Reklama

Reklama

Šílený rande

  • USA My Boss's Daughter (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ashton Kutcher, nesmělý zaměstnanec malého nakladatelství, je zamilovaný do dcery ďábelsky krutého šéfa, před kterým se třese každý podřízený. Když ho dívka pozve na večírek, může se zbláznit radostí. Avšak došlo k omylu. Místo rande má jen hlídat dům a hlavně šéfovu ochočenou sovu. Co vypadalo jako klidný večer, se začíná měnit v noční můru. Do domu totiž začínají přicházet nezvaní hosté... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Nacházím se teď zrovna ve fázi, kdy se vracím k dříve hodnoceným titulům, abych si ověřil, že jsem jim nedal příliš vysoké známky, a napadlo mě, abych zjistil, jestli jsem nějakému filmu, zbytečně neukřivdil. Já bloud! Opravdu jsem znovu absolvoval celou tuhle torturu, a teď lituji toho, že není možné hodnotit ještě nižší známkou. Na tomhle filmu není nic dobrého, herecké výkony byly katastrofální, za scénář by se musel stydět i Mistr Troška a..... A víte co? Už jsem u tohoto "díla" ztratil 2x 86 minut, takže dalším časem už nebudu plýtvat na zbytečný rozbor- odpad! je pro tuto záležitost málo. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Určite to nieje také zlé ako tu všetci píšete. Ale zase to nieje ani žiadna geniálna super mega komédia. Táto vec zapadla prachom a zaslúžene ale myslím,že viac sa z tejto komédie ani vytrieskať nedalo. Taká pohodička na večer, avšak repete si už nedáte. A ešte niečo, Ashton je podľa mňa super, takýto štýl filmov mu sedí :) ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Když se odprostíte od jakýhokoliv velkýho analizování, tak vám vyjde další bláznivá komedie. Jeden prostý zaměstnanec dostane od despotického šéfa, možnost hlídat mu barák. On samozřejmě přijmá nebot se mu líbí šéfova dcera Lisa. A pak už je asi zbytečné se rozepisovat co následuje. Přes veškeré snahy se dům mění v torzo a šéf se vrací, ale to by to nebyla komedie ,aby to nedopadlo jak má. Vžádným případě se to nedá brát jako romantická komedie. ()

blare odpad!

všechny recenze uživatele

Když vidím Astona Kačera, zježí se mi chlupy na prdeli a mám zničený den! Máte to někdo podobně? Ani Raida to opravdu nezachrání...divím se, že ten její dokonalý kundozjev ještě nesemleli do paštiky, na kterou odmítla udělat reklamu, páč je přece veliká hérečka... Jsem sice řádný Dement, ale todle je moc... ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal, že to bude taková ta milá teenagerská komedie co neurazí ani nepotěší. Prostě jen tak na jedno podívání. Svůj názor jsem však rychle přehodnotil... Tenhle film má tak ubohý humor a tak hloupé scény, že to nezachránil celkem solidní konec. Příjde mi to ale škoda, protože potenciál na krapet lepší film by tam byl:( ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Na konceptu scénáře jsou jako jeho autoři uvedeni David Zucker a Peter Tilden. Ve filmu však Tilden nakonec není vůbec uveden a Zucker je zde zmíněn pouze jako režisér. (HappySmile)

Reklama

Reklama