Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

Elyssea odpad!

všechny recenze uživatele

Sachu Barona Cohena nemám ráda, ale co předvádí tady vypadá na odpor. Fekální humor mě nebere, sexuální narážky taky ne a dementní hlavní hrdiny nesnáším (nechápu, jak se někdo dokáže dívat na film, ve kterém je hlavní hrdina totální prase a idiot). Možná je tam nějaká superskrytá nadsázka a ve skutečnosti je to dílko pomlouvající řekněme politiku, ale je mi to naprosto ukradené. Jestli se na to v konverzaci budeme dívat ještě jednou, tak to video hodím z okna. Totální odpad! ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Cohen je podľa mňa jeden z najlepších súčasných komikov a jeho filmy mám strašne rád. No práve táto jeho rola Aliho Gé má nikdy nejako nebavila. A tak je tento film zrejme tým najslabším článkom jeho tvorby, aj keď treba uznať, že v porovnaní s inými satirami je to stále nadpremer a niektoré scénky ma fakt bavili. Trošku ubrať tej sexuality a úchylnosti, hneď by to bolo o čosi lepšie. Ten vulgárny humor tomu proste nijako nepomohol... ()

Reklama

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Slovo fekální (nechybí ani sodomie a pedofilie) zdaleka nevyjadřuje styl humoru rapera Ali G. A děj? Aby nezavřeli středisko pro děti, kde Ali G „vyučuje“, stane se hvězdou konzervativní politické strany, která potřebuje vyhrát volby, a díky konopí spasí celý svět. Aliho písničky nemají CZ titulky. DVD: Bonusy – audio komentář, vystřižené scény (22 minut), videodiář z natáčení (11 minut), do slušné řeči přeložené Aliho kecy, fotogalerie, trailer a dva teasery.  Film 0/4, Bonusy 4/4, Zvuk 3/4, Obraz 4/4 ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Nabitý, šťavnatý, šílený a ujetý. Musím říct, že jsem se opravdu smál. Vyniající parodie na co si jen vzpomenete. Americké gangy spolu válčí, Ali G - crazy hip-hop nigga se dostává do politiky a všude kam jen vkročí vzbuzuje rozruch. Hlavně aby vobjel každou roštěnu co se na ni podívá a žil s re5pectem. Hraje tu taky malinkatou dvojroli s Kazachstáncem Boratem, se kterým o 4 roky později taky natočí snímek k smíchy potrhání se. Ovšem musí se vždy divák naladit na tu jeho správnou vlnu. Vůbec bych se nevidil, kdyby to dost lidem, obzvláště starším, připadalo hnusné, nechutné, odporné a s čímž třeba souhlasím i já (občas) přehnané. Má svůj osobitý a nezaměnitelný styl. O tom není pochyb. Vyvolává rozporuplné reakce všude tam, kde se jen ukáže. Každý by si na tohoto člověka měl udělat názor sám. Já se přikláním určitě spíš k ano, než naopak. Ve výsledku se jedná o super show. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Když to srovnám s Boratem a Brünem, tak Ali G mi přišel o něco slabší. Možná je to tim, že jsem viděl film s dost hroznym dabingem. Z různejch skečů vim, že Sacha Baron Cohen jako Ali G mluví úplně jinak a tahle postava je dost založená na tom, že prostě mluví jako pošuk. Někdy na to asi zkusim kouknout i v originálnim znění. S dabingem je to za 4. lnk cr b82rez 2g4 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • V čase 52:50 při odchodu Aliho (Sacha Baron Cohen) z kabinetu parlamentu, člen říkající „západ“ ukazuje znak „West Coast“ špatně – prostředníček přes prsteníček. Správně mají být prsty prohozené. (lukaaris)
  • Film byl natáčen pod krycím názvem "Chequered Past" ("Pestrá minulost"). (HappySmile)

Reklama

Reklama