Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti moderním variacím klasických témat, ať už jde o věhlasná dramata nebo nesmrtelné pohádky, ale pokaždé je potřeba k takové látce přistoupit v rozumné snaze příběh obohatit a ne jej jen bezostyšně vysát. V tomto případě je to bez sebemenšího náznaku tvůrčího vkladu a proto většina scén nefunguje a situace, ve kterých by měly emoce aspoň mírně gradovat, dochází k zívání a protočeným panenkám. Ani z těch řekněme sympatických mladých tváří nebyl režisér schopný vydolovat jediné zrnko vzájemné chemie. Bída. 30% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Co takhle zasadit známý pohádkový příběh do současné komedie pro teen publikum? Do základního rámce příběhu se přidá přiměřené množství moderních motivů. Zůstane zlá macecha a její dvě protivné dcerušky, na pohádkové motivy místo nezbyde a sympatický mládenec nesmí chybět. Hlavní představitelka je v tomto případě hvězdička Hillary Duff, která střídá pěveckou kariéru s hereckou. Není to úplné dřevo a do podobného filmu se hodí. Horší je tuhle komedii odlišit od desítky podobně vyprodukovaných filmečků a tady se nic extra z hlediska zajímavých nápadů nenajde. Ve své oddechové poloze se filmík drží po celou dobu. Několik vtipů bylo perfektních a dokonce je vidět, že není natočen za pár hadrů. Z hlediska své nenáročnosti, ale také snahy bavit, jde o dobrou volbu. Jen za tím nehledejte kouzlo skutečné a nevýrazné Popelky. Hillary Duff prostě ošklivá a nesympatická není. 60% ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ne úplně vydařený remake klasiky. Sice spojení Popelky s přítomností se více méně povedlo, ale všechno je to zabalené v šíleně sladkém pozlátku. Strašně moc velký slaďák, né že by neměl být, ale tohodle už bylo opravdu přes příliš. Vytratilo se kouzlo klasického příběhu a to film uvrhuje do podprůměrného love story... ()

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Od samého začátku to mělo naprosto předvídatelné prvky a kdo si myslel, že mu příběh přinese něco jedinečného, musel být pošetilec. Zajímavě to naroubovali na onu pohádku, ačkoliv to ani nebylo nutné. Bohužel mi vcelku pozitivní dojem trochu kazilo, jak okolo sebe dlouho po onom plese chodili, aniž by se něco zásadního stalo. Jinak ale dobrý, i když mám pocit, že to mělo větší potenciál, než jaký z toho vytřískali. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hilary Duff mi svého času tak nějak nevadila. Sice ty filmy, ve kterých se objevila jsou většinou jen samé romantické blbosti, ale pěkně se na ní dívalo a navíc i vcelku obstojně zpívá. Tahle verze „Popelky“ ovšem moc záživná nebyla. Jasně objevilo se tu pár světlých okamžiků i humorných momentek, ale většina postav mi lezla neskutečně na nervy. Ale tak je to dělané hlavně pro dívky v pubertě, které podobné srance a růžovou knihovnu milují takže… ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • Kvůli přípravě na řidičskou zkoušku Hilary Duff jezdila sama z jedné natáčecí lokality do druhé. (HappySmile)
  • Hilary Duff se podílela i na soundtracku k filmu a nazpívala tři písně. (Dlee)
  • Řetízky na Carterově krku v první scéně byly připevněné k jeho košili, aby se vyhlo hluku, který by mohly zachytit mikrofony. (HappySmile)

Reklama

Reklama