Reklama

Reklama

Šílený rande

  • USA My Boss's Daughter (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ashton Kutcher, nesmělý zaměstnanec malého nakladatelství, je zamilovaný do dcery ďábelsky krutého šéfa, před kterým se třese každý podřízený. Když ho dívka pozve na večírek, může se zbláznit radostí. Avšak došlo k omylu. Místo rande má jen hlídat dům a hlavně šéfovu ochočenou sovu. Co vypadalo jako klidný večer, se začíná měnit v noční můru. Do domu totiž začínají přicházet nezvaní hosté... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

blare odpad!

všechny recenze uživatele

Když vidím Astona Kačera, zježí se mi chlupy na prdeli a mám zničený den! Máte to někdo podobně? Ani Raida to opravdu nezachrání...divím se, že ten její dokonalý kundozjev ještě nesemleli do paštiky, na kterou odmítla udělat reklamu, páč je přece veliká hérečka... Jsem sice řádný Dement, ale todle je moc... ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Po prečítaní názvu vám muselo byť jasné, ako sa film skončí, ale čo sa bude diať predtým, vás určite ani nenapadne. Ak už sa na plátne objaví ktokoľvek, zaručene nebudete vedieť, čo urobí. Herecké výkony väčšiny hercov sú dosť slabé. Tare Reid sa dá ťažko uveriť, že je oteckov poslíček a nemilovaná dcéra. Našťastie niektorí dokazujú, že ešte vedia hrať: Terence Stamp, Michael Madsen (hlavný záporák). Mužskú časť publika zabavia aspoň polonahé telá Tary Reid a Carmen Electra. 40% ()

Reklama

Fightluki 

všechny recenze uživatele

Upřímně nechápu tak špatný hodnocení, protože brát to jako romantickou komedii fakt nelze. Film je totální úlet, šílenost střídá šílenost, Ashton hraje podobnýho debila jako v Zlatých sedmdesátých (což je role, která mu fakt sedí), Tara sice špatná jako vždycky, ale naštěstí nedostala tolik prostoru. Každopádně fanoušci filmů typu Sharkonáda, Zombie bobrů nebo Wet hot american summer se budou královsky bavit. Do pěti hvězd chyběl jenom trochu lepší konec, ale i tak super záležitost. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ach jo.. zápletka se rovná nule.. humor se šel provětrat.. logiky by se nedořezal. Po ničem jiném nepátrejte. Naprosto ňoumovitý dacan (Ashton Kutcher v tomto případě nemá ani šarm, natož špetku charisma) svolí hlídat dům pedantského otce dívky (sama sebou odepsaná Tara Reid, když nic jiného, tak alespoň dobře vypadá), kterou už nějakou dobu tajně miluje. Komicky vděčné situace ale narážejí na neschopnost tvůrců, kteří jen přidávají stále divnější individua, která bezradnému příběhu nepomáhají; i když pravda, spád to má. Největší průser ale stojí někde jinde – jak mohl David Zucker, člověk, co spoluvytvářel Připoutejte se, prosím! nebo Bláznivé střely, klesnout do sfér, kde se močí o sto šest a mozkomíšní krvavý flek sousedovic dcery nekontrolovatelně kape? I když na mírné pousmání to občas zpovzdálí kandiduje!! ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Síce ma odrádzalo hodnotenie filmu, ale najmä kvôli ženským predstaviteľkám som sa rozhodol, že tejto komédii šancu dám. Úvod ešte ušiel a scéna s Tomom v Jackovej kancelárii ma veľmi pobavila. Potom však kvalita fórov klesala veľmi prudko dole - až klesla na samé dno. Fekálny humor krížený s narážaním do predmetov a padaním (aj to môže byť niekedy vtipné - nie však tu) - fakt hrôza. Jedna hviezda za scénu v kancelárii a štýlový výstup Carmen Electry z vody... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Na konceptu scénáře jsou jako jeho autoři uvedeni David Zucker a Peter Tilden. Ve filmu však Tilden nakonec není vůbec uveden a Zucker je zde zmíněn pouze jako režisér. (HappySmile)

Reklama

Reklama