Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

Nuala 

všechny recenze uživatele

Upřímně, bylo to přesně takové, jak jsem čekala... Přeslazené, typicky americké, v mnoha ohledech trapné a ve všech ohledech předvídatelné. Písničky ve filmu se mi nelíbily, postavám by zajímavější charaktery napsalo i dvouleté dítě a konec... tekla všude šlehačka, cukr, čokoláda... prostě spousta sladkého hnusu, až se divím, že se v tom ti herci neutopili... Co se "herectví" týče, škoda mluvit. Za zmínku stojí snad jen Chad Michael Murray a to spíše za sympatické vystupování než za nějaké umění. No, takže doporučuju lidem v depresi, trapnost snímku vás rozesměje, ať už chcete nebo ne. :) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ať se tato poetická komedie jmenuje, jak chce, ať se Jennifer Coolidge třeba umacechuje k smrti, ať si příběh sebelépe kopíruje prastaré vyprávění, které je v našich končinách známé díky zpracování Boženy Němcové, tohle není o Popelce. Tohle je o Hilary Duff léta páně 2004 a jako takové je to celé nezralé, přeslazené, kýčovité, patetické, laciné a místy až zbytečné. ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ne úplně vydařený remake klasiky. Sice spojení Popelky s přítomností se více méně povedlo, ale všechno je to zabalené v šíleně sladkém pozlátku. Strašně moc velký slaďák, né že by neměl být, ale tohodle už bylo opravdu přes příliš. Vytratilo se kouzlo klasického příběhu a to film uvrhuje do podprůměrného love story... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch dosti tupých teenagerovských variací pohádkové klasiky. A je to fakt docela průser. Přitom z toho mohla býti celkem příjemná oddychovka. Jenže nápad není využit ani z třetiny, vtipy balancují na hranici trapnosti a Hilary Duff hrát prostě neumí. Aspoň, že ten Chad Michael Murray zahraje vždycky podobný role poměrně dobře. ()

depony 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak se s tím vypořádat. Místama vtipné, hlavní představitelé půvabní a "charismatičtí", padouši škaredí a hloupí ... u romantických komedií s dobrým koncem brečím ani ne tak na tím šťastným koncem, ale nad tím vykonstruovaným a pokaždé stejným závěrem. Sam coby Popelka si nechal doslova s*át na hlavu, střední školu, kde studenti servírku považují za póvl bych nechal od základu opakovat základní školu. A naprosto chápu to horko :) to tady dělá s lidma divy:)) ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • Hilary Duff se podílela i na soundtracku k filmu a nazpívala tři písně. (Dlee)
  • Hilary Duff přijala roli, protože Popelka byla její nejmilejší pohádkou, když byla malá. (HappySmile)

Reklama

Reklama