Reklama

Reklama

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům

(série)
  • USA Heroes vs. Villains

Obsahy(1)

Hrdinové versus zloduši - přesně takový název nese 20. řada americké reality show Survivor, která se natáčela na samojském ostrově Upolu. Setkáme se zde s dvacítkou soutěžících, které jsme mohli vidět už v předešlých sériích. A jak napovídá titulek, nebudou to jen tak ledajací hráči. O jeden milión dolarů se totiž utkají oblíbení, sympatičtí "trosečníci" proti těm, jejichž pověst není zrovna nejlepší. Kdo zvolí nejlepší strategii, vydrží všech 39 dní a odnese si výhru? (Deco.20)

(více)

Recenze (130)

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série byla opravdu plná hvězd a nezapomenutelných zvratů ať ji jde o tah J.T.ho či Parvati, či tahy tvrdého intrikána Russella. Celkově mi zde několik hráčů vůbec nesedělo a nechápu co na nich bylo hvězdného (Sugar - rídoby modelka co ve své sérii prd udělala, Courtney - opět prd ve své sérii udělala + stále vypadá podvyživená... Dále si nejsem jistý Randym a Sandrou) a to kdo byl padouch a kdo hrdina (J.T. je hrdina? Tak tam bych ho fakt necpal ano není ani padouch, ale hrdina určitě nebyl). Celou sérii jsme přál hráčům: Tom, James, Amanda, Rupert a celkem i Candice. Nevadili mi: Stephenie, Coach, Jerri a Danielle (strašná kr.va, ale dá se na ni dívat).Kdybych této soutěži někdy dal 5z5 tak této, ale zařekl jsme se, že tento pořad nikdy 5* nedostane tudíž dávám pouze 4z5. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektní série u které mě několikkrát málem kleplo. Zprvu mě hodně překvapilo jak většině hráčů(i mých oblíbencům)od posledně nehorázně nabobtnalo ego, a než jim začalo hořet u prdele(nebo je nezbrzdila vyšší moc)chovali se jako arogantní mistři světa... V tomhle ohledu mě velmi překvapil Rob, který se za ty roky opravdu přetrransformoval z bezohledného zmrda na sympaťáka s-až hrdinským-srdcem......... Poprvé za ty roky, co jsem opravdu spokojený s výsledkem(já to té Neúnavně hláškující osobě prostě přál). Až na pár vyjímek(hlavně v první půlce hry, kde odpadlo dost hodně silných hráčů)dostali všichni přesně to co zasloužili(tozn. někteří vůbec NIC-muheheéé :D )............. V rámci survivorů 100% ()

Reklama

Attta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začáteční rozvíření vod Jeffovými otázkami a následná soutěž o odměnu dala jasně najevo že půjde o obrovský boj, ale přitom šanci jak si užít patrně poslední survivor pro naše staré známé a časem trochu otřískané trosečníky. Rivalita a známé tváře v kombinaci s pěknou přírodou mi nedaly spát a tak trochu jsem si zavzpomínal na ty nejlepší okamžiky survivora za těch přibližně 10 let kdy už běží. Ty skryté imunity ve hře byly už trochu přehnané, ale za to to bylo o HODNĚ zajimavější a pestřejší. Člověk opravdu nemůže na nic spoléhat pokud jde o survivora a je jasné že není nic jistého natož když svezete ty nejvychcanější a nejchytřejší hráče na jeden ostrov. Pro mě jasných 5 hvězd za to našeptávání a nesmrtelnou rivalitu některých hráčů!!!! ()

longercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost možná nejlepší řada s naprosto neuvěřitelnou různorodostí lidí, charakterů, strategií a všeho na co si vzpomenete. Co se týče Russela tak musím říct alespoň tolik, že ten člověk, i když je mistr v manipulování lidí, lže bez mrknutí oka a je očividně v některých ohledech velice inteligentní, to pravý přelstění ale nespočívá v tom, že ze 17 lidí uděláte voli (v podstatě pouze parafrázuji co sám Russel řekl ve videích z Ponderosy po závěrečné kmenové radě), ale v tom přechytračit jich všech 19. Russelova hra ho sice dostane až skoro ke konci, ale pouze za cenu toho, že nedostane žádný hlas od poroty, a to prostě a jednoduše nemůže být nejlepší soutěžící, všech dob, jak ho mnozí nazývají. Navíc je určitě do jisté míry pravda, že v téhle hře hraje důležitou roli tolik různých okolností, že lidé co se dostanou nejdál, za to vždy alespoň do nějaké míry vděčí čirému štěstí. U Russela bylo samozřejmě tím největším, že ho nikdo neznal, to je neoddiskutovatelné, kdyby tomu bylo jinak J.T. by mu samozřejmě nikdy nedal imunitu, Tyson by se od něj nedal (snad) zmanipulovat a tak dále. Tak jako tak ale beru Russela jako velmi důležitou součást historie Survivoru, už jen proto, že je vážně drsný, že někdo přišel ne o jeden, ale o dva miliony dolarů v podstatě kvůli své vlastní aroganci a namyšlenosti :) ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem podařená série, ale že by byla jasně nejlepší?? Nene... Parvati je taková mrška jedna a hraje geniální a promyšlenou hru, která se mi líbí. V této sérii se mi ještě líbilo, že disciplíny se opakovali a vždy jeden z přeživších měl menší výhodu, pak krásné prostředí ! Vítěztví pro mě nezasloužené...85% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (24)

  • Produkce zvažovala návrat Ozzyho Lustha, Michaela Skupina, Yula Kwona, Terryho Deitze a Rudyho Boesche, který se neobjevil kvůli pokročilému věku. (BLANIK.)
  • Ace Gordon měl být původně v kmeni Villain, tedy Padouchů. Až 3 dni před natáčením byl vyškrtnut. (BLANIK.)

Reklama

Reklama