Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(4)

Recenze uživatele sud k tomuto seriálu (4)

Maigret klade past (2016) (S01E01) 

Oproti verzi s Gabinem dosti zjednodušené, avšak nepostrádající spád. Retro atmosféra (potažmo obrazová stránka) je parádní a ani na okamžik jsem nezapochyboval, že by filmová Paříž nebyla Paříží skutečnou. Rowanu Atkinsonovi role sedí skvěle a dodává jí všechny potřebné ingredience, které by měl Maigret mít - vrozenou inteligenci, charisma, důstojnost, bodrost i zvláštní zasmušilost. 85%. ()

Maigret a případ mrtvého muže (2016) (S01E02) 

Svižné, napínavé, silné, překvapující, oslňující, srdcervoucí. Rowan Atkinson JE Maigret! 100%. ()

Maigret a noc na křižovatce (2017) (S02E01) 

Vynikající detektivka se silnou příchutí noir. Maigret, truchlící nad smrtí bývalého kolegy, je zadumanější než kdy před tím, pořádně zapletený příběh nepostrádá zajímavé rozuzlení, nechybí ani zajímaví záporáci a smyslná femme fatale. O dokonalé atmosféře se již asi zmiňovat nemusím, stejně jako o výborných hereckých výkonech všech (!) zúčastněných. Ani o emotivní scény není nouze, přičemž noční přestřelka na křižovatce či závěrečné setkání hlavních protihráčů ve vlakovém kupé jsou už jen pomyslnými třešničkami na velmi chutném dortu. 95%. ()

Maigret a drahoušek z Montmartru (2017) (S02E02) 

Podmanivá atmosféra Montmartru, silný příběh, vynikající herecké výkony v čele s Rowanem Atkinsonem, osudovost, morální dilema a neskutečně působivé finále. Co víc si od podobného filmu přát? 95%. ()

Reklama

Reklama