Reklama

Reklama

Moje první láska

Trailer

Obsahy(1)

Vada (Anna Chlumsky) je hypochondrické děvčátko žijící v excentrické domácnosti, v jejimž čele stojí její ovdovělý otec Harry (Dan Aykroyd) - zaměstnanec pohřební služby. Její svět se obrátí vzhůru nohama ve chvíli, kdy se otec zamiluje do Shelly De Voto (Jamie Lee Curtis), která začala pracovat ve stejném podniku jako kosmetička. Stydlivý kluk ze sousedství - Thomas J. (Macaulay Culkin - Sám doma) Vadě jediný rozumí - sdílí s ní závist, první lásku, strach a pomůže jí vyrovnat se s její nejbolestnější ztrátou... (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Riley 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděla jako malá a pak probrečela tři noci. Pamatovala jsem si jen vosí hnízdo, holčičku s chlapečkem a prstýnek měnící barvu. Později jsem se ho pokoušela najít, ale jak se film jmenoval a kdo v něm hrál mi bylo záhadou, ač na mě udělal doživotní dojem. Teď jsem ho našla, úplnou náhodou, potom co jsem viděla video what movie made u cry a brečím zas......tohle je prostě děsnej dojááák. :( Zároveň však prostě tak milej, bezprostřední film o životě, ač si celej konec jen říkám: ,,nene tohle se nestává,,.....a hlavní představitelka je kouzelná. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kdo by byl v roce 1991 řekl, že takové dítě, jako je Macaulay Culkin, skončí v dospělosti na fetu. Co se potkávám s jeho dalšími filmy z dětství, tím více tomu nerozumím. Nevím totiž, kde jinde byste v devadesátých letech vyhrabali roztomilejší dítě do filmu, než byl právě on. Jinak se jedná o standardní srdceryvný příběh. Na jedno shlédnutí dobré, ale podruhé bych se této životní realitě do očí koukat nemusel. ()

Reklama

Theraphosa 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů,který vám připadá zábavný a "kouzelý" pouze pokud jste mladí a víte,o čem děj na plátně vlastně je.V té době jsem to věděl moc dobře a proto si myslím,že by byla veliká škoda měnit svůj názor na něco,co se mi líbilo tím,že bych se v tom začal šťourat.Kdo si ho nestihl shlédnout do 14 let,teď už je to zbytečný. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Príjemný rodinný film s dramatickými prvkami, ktorému pomáhajú výkony hlavných predstaviteľov, zatrpknutého Aykroyda, roztomilej kozmetičky Jamie Lee Curtis až po sympatického Culkina a sladkú Annu Chlumsky. Mám rada tie rozprávkové príbehy z amerických mestečiek rámcované honosnými vilami a celkom ,,obyčajnými" osudmi. ()

sans.sourire 

všechny recenze uživatele

Krásný film. Původně jsem neplánoval jej sledovat, ale nakonec se stalo a uchvátil mě. Ihned jsem chtěl vědět, o čem to je, co bude dál. Musím říct, že tento film byl opravdu smutný. Aspoň tedy určitá scéna. A všechny myšlenky, které si to neslo, byly moc milé, zajímavé a reálné. Určitě si tento film zapamatuji. Opravdu se mi líbil. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (7)

  • Macaulay Culkin (Thomas) zinkasoval za svoju rolu rovný milión amerických dolárov, čo bol desaťnásobok honoráru, ktorý zobral za svoj najväčší filmový hit Sám doma (1990). Stal sa tak prvým detským hercom, ktorý obdržal takúto sumu za vedľajšiu rolu. (Raccoon.city)
  • Vada (Anna Chlumsky) vlastní takzvaný prstýnek nálady. Ovšem, děj se odehrává v roce 1972 a tyto prstýnky se začaly vyrábět až o tři roky později. (Kacitr)

Reklama

Reklama