Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hellraiser: Návrat mrtvých je poslední a nestrašidelnější díl zabijácké série. Zlo je opět stělesněno v postavě Pinheada (Doug Bradley), který vede armádu mrtvých, kteří vracejí k životu a mají ovšem velkou žízeň po krvi. Aby rozkryla jejich děsivé tajemství, pronikne do tohoto zabijáckého společenství reportérka v přestrojení Amy Klein. Každým okamžikem však může být odhalena a to by byl její konec… Je jisté, že Pinhead Vám, opět v celé své kráse, přinese další ďábelskou noční můru, na kterou jen tak nezapomenete! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

Anticque 

všechny recenze uživatele

Rick Bota si s tímto dílem pohrál a myslím, že né špatně. Film má celkem chytlavou atmosféru, člověk, který chce tak se u filmu dokáže pobavit. Triky jsou slušný, herecký obsazení jak to už bývá zvykem je celkem u béčkových horrorů slabý a tady je to taky pravda. Ale tohle bych ještě bral, ale Hellraiser: Hellworld to je hovadina. Dávám 55%. ()

Luki.V 

všechny recenze uživatele

Jak vidím budu sám, ale mně se prostě DTV Hellraiseři líbí. Nepotřebuju 90 minut masakrů, cenobitů nebo psychedelických světů, stačí mi zábava a obstojná atmosféra. A to rozhodně Deader má, stejně jako dobrou kameru, hudbu a několik skvělých děsivých scén (v rámci DTV), hlavně návštěva bytu na začátku je skvělá. Efekty jsou taky nadprůměrné, teda pokud pominu závěr s "elektrickým výbojem". Tyhle flmy mám rád, podobně jako další DTV kousky jako Shallow Ground nebo Madhouse. ()

Reklama

panvasik 

všechny recenze uživatele

Opět a zas vítejte u kvalitního kopání vlastního hrobu hlouběji k samotnému jádru, protože to se tady začíná dít. Tentokrát se dostáváme do Rumunska a nic se tam neděje film ničím nezaujme a víceméně, jsem u filmu ani pořádně nevnímal a jenom jsem doufal, že to co nejdřív skončí. Vlastně ani nechápu proč si tak ubližuji, protože úplně zbytečně tohle sleduji,.měl bych si trávit čas u filmu, aspoň u něčeho příjemnějšího. Takže 2/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Hellraiser: Návrat mrtvých“ se tak řadí k tomu horšímu, co v sérii najdete, možná dokonce k tomu nejhoršímu. Pinhead je vlastně použit jen jako omluva pro špatně napsaný příběh, který se skutečně může jen těžko líbit. Je to příběh, který pořádně nemá smysl, zbytečně se překombinovává a nakonec je do něj vložen Pinhead, aby to celé nějak dalo smysl. Triky už zde skoro chybí, je to celkově levné, což v tomhle případě snímku nesvědčí. Takže padáme dál. ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Hellraiser v Rumunsku. Koho by to kdy napadlo? Výsledek naštěstí není tak východoevropský, jak byste se mohli obávat. Naopak, na béčkovou produkci do níž se Hellraiser v průběhu let, doufejme, že ne nenávratně zařadil, jde o solidní žánrový příspěvek, který nešetří dobrými maskami a umí podráždit diváka nejen krvavostí. Režisér, Rick Bota, se dle mého od minula taky ždibec zlepšil, a přestože si můžete o scénáři myslet cokoliv, celkový výsledek je koukatelný. 60% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Kresby na zdech redakce Amy (Kari Wuhrer), které se ve filmu objevili, vytvořil autor námětu filmu Clive Barker. (gogos)
  • Původní scénář Neala Marshalla Stevense neměl se světem Hellraisera nic společného. Když bylo rozhodnuto, že půjde o další díl ságy, Tim Day scénář kompletně přepsal. (HellFire)
  • Aj keď sa dej odohráva v Londýne, peniaze v obálke, ktoré dal Charles (Simon Kunz) Amy (Kari Wuhrer), sú americké doláre. (beso74)

Reklama

Reklama