Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

movie 

všechny recenze uživatele

Moje znalosti Chuckyho sahají jen na jednočku a tuto čtyřku. A ačkoliv je to díl už dost pokročilý, líbil se mi více než ta jednička...V případě Chuckyho tu opět nechybí dost svérázných situací, kromě scény panenčina porodu nebo hulení trávy. To všechno v rukách režiséra Ronnyho Yu, který se momentálně zaměstnává režií očekávaného snímku Freddy vs. Jason! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Po filmu „Chuckyho nevěsta“ jsem docela zvědavý na to, jak Don Mancini zvládl pátý film, protože ten šestý se rozhodně tolik nepovedl. Nic to nemění na tom, že v téhle sérii je rozhodně pořád co vidět, a není to jen sex dvou panenek a jejich hašteření, i když to je naprosto skvělé koření tohoto kousku. Tenhle film mě prostě bavil a oproti druhému a třetímu dílu velmi vyniká. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ne tak zábavné jako pětka, která je mnohem víc komendiálnější, tohle bylo pořád ještě příliš romantický. Ale tak celkově jsem si maximálně užila Jenn Tilly, samozřejmě Alexis Arquettovou ;) jako emo hošíka, klasickou pokojskou Kathy Najimy a Gordon Michael Woolvett a Katherine Heigl mi připoměli, že pár let po Nevěstě získali role v pro sebe nejzásadnějších seriálech - Andromedě a Chirurzích. Něžné byly samozřejmě odkazky na To je vražda, napsala a Frankensteinovu nevěstu při zrození Tiff. "I don't know, what Martha Stewart do?" ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Kdo čeká napínavou hororovou jízdu, bude hodně zklamanej. Kdo, stejně jako já, nebude po vyčerpání původního námětu nic moc očekávat, bude aspoň trochu spokojenej. Stylizace pokračování série do ujetý černý komedie byla pro mě příjemnou změnou. Napětí sice neni tolik, ale zábavy je naopak spoustu (třeba třetímu dílu naprosto chybělo obojí). Neni teda nouze o Chuckovy hlášky a nově se přidaly i různý popkulturní odkazy (nejen v rámci hororovýho žánru) nebo představení panenek jako bytostí, který maj svoje touhy a potřeby :-D Zábavná ujetá podivaná, tři silnější hvězdy. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Chucky ve formě, Ronny Yu je schopný chlapík na režisérské sesli a příběh má zase blíže k morbidní parodii než k čistokrevnému hororu. Při hledání nevěsty pro Chuckyho přibylo vražd, tempo nepolevuje a i o napětí by se dalo s úspěchem napsat. Ubral bych tedy snad jen právě na inklinaci k parodii, ale tady to nebylo tak markantní, jako v pozdějším kousku Chuckyho sémě. Chucky se opět neodolatelně šklebí, ale je otázkou, jak dlouho mu to vydrží. Zájem jeho fanoušků nemusí být věčný a pořádný film s ním je stále v nedohlednu. Přesto za jeho vražedný návrat nelze jít pod 70% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Chucky se ve filmu zmíní, že když byla jeho duše přenesena do panenky, tak měl na krku amulet. V prvním dílu této filmové série Dětská hra (1988) však na krku žádný amulet neměl. (Raichu.Cz)
  • V úvodní scéně lze spatřit masku Jasona Vorheese z filmové série Pátek třináctého a Michaela Meyerse ze série Halloween. Dále motorovou pilu Leatherface z filmů Texaský masakr motorovou pilou a také rukavice Freddyho Kruegera ze série Noční můra v Elm Street. (Caelos)
  • Zbraň, akú použije v závere Chucky je pištoľ Glock 17. Tiffany (Jennifer Tilly) používa Bruni ME-8. (beso74)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama