Reklama

Reklama

Šílený rande

  • USA My Boss's Daughter (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ashton Kutcher, nesmělý zaměstnanec malého nakladatelství, je zamilovaný do dcery ďábelsky krutého šéfa, před kterým se třese každý podřízený. Když ho dívka pozve na večírek, může se zbláznit radostí. Avšak došlo k omylu. Místo rande má jen hlídat dům a hlavně šéfovu ochočenou sovu. Co vypadalo jako klidný večer, se začíná měnit v noční můru. Do domu totiž začínají přicházet nezvaní hosté... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Vidím samé negativní hodnocení!!! .... Čím to bude??? .... Za sebe můžu jen říct, že jsem se po celý film bavil. Vtipné hlášky se mi líbily, děj rychle odsejpal (spíš takové vaření z ničeho, ale na mě zapůsobilo) a ať už byly řeči Tary Reid sebevíce ulítlé - už jen kvůli jejímu hereckému obsazení jsem si film pustil! ... Tak mě za tohle hodnocení neukřižujte! :-D ... Myslím, že se najdou stovky horších komedií (když zpětně zavzpomínám)! ;-) ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Síce ma odrádzalo hodnotenie filmu, ale najmä kvôli ženským predstaviteľkám som sa rozhodol, že tejto komédii šancu dám. Úvod ešte ušiel a scéna s Tomom v Jackovej kancelárii ma veľmi pobavila. Potom však kvalita fórov klesala veľmi prudko dole - až klesla na samé dno. Fekálny humor krížený s narážaním do predmetov a padaním (aj to môže byť niekedy vtipné - nie však tu) - fakt hrôza. Jedna hviezda za scénu v kancelárii a štýlový výstup Carmen Electry z vody... ()

Reklama

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Určite to nieje také zlé ako tu všetci píšete. Ale zase to nieje ani žiadna geniálna super mega komédia. Táto vec zapadla prachom a zaslúžene ale myslím,že viac sa z tejto komédie ani vytrieskať nedalo. Taká pohodička na večer, avšak repete si už nedáte. A ešte niečo, Ashton je podľa mňa super, takýto štýl filmov mu sedí :) ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Nepochopím, proč tento film všem tak strašně vadí. Každý, kdo si ho pustil moc dobře věděl, co to bude a že to není podívaná pro každého. Ve svém žánru je to pro mě jeden z těch lepších. Ashton je ve všech filmech stejný a nikdy od něj nikdo asi nebdue moct očekávat nějaký větší výkon, to samé platí pro Taru, ale tady zkrátka seděli. A Terence Stamp? Naprostá špička! Vyloženě sem si užíval každý jeho pohled, každou jeho větu. Že to bylo chvilkama nechutný, no, tak to se dalo také čekat a rozhodně to nepřekročilo žádné meze. Podle mě to byla zábavná podívaná, která rychle uběhla. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Je to příšerný. Ale některý scény sou dost vorigoš na to, abych to nějak odjebal. Takže klíďo pět hvjezd, páč si to klíďo slíznu znovu.   Takže jsem si to fakt po pár dnech slíznul znovu a musím to přehodnotit. To jako proto aby bylo jasný, že mám tu sebereflex. Nebo tak něco. Jako že se má občas uznat chyba. Nebo tak něco. Omyl. No, takže asi to bylo celý tím, že jsem to poprvý asi od druhý půlky prochrápal. Jakože prospal. No a tím mi to vlastně nedocvaklo tak jak mělo, jako celek, páč vod tý druhý půlky to neskutečně graduje, v návaznosti na děj tý první půlky, a chvílema sem nevěděl, čemu se mám řehtat dřív a víc. Jestli jako sjetej vejr (jako ten pták) nebo pták kterým se pochcal ten peršan, nebo mě víc vodjebávala ta kombinace neustálých omylů, von i ten voběšenej negřík nebyl zlej, nebo ..nebo... je to dost šílený na to, aby mi to fakt zvedlo náladu natolik, že Šílený rande narvu do svý přecpaný Toptenky. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Na konceptu scénáře jsou jako jeho autoři uvedeni David Zucker a Peter Tilden. Ve filmu však Tilden nakonec není vůbec uveden a Zucker je zde zmíněn pouze jako režisér. (HappySmile)

Reklama

Reklama