Reklama

Reklama

Šílený rande

  • USA My Boss's Daughter (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ashton Kutcher, nesmělý zaměstnanec malého nakladatelství, je zamilovaný do dcery ďábelsky krutého šéfa, před kterým se třese každý podřízený. Když ho dívka pozve na večírek, může se zbláznit radostí. Avšak došlo k omylu. Místo rande má jen hlídat dům a hlavně šéfovu ochočenou sovu. Co vypadalo jako klidný večer, se začíná měnit v noční můru. Do domu totiž začínají přicházet nezvaní hosté... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Po prečítaní názvu vám muselo byť jasné, ako sa film skončí, ale čo sa bude diať predtým, vás určite ani nenapadne. Ak už sa na plátne objaví ktokoľvek, zaručene nebudete vedieť, čo urobí. Herecké výkony väčšiny hercov sú dosť slabé. Tare Reid sa dá ťažko uveriť, že je oteckov poslíček a nemilovaná dcéra. Našťastie niektorí dokazujú, že ešte vedia hrať: Terence Stamp, Michael Madsen (hlavný záporák). Mužskú časť publika zabavia aspoň polonahé telá Tary Reid a Carmen Electra. 40% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na posraného i hajzl spadne. Neštěstí chodí po třech, jenže na Teda se toho nahrnulo tolik, že tu trojici měl vybranou již v prvních minutách filmu. V jinak klasickém hloupém scénáři se mi to hrocení trapných a nepříjemných situací docela zamlouvalo, i když jako jediné. Ashtona Kutchera mám docela rád, je to prostě takový trouba, který troubu ani nemusí moc hrát, ale mě nijak nevadí. Naproti tomu by mě zajímalo, který blbec nakukal Taře Reid, že by měla být herečkou. Je to blbost, místy úsměvná blbost, místy trapná, občas nudná, ale nebudete-li se soustředit na hlavní hrdiny (Ashton, Reid, Stamp) a koukat spíše na vedlejší role (Lisin bratr, Michael Madsen), snad se i dobře pobavíte. Pro mě čistý průměr, 2,5* ()

Reklama

mire.k 

všechny recenze uživatele

Chápu současná podhodnocení. Někteří žárlí na hezouna Kutchera, někteří jsou zklamáni, že si nepoplakali u romantické komedie, někteří hledají drámo a realizmus a někteří se pitvají ve filmařské a herecké technice. Ale je jasné, že k této komedii nelze přistupovat analyticky. Je to úlet. Nwní to romantická komedie. Je to šílená komedie. Je třeba sednout a nechat se unášet šíleností scénáristy i režiséra, kterým je David Zucker.. Je tam vidět rukopis a absurdnost situací mnohdy na pomezí trapnosti. Příjemná zábava s perfektním finále. Kdyby si odpustili pár hluchých míst a kladných a romantických scén, které působí jak pěst na oko (možná úmysl), dal bych i víc. ()

blare odpad!

všechny recenze uživatele

Když vidím Astona Kačera, zježí se mi chlupy na prdeli a mám zničený den! Máte to někdo podobně? Ani Raida to opravdu nezachrání...divím se, že ten její dokonalý kundozjev ještě nesemleli do paštiky, na kterou odmítla udělat reklamu, páč je přece veliká hérečka... Jsem sice řádný Dement, ale todle je moc... ()

raadec 

všechny recenze uživatele

Typická Zuckerovina, ztřeštěná komedie á la Naked Gun, i když na můj vkus chvílemi až příliš fekální a odpuzující. Ale ve zbytku jsem se mistrovsky bavil, takže mínus jedna * za fekálie. Výborný výkon Terence Stampa, ten mě dostal a samozřejmě výra :) Jinak myslím, že spusta lidí tenhle film odsuzuje kvůli Kutcherovi, ostatně jako všechny, v nichž hraje. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Na konceptu scénáře jsou jako jeho autoři uvedeni David Zucker a Peter Tilden. Ve filmu však Tilden nakonec není vůbec uveden a Zucker je zde zmíněn pouze jako režisér. (HappySmile)

Reklama

Reklama