Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Iveta dostává svou první velkou filmovou roli, během natáčení ale prožije románek s hereckým kolegou. Ladislav ji proto opouští a odjíždí do Ameriky. Iveta propadá depresím, když najednou u jejích dveří zazvoní neznámý mladík. Iveta otevře a tím vykročí vstříc největší bulvární aféře té doby... (Voyo)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (21)

lucij68ee14 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo. Takhle by to šlo. Iveta v tomto díle dle mého názoru přesvědčivější. I přes kontroverzní téma mě to zaujalo. Zajímavý děj, zajímavé postavy. Chvílemi to působilo spíše jako zahraniční sci-fi drama, u kterého by si člověk ani neřekl, že je založen na skutečných událostech z českého prostředí šoubyznysu. Kdybych nevěděla, o kom příběh vypovídá, řekla bych si, že je to zajímavě natočený fiktivní příběh krásné, slavné a naivní celebrity, který se v realitě díky své bizarnosti snad ani nemohl uskutečnit. Po shlédnutí tohoto dílu bych především vyzdvihla postavu Jána Jackuliaka. Ta mě v prvním díle sice moc nezaujala, v tomto díle jsem však změnila názor a považuji ji za opravdu zajímavý článek této série. Takový Ivetin stín, který jí prezentuje skutečný střet s realitou. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie je núdza o dramatické momenty, ktoré tvorcovia asi zdramatizovali trochu viac ako to mohlo byť. Súdny proces je možno trochu dlhší ako treba. Inak výborná hudba, výborný Jackuliak a tiež Gregor Brzobohatý ako herec aj ako skladateľ. –––– Já jsem myslel, že slavný lidi nejsou nikdy doma. Ale ona otevřela. No právě, tyvole. –––– Měla by mít děcko. Děcko každou ženskou srovná. ()

Reklama

JosefTomas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě příliš zkratkovité a nevyvážené. Iveta přeskakuje, zbytečně se příliš nikde nezastavuje a spíš než jako celek to působí nahodile a chaoticky. Možná záměr, kdo ví, ale stopáž jednotlivých událostí je až příliš nekonzistentní (Ples upírů smeten ze stolu jednou scénou, únos Bartošové zrychlený zpočátku a zpomalený u soudu apod.). Body k plusu za toho nespolehlivého vypravěče a výkon toho týpka, co hrál Romana Tříšku. PS: A zase tam byl ten voják a jeho famílie. Jako sorry, ale jestli se má probírání Bartošové projevovat na typickém vzorku pouze "jedné" domácnosti, tak tam dle mého tato vsuvka nemá co dělat. Just sayin'... ()

Anet21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

⚪O niečo lepšie, ale žiadna sláva, stále sa pompéznou a načančanou formou kompenzuje obsah, čo je dosť o hubu a týmto tempom môže mať seriál naozaj XY sérii.⚪Načrtnú sa všemožné dejové linky, ale potom sa, asi z peňažného hľadiska rýchlo utnú a už sa s nimi nepracuje. Tu, napríklad, sa absolútne odbije film Svadba upírov a aj celé prípravy naň sa zhrnuli do jednej scénky obedu na filmovom pľace. Prečo sa nenakrútili niektoré pamätné scény z filmu je záhadou, rovnako ako to, prečo sa vzťah s Hrušínským najm. utol a nedovysvetľoval, len aby sa dal časový priestor pofidérnemu únosu, halucinogénnym scénam, psychadelickému nádychu atď., ktorý len a len zobrazuje labilitu Bartošovej a naozaj nijako nepomáha ,,očisteniu" jej mena, ktoré chcel sérial uskutočniť. Iveta je teda stále labilná, psychicky úplne mimo a prezentovaná ako po každej stránke závislá na Štaidlovi. Či je to dobre a či je to pravda je otázkou.⚪Diel pozdvihuje výborný výkon herca v roli únoscu, ktorý je v úlohe naozaj nechutný a ,,na facku" a postava Jackuliaka, ktorá je očividne pre scenár Ivety akýmsi Ivetiným ,,pinocchio cvrčkom," teda nie priamo svedomím, ale držadlom s realitou, človekom s charakterom, ktorý vidí jej silu a mrhnanie potenciálom.⚪Ale po obsahovej stránke... Za jeden diel séria končí a divák sa zatiaľ dozvedel zhola nič.⚪ ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama