Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tereza s Danou putují pozemní cestou do Indie. V Praze se ve stejnou dobu pod velením Leony Váchové chystá zatčení šejcha Al Rašída. Po akci dostává Leona rozkaz soustředit se na případ obou dívek, které zmizely v Pákistánu. Leona kontaktuje dva české agenty operující v této oblasti – Petra a Teda. (Voyo)

Recenze (27)

Axident 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když si ne úplně snadno zvyknete na české herce (a nijak zvlášť sympatickou ani herecky zdatnou Gajdošíkovou) v prostředí a tématu, které není zrovna filmařsky na domácím písečku obvyklé a tudíž ne přirozené a uvěřitelné, není to taková pohroma, jak se první minuty zdá. Chtěl jsem pohrdlivě Extraktory odpískat jako topornou zbytečnost po pár minutách, ale nakonec dám šanci druhému dílu. Jistý fortel a poctivost nelze seriálu upřít, herecké výkony ovšem oscilují mezi průměrem a podprůměrem. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl nového českého špionážního Voyo seriálu má několik highlightových věcí: 1) exkluzivní námět inspirovaný skutečností z pera Kmenty o unesených Češkách v Pakistánu 2) řemeslně a technicky nadprůměrné  3) produkčně téměř až Netflixovské - lokace na Turecko-iránské hranici (až na ty turecké nápisy jsem věřil, že se to odehrává v Pakistánu) 4) pěkná kamera 5) fajn obsazení ... a pak to má pár malých mušek, které mi brání dát pět hvězd - trochu moc na sílu vykreslení hlavní hrdinky jako vostré holky, což ji zatím moc nevěřím, ale třeba Gajdošíková překvapí. Zbytečné okénko ze soukromí kapku brzdilo drajf ()

Reklama

Kropajda1 

všechny recenze uživatele

Na seriál jsem se těšila, když skončila první epizoda, nevěřícně jsem zírala na obrazovku, že ta hodina tak rychle utekla. Seriál dokáže skvěle vtáhnout diváky do děje. Ostrých hochů jsme si sice ještě moc neužili, ale ani dvojice unesených dívek se za své herecké vystoupení nemusí stydět. Je zajímavé vidět Petřekovou, která se zahazuje v seriálu ZOO, že umí ztvárnit velice dobře postavu v dramatickém seriálu. Velký obdiv za vybrané exteriéry. Po Devadesátkách konečně zase slušný napínavý seriál srovnatelný s podařenými zahraničními projekty (určitě natočený s menším rozpočtem). ()

MajkHany 

všechny recenze uživatele

Neskutečně hloupé a trapné zpracování, moje srdce tlukotem marnosti zvětšilo mé triko o jednu konfekční velikost, naštěstí až oschne pot studu, že jsem se na něco takového díval, tak se to zase stáhne zpět a ještě po potu zůstane na zádech mapa Pákistánu. Už první scénka, kdy Leona, drsná jako kladivo z OBI, nastoupila na šejcha na střeše, byla úplně zoufalá. Kdyby točili doslovně o extraktorech, tak podívaná na vysloužilé traktory bude jistě zábavnější.. A ty dvě holky ze světa skutečnosti ani nebudu komentovat, kdo proboha může mít v hlavě tak brutálně vylízáno, že jede s blonďatou kamarádkou na dovolenou do Karáčí. Naštěstí to vrchní vyšetřovatelka vysvětlila "nebyly tak hloupé, Afghánistánu se vyhnuly". Tak to potom jo, Mensa se zase jednou otřásá v základech. To je zase jednou dílo jako noha tohle..uuff. Ale já za tyhle věci vlastně děkuji. Člověk si pak násobně více užívá kvalitních filmů. Jen tak dál.. ()

milwaukee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jen info. Když nějakej čmoud przní mladý český holky, tak cajti se přece vůbec nemusí snažit. Ministr Němec už to přece má vyřešeno. A pokud jde o lidi v nesnázích v zahraničí, tak tohle přesně perfektně zvládne Lipánek. Ale seroš se určitě povedl. První díl těch 80% dostane. A těším se na další. A ještě dotaz na Kmentu. Kdy bude na pořadu dne Dozimetr? ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama