodcom teenage hororov, atmosféra sa celkom zachovala a dala do vizuálneho „nového“ šatu. Je to trochu iné oproti tým starším veciam, v dnešnej dobe si zas toho filmári nemôžu dovoliť to čo kedysi, ale ináč sa podarilo celkom dosť vecí zachovať. Príjemný teenage horor s dobrou atmosférou, vizuálnou stránkou, príbehom (síce tým najtradičnejším, ale to vôbec nevadí). Myslím, že v dnešnej dobe (po roku 2000) to patrí medzi tie lepšie horory, ale to je vec vkusu. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Když slyším to strašné chychotání, tak mám z toho husí kůži. Hodně dobrý horor, ve kterém nechybí lekačky, napětí a překvapivé zvraty. Hodně dobrá je například scéna, kde Chris drží pérko od dveří, aby nevzbudil spícího mutanta. Nebo ta ve stromech s přeseknutou hlavičkou :-) Pak si jeďte někam kempovat... :D ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

"Všichni tady zemře(m/t)e." To je věta, která figuruje ve většině hororů a v Pachu krve tak nemůže samozřejmě chybět. Nad tímto faktem však není důvod pozastavovat se. A to ani nad tím, že je horor absolutně neděsivý. Je spíše humorný a to platí hlavně u scén, kde vystupuje vtipný horský mužík (myslím toho nejhubenějšího). Pokud se rozhodnete tento film zhlédnout očekávejte však nepříliš originální zápletku a drobně podprůměrný příběh. Hloupý kastrát a zejména neuvěřitelná vykradačka Cravenova klasického hixplotation. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (24)

  • Ve filmu se nachází mezititulková scéna. (griph)
  • Hlavní ženská protagonistka Jesse Burlingame, kterou ztvárnila herečka Eliza Dushku, byla pojmenována podle hrdinky románu "Gerald's Game" od Stephena Kinga. (Stocki)

Reklama

Reklama