Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Když u toho člověk vypne mozek a vezme tuhle slaďárnu pouze jako oddychovku,dá se to.V jiném případě ne.Největší chybou je asi ta předvídatelnost:věděla jsem co se stane aniž bych už film viděla,nebo snad měla nadpřirozené schopnosti:)Zkrátka tady jedno klišé střídá druhé,momenty s nevlastními sestrami hlavní hrdinky jsou vyloženě trapné,Hilary Duff prkenná,no zkrátka je to jeden velký průšvih..koukat se na to dalo,ale jen pokud člověk dokáže vypnout a spokojí se s béčkovým romanťákem,u kterého si na nic nového nepřijde..1* s tím vypnutým mozkem dávám. ()

depony 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak se s tím vypořádat. Místama vtipné, hlavní představitelé půvabní a "charismatičtí", padouši škaredí a hloupí ... u romantických komedií s dobrým koncem brečím ani ne tak na tím šťastným koncem, ale nad tím vykonstruovaným a pokaždé stejným závěrem. Sam coby Popelka si nechal doslova s*át na hlavu, střední školu, kde studenti servírku považují za póvl bych nechal od základu opakovat základní školu. A naprosto chápu to horko :) to tady dělá s lidma divy:)) ()

Reklama

Barvoj 

všechny recenze uživatele

Původně jsem dával slabší hodnocení ale musel jsem ho změnit... Ptáte se proč? Sám nevím... obvykle se na romantické filmy moc nedívám, proto nemám moc s čim srovnávat... další věc je, že jsem to viděl už asi 5x a klidně se na to za čas podívám zase znovu (říkejte tomu třeba jakýsi faktorX =) a zatřetí, je to podle mě originálně pojaté zpracování popelky... Za sebe musim říct, že je to příjemná oddychovka a každé aspoň trochu romantické dušičce ji můžu vřele doporučit! (20.10.2008) ()

Nuala 

všechny recenze uživatele

Upřímně, bylo to přesně takové, jak jsem čekala... Přeslazené, typicky americké, v mnoha ohledech trapné a ve všech ohledech předvídatelné. Písničky ve filmu se mi nelíbily, postavám by zajímavější charaktery napsalo i dvouleté dítě a konec... tekla všude šlehačka, cukr, čokoláda... prostě spousta sladkého hnusu, až se divím, že se v tom ti herci neutopili... Co se "herectví" týče, škoda mluvit. Za zmínku stojí snad jen Chad Michael Murray a to spíše za sympatické vystupování než za nějaké umění. No, takže doporučuju lidem v depresi, trapnost snímku vás rozesměje, ať už chcete nebo ne. :) ()

Pajkenzi 

všechny recenze uživatele

Hilary Duff, která patří mezi moje oblíbenkyně v téhle skvělé komedii hrála roli, která jí hrozně pasovala. Musím podotknout že i jméno, které v komedii měla "Sam" bylo skvěle vybrané a pasovalo jí. Popelka, která pracovala jako servírka v místní restauraci a zároveň chodila do školy a chtěla se dostat na Princetonskou univerzitu to ani zdaleka nebylo všechno. Její dvě nevlastní sestry a macecha, které po ní neustále šlapaly a ničily sen, který si strašně přála. Dopisovala si s klukem přezdívka "Nomad" Chad Michael Murray. Byl j sympaťák, hrozně milý kluk, který měl svůj šarm. Její e-maily, které si psala s Nomadem zneužili její sestry a před celou školou udělali představení, které Sam hrozně položilo! Ani se nedivím tohle bylo opravdu odporné! Tohle její sestry dělali pořád!! Nedokázali skousnout že jejich nevlastní sestra je krásná a dostane se na univerzitu s klukem svých snů! Sam měla, ale skvělé přátelé, které jí podporovali a dokázali aby se Sam postavila a dokázala se postavit na vlastní nohy! " NEDOVOL ABY TĚ STRACH Z PROHRY VYŘADIL ZE HRY! Tímhle se řídím i já podotýkám velmi pravdívé!!! Musím uznat že tenhle příběh mě hrozně fascinoval a hrozně jsem obdivovala pointu příběhu! Hudba, která zapadala do scén a děje se mi hrozně líbila! Celkové skvěle natočené perfektně zpracované! ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • Řetízky na Carterově krku v první scéně byly připevněné k jeho košili, aby se vyhlo hluku, který by mohly zachytit mikrofony. (HappySmile)
  • Umělé nehty Jennifer Coolidge musely být přichyceny páskou, protože je alergická na lepidlo. (HappySmile)

Reklama

Reklama