Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jiří Markovič dostane od Ladislava Hojera na Vianoce nečakaný darček. Priznanie k ďalším dvom vraždám. Na Slovensku pri priehrade Ružín a na děčínskej náplavke. Od vedenia dostáva Jiří Markovič jasný rozkaz – dokončiť vyšetrovanie týchto dvoch vrážd a celý prípad uzavrieť (Voyo)

Recenze (26)

Metuje 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád si stojím za tím, že by to mohlo být mnohem kratší, 3 nebo 4 díly by tomu podle mě slušely víc. Nicméně se v tomhle dílu pro mě perfektně spojilo dávkování humoru a vážnosti, zároveň bylo alespoň dle mého dost jasně ukázáno, že Markovič nehrál divadlo, ale myslel to naprosto vážně. Jestli byla realita policejního sboru podobná té seriálové, tak to je dost smutný. ()

Eire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Slovensku bol bordel uz za Ceskoslovenska , teraz sa to este zhorsilo odkedy sa Cesi trhli... Ten slovensky vysetrovatel bol este vacsi magor ako LADA... 😂 To sa clovek potom ani nedivi, ze organizovany zlocin je v sucastnosti na najvyssich miestach v SLOVAKISTANe, ako za Meciara... Avsak spat k serialu: od 3. Casti je to jazda 95% ()

Reklama

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát jsme se s naší veselou partou vydali na Slovensko. Prolínání se skutečnými záběry byl excelentní nápad. Tvůrci se nám zkrátka všemi možnými způsoby snaží navodit tu správnou atmosféru. Nicméně jde vidět, že se série blíží do finále a je to dobře. Myslím, že ukončení přichází ve vhodnou dobu. Přichází i jedno úmrtí, které bylo snad jen na natažení stopáže, protože zmíněná smrt nemohla nikoho zasáhnout. Celkově opět vtipný, zajímavý a zase trošku jinak ozvláštněný díl. Příběh bokem byl vcelku zajímavý. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda potvrzuje scénaristický fail minule (jsem se rozčiloval nad zazdění dvou vražd). Najednou jedeme na Slovensko vyšetřovat třetí oběť aka “neznámá (25 - 35 let) a do Děčína za obětí první aka Evou R. - 29 let (ta se celkem odflákla mimochodem). Bonusový (vycpávkový) případ je nejvíc vo hovně za celý seriál. Asi nejlépe zde zafungovalo náhodné vložení reálných ČB záběrů do děje (“prasečí hlava”). Z druhého konce “spektra” a vrcholem otravnosti byla ožíračka v Košicích. Jako proč 5 minut čumět jak chlastaj? ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výlet na Slovensko byl velmi výtaným zpestřením série. Trošku to oživilo to plácání se na místě a lehké pozvolné sklouzávání do stereotypu. Tvůrci nám ukázali, že je Česko lepší než naši východní sousedé i v kriminalistice. Nechybělo proložení ani několika odlehčenějšími pasážemi se stopařkami, či poodhalení milostného trojúhelníku svůdníka Mišíka. [76 %] ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama