Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Také prázdne oči ako má Nina Dobrev museli fakt hľadať až v Sofii. Herečka bez žiary, bez sexappealu. A tento film je aj vďaka nej bez chémie. Ale aj kvôli tomu, že vedľa nej dali miniatúrneho Číňana s čelom vysokým ako runway na letisku JFK. Pri záverečnej scéne odkopírovanej z Lásky nebeskej a silne neromantickému multikulturálnemu bozku som mal chuť do očí si vložiť kilo čínskej masti, nech to už nevidím. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nenáročné romantické komedie z USA to tady schytávají už léta (a stejně se na ně rozdavači odpadů, toužící po rozšíření své sbírky, dál dívají), takže mě nízké hodnocení nepřekvapuje. Tím spíš, když film kopíruje a prakticky těží z kdejakého (nejen) vánočního filmu a kromě požadavků, které s sebou nese doba, téměř nepřichází s ničím novým. Mně to, vnímám-li Love Hard jako jednorázové zpestření předvánočního období, nevadí. Kdyby ale mezi hlavní dvojicí byla špetka chemie, vůbec bych se nezlobila. Takhle je to prostě jen docela hezký film. Vánoční atmosféra ale naladěna, takže proč ne. 3,5* ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Až díky jednomu internetovému komentáři jsem zjistil, že název dává smysl. Stačí se podívat na názvy dvou nejvíce zmiňovaných filmů - LOVE actually / die HARD. Pro našince by to byla nejspíš Nebeská past. Šla by asi i Láska smrtonosná, ale to by se spíš dalo aplikovat na tu scénu s domovem důchodců (ta mi jinak evokovala jistou jinou scénu ze sitcomu Parks and Recreation). Ale zpět k LH. Je to romcom se slušnou osobností, kde pokud si člověk odmyslí minimální charakterizaci hlavní hrdinky a několik málo děr v příběhu co se týče úvodní zápletky (které by se daly odmávnout hloupostí postav), je na co se dívat celou dobu. Josh a jeho rodina nejsou oběťmi různých karikatur (a je zároveň i dobře, že máme i trochu větší variaci co se týče love interests), předělávka písně Baby, it's cold outside do modernější podoby je poslouchatelná možná i víc než originál, široko daleko žádný velký záporák a žádná velká nedorozumění. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Milostná past je těžce předvídatelná vánoční romanťárna se sympatickým hereckým obsazením a pěkným, byť okatě podaným posláním o tom, že lež má krátké nohy a že upřímnost a důvěra nejsou jenom prázdná slova. Některé postavy měly trochu hůř uchopený vývoj (Natalie a Owen), což ale v rámci žánru vlastně není nic překvapivého. Během sledování jsem si nejednou vzpomněl na Jak ztratit kluka v deseti dnech. V neposlední řadě oceňuji zajímavý marketingový nápad se svíčkami. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Na dnešní dobu je to ta lepší romantická komedie, dá se na to dívat. Hlavní hrdinka nevyšiluje způsobem běžných blbek a to asi stačí. Kupodivu tu nebyli ani povinní černoši, no, dali sem Číňany. A zde byl problém s koncem, kde jsem nevěřil ty city k Číňanovi, co vypadá jak děcko. Tento happy-end je za mě tragédie. Jinak si taky myslím, že "Smrtonosná Past" patří k lepším vánočním filmům. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama