Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (147)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Netflix se zase vyznamenal! A pokud si myslíte, že to myslím v pozitivním slova smyslu, tak jste vedle jak ta jedle. Dal jsem stěží jeden díl, víc mi můj organismus nedovolil, protože bych dostál nezvratného selhání všech vitálních funkcí. Tento projekt nemá absolutně nic společného s hrami. To, že hlavní devízou seriálu jsou zombies, z toho totiž automaticky nevytváří součást této známé značky (tady se někdo asi hodně uhodil do hlavy). Film z minulého roku nebyl dokonalý, to vůbec ne, ale snažil se, nabídl nám divákům milované (Jill, Chris, Leon, Claire atd.) i nenáviděné (Albert Wesker) postavy z původních her a zpátky nás přenesl na známé lokace (Spencer Mansion, policejní stanice v RC). Tohle nemělo spatřit světlo světa. Otřesný vizuál (ta obří housenka a přeměněný dobrman? hodně špatný vtip...), nezajímavé hlavní postavy (z těch dvou hlavních hrdinek v roce 22 mi nebezpečně stoupal krevní tlak), nepochopený Wesker, příběh úplně o ničem. Dál to dokoukávat nebudu, chci si zachovat stejný počet neuronů jako před zhlédnutím. Za mě 2/10 ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Sotva průměrný zombie seriál si rovnou podřezává žíly tím, že z obsáhlé videoherní předlohy zneužívá jen pár jmen a monster, jinak ji sprostě ignoruje. Proč, sakra?! Jako nejedná se o kompletní diletantskou tragédii a nevypadá úplně marně, jenže neskonale hloupých kravin, nad kterými nikdo dospělý zjevně nepřemýšlel, protože tohle mají mladí (konzumenti Netflixu) určitě rádi a zdá se to efektní, obsahuje mraky. Hlavně však namísto atmosféry, hororu/survivalu a gore řeší (školní) trable dospívajících dcer Alberta Weskera (pominu-li naprosto zcestný casting, tak jako vždy skvělý Lance Reddick) v jedné časové linii, a umanuté utíkání a jakési hledání léku v budoucnosti zamořené nemrtvými v té druhé. ()

Reklama

ramislav 

všechny recenze uživatele

Podle mě se tento seroš natáčel pod jiným názvem a úplně jiným fylozofickým příběhem, ale v post produkci si uvědomili, že vyrobili totální slepenec všech covidových zapařených hoven. No, tak někdo velkej a chytrej změnil název na Resident Evil, aby fanoušci mohli stříkat blahem. Nic proti černejm bratrům, ale ČERNEJ WESKER? PROBOHA PROČ? Vydržel jsem celý první díl a konec. To se opravdu nedalo :) Navíc mě začínají úplně vysírat těma sračkama s LGBT tematikou. Furt ty sračky lítaj ze všech stran... Hele, 10% za Černýho Weskera. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Zlatá Milla Jovovich, tak už aj z Resident Evil dokázal Netflix urobiť otravnú teenegersku woke kravinu. Najhorší Resident Evil doteraz, najhorší seriál od Netflixu za tento rok a jedna z najhorších herných adaptácií EVER. Našťastie, že som tento mesiac zrušil subscription, nech už Netflix ide fakt k čertu, pritom ako vedia skaziť akúkoľvek značku. CELKOVO: 2/10 ()

AngelG odpad!

všechny recenze uživatele

Bože za co opravdu. To snad mám ještě se slzou vzpomínat na tu příšernou srajdu z minulého roku anebo snad na Milu, co vykopne ze vzduchu padající sklo do psa s držkou jak Demogorgon? Proč to musí neustále tak prznit, proč! Nejen, že se nám opět opakuje moderní soutěž "kdo obsadí nejvíce rolí kýmkoliv jiným než bělochy", takže se dočkáme něčeho tak neuvěřitelného jako je černý Albert Wesker, ale ještě to je k uzoufání opět tak dementní. Co má tohle s předlohou společného? Ruku na srdce, herní RE (když bereme opravdu jen originál do 3. dílu) nemá extra komplexní příběh. Je to víceméně jen přežití v nakaženém Raccoon city, ale oni prostě nejsou schopní ani natočit to, aniž by do toho nervali nějaké nesmysly anebo totálně nepředělali nějaké části. Jak si opravdu všichni tihle scénáristi a režiséři můžou myslet, že můžou překonat jakoukoliv předlohu? Vylepšit? Proč ne. Ale úplně si to překopat k obrazu svému, kdy vlastně nemám žádný pořádný anebo nápaditý nápad a jenom na to dát nálepku RE, protože to lidi znají, to je opravdu ubohost. ()

Galerie (170)

Zajímavosti (21)

  • William Birkin byl jeden z hlavních vědců a virologů pracující pro Umbrella Corp. Spolu s Albertem Weskerem (Lance Reddick) stál za vývojem T-viru, a objevil G-virus, jež ho později sám proměnil na monstrum. (NiWi)
  • Scéna, kdy se Richard Baxter (Turlough Convery) snaží prostřílet cestu skrze halu plnou zombie, je až nápadně podobná scéně z Resident Evil: Vendetta (2017), kde se ve stejné situaci ocitnou Leon S. Kennedy s Chrisem Redfieldem. (ScarFace_V8)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno