Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Steed má zjistit, kdo a proč vyhodil do vzduchu laboratoře programu Prospero. Podle videokamer to byla vedoucí programu, atraktivní kráska Emma, ta to však popírá a svou nevinu hodlá dokázat tím, že Steedovi pomůže dopadnout skutečného pachatele. Dvojice se dostane na stopu boháče De Wyntera, který šéfuje spolku PARAPLE a podle všeho nejen dokáže ovládat počasí, ale také si do svých služeb pořídil Emminu dvojnici. S každou stopou je jasnější, že ďábelský zločinec se chystá svým vynálezem vydírat svět a zničit přírodními katastrofami každý stát, který mu odmítne zaplatit. Steed a Emma jsou jediní, kdo ho mohou zastavit. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Opsha 

všechny recenze uživatele

Boha jeho co proti tomu všichni máte..... Producenti by sice za přestříhání měli dostat pár ran deštníkem a Sean Connery je klasicky špatný, ale takhle stylový film jsem už DLOUHO neviděl. Vizuální stránka nemá k dokonalosti daleko, stejně tak jako pošukané nápady typu páv s kamerou na ocase či neviditelný archivář. A dialogy jsou také vybroušené jako křišťál (chválím i dabing, kterému se dokonce povedlo zahladit největší logický kopanec filmu). Chci vidět nesetříhanou verzi. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Mám několik otázek: Jakou obludnou špínu mají na svědomí S. Connery, R. Fiennes a Uma Thurman, čím jim bylo vyhrožováno, že kývli na účinkování v takové mdlé, nevtipné a rádoby efektní srajdě? Nedalo se těch 60 mega bucks využít nějak smysluplněji, než na úspěšný pokus audiovizuálně vystihnout slovo TRAPNOST v 89-ti minutách? Proč takové plýtvání talentem a financemi dávno není trestné, aby nemohl filmy natáčet každý, kdo má do prdele díru? Kdo to ví, kdo mi odpoví? 33% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Na výsledku je znát, že je podivně sestříhaný, zbrklý, zmatený. Působí jako voják, kterému granát vybouchl přímo pod nohami, sice přežil, ale na plátně jsme svědky usilovné snahy zachránit, co se dá. Takže srdce sice ještě tepe, ale zbytek je na tom špatně. Výrazná a nápaditá výtvarná stylizace filmu ještě leccos zachrání. Stejně jako herci, samozřejmě včetně Umy v latexu. Jinak velká škoda. ()

fragre odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí as půlhodiny tohoto šlaku (přiznávám, více jsem nevydržel), jsem se cítil jak dítě, jemuž na pískovišti pošlapali bábovičky. Prostě, zas americká vykrádačka původního vtipného seriálku, odporná a syntetická napodobenina bez chuti a zápachu. R. Fiennes působí oproti původnímu vtipnému a šarmantnímu Steedovi (Patrick Mcnee) jako vycpaný panák s charizmatem vyždímaného hadru na podlahu, jindy docela rajcovní Uma, je zde jen otravná barbína, která elegantní Dianě Rigg nesahá po podpadky. S. Connery hraje stejně (blbě) jako už nevím kolik posledních let. Fuj! ()

otík 

všechny recenze uživatele

Těžko lze dobře hodnotit film, po jehož skončení se proberete z letargie a zjistíte, že tak velkou, ale opravdu velkou blbost jste už dlouho neviděli. Kromě akčních scén film absolutně nestojí ani za zlámanou grešli, tak neuvěřitelnost stupiditu snad ani nešlo natočit. Ale Amíci zase dokázali, že to zvládnou. Děs. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Roger Lloyd-Pack ve filmu ztvárnil profesora, jeho scény však byly z finální verze vymazány. (D3VIL)

Reklama

Reklama