Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

U vánočních filmů nelze mít přehnaná očekávání. Trocha komiky, trocha romantiky, vánoční atmosféra a Nina Dobrev navrch (přiznám se, že na film jsem se koukala především kvůli ní). Má to i pár svých předností - zápletka je docela originální a vtipná, plus mě pobavila předělávka písně Baby It's Cold Outside. Bohužel ale z mého pohledu chybí filmu něco zásadního - chemie mezi hlavními protagonisty. Děj je sice postavený tak, že jakmile Natalie pozná Joshe osobně, tak je to rozhodně netáhne k sobě, ale postupem času by tam ta milostná náklonnost měla začít prozařovat. Jenže Nina Dobrev a Jimmy O. Yang celou dobu působí spíše jako sestra s bráchou nebo dobří kámoši. Když proto přijde ten happy end, který všichni od začátku čekají, a ti dva se přece jenom dají dohromady, tak jim to prostě nevěřím. Kamarádství ano, milostný vztah ne... Na romantický film to zkrátka nemá tu správnou romantickou "energii", což je velká škoda. Nebýt tohoto, mohl to být o třídu lepší film. Stále je to příjemná a zábavná podívaná, kterou si možná ještě někdy zopakuju, ale je mnoho lepších vánočních filmů (takovému Love Actually, na které se zde odkazuje, třeba nesahá ani po paty). ~(3,3)~ ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Ani nevím co napsat. Je jasný, že netflix prostě chtěl vánoce na dlani a tak natočil další romanticko praštěný film. Nina je krásná holka, ale jako stále jako herečku ji nevidím. Možná byla fajn mezi upírama, ale mezí číňanama? Vtip jak poleno v mezotopech. Love hard je pro debili s debilní představou. ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý a hloupý film. Ale bohužel, cílové publiku si najde...ano, ženy, co u filmů radši nepřemýšlí. (Nechci se nikoho dotknout, ale viděl jsem už dvě, co si tuhle naivitu užívaly). Přímočarý, nelogický a nepravděpodobný od začátku do konce. Prostě u filmů rád přemýšlím, ale když to dělám u takových titulů, tak vždy dojdu k tomu, co je na tom filmu špatně. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Když se do vánočního snímku zatoulá aplikace na sex, tak se jistě mnohým tradicionalistům začnou protáčet panenky. Obavy však nejsou na místě. Jde pouze o zpestření, které rychle odstartuje další bláznivou jízdu americkými svátky. Pro skalní fanoušky Dobrev povinnost, a abych se zapojil do zásadní debaty, tak Die Hard samozřejmě není vánoční film. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Také prázdne oči ako má Nina Dobrev museli fakt hľadať až v Sofii. Herečka bez žiary, bez sexappealu. A tento film je aj vďaka nej bez chémie. Ale aj kvôli tomu, že vedľa nej dali miniatúrneho Číňana s čelom vysokým ako runway na letisku JFK. Pri záverečnej scéne odkopírovanej z Lásky nebeskej a silne neromantickému multikulturálnemu bozku som mal chuť do očí si vložiť kilo čínskej masti, nech to už nevidím. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama