Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uprostřed klasické rozpravy štamgastů se objeví nervózní mladík a chce si zatelefonovat. Zprvu mu nikdo nevěnuje pozornost, ale když jde mladík volat potřetí, štamgasti i personál zbystří. Po menším výslechu se dozvídají, že čeká, až se jeho ženě v porodnici narodí dítě. Tomu se ale na svět zjevně nechce, a tak nastávající otec poprosí sestřičky, aby mu do hospody zavolaly, až bude jeho potomek na světě. Poté hostům slíbí, že pokud to bude kluk, dá deset lahví šampusu, pokud holka, pak pouze jednu. Toho využije Joska, vytratí se a v telefonickém hovoru z budky předstírá, že volá z porodnice, a oznamuje, že se narodil kluk. Všichni radostně popíjejí šampaňské, ale jen do chvíle, než se ozve skutečná porodnice se zprávou, že se narodila holka. Joska před hněvem novopečeného otce raději utíká, ale za chvíli volá porodnice podruhé. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako rodič přihodím jednu hvězdu navrch, i když já v porodnici byl. Ten Joskův podvod taky pobavil, i když se projevil jako pěkná sketa, a tentokrát do děje víc zasáhne i Mařka, což se mi líbilo. Na hlášky je to slabší díl, kromě výměny "Ale ne každý psycholog může být otcem." - "Herdek, odkdy se tady z toho stala akademická kavárna?" A ten kluk, co hraje prvorodiče, to zahrál skvěle, možná u toho měl zůstat místo scenáristiky. :-) ()

majky19 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda patří dle mého soudu k tomu slabšímu, avšak vzhedem k tomu, že je ze života a aktuální, protože každý rodič tuto situaci aspoň jednou řešil, tak ji oceňuji průměrným hodnocením. ()

Zajímavosti (1)

  • Ve 13. minutě jde zahlédnout nad stolem mikrofon. (Duoscop)

Reklama

Reklama