Reklama

Reklama

Chuckyho kletba

  • USA Curse of Chucky
Hudební videoklip

Je zpátky! Tvůrci, kteří vám přinesli Chuckyho, znovu uvádí na scénu malou panenku posedlou duchem nechvalně proslulého sériového vraha. Když Nica (Fiona Dourif - True Blood: Pravá krev) dostane tajemný balíček, nevěnuje jeho obsahu přílišnou pozornost. Po záhadné smrti její matky ale začne mít podezření, že je to právě mluvící zrzavá panenka, nejoblíbenější hračka její neteře, která rozpoutala brutální řádění. Návrat nejpopulárnější americké hračky, kterou opět hlasem obdařil Brad Dourif, je plný krvavého vzrušení a napětí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Hudební videoklip

Recenze (234)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Chucky s faceliftem je tu snad nejděsivější ve své historii. Nejvíce paradoxně ve scénách, ve kterých jen tak nečinně sedí/leží, zatímco postavy kolem něj předou hovory a divák ví, že ten kus usmívajícího se plastu je ve skutečnosti monstrózní kus psychopatického hovada. Hlášky a humor ubyly, rozkrytí Chuckyho minulosti je trapná zbytečnost a gore efekty jsou z lacinějšího kraje, nicméně Mancini se svým životním tématem umí zacházet dost dobře - vizuálu nechybí nápad a chuť (spíše slova hravý a zábavný, než originální), film má slušnou atmosféru a postavy jsou solidní přehlídkou mimoňoidů (něco jako mimoň, jen atraktivnější). Potitulková scéna je krásnou jednohubkou pro pamětníky série. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Chucky je zpět a v plné parádě! Vtípkama nešetří, kudlou se ohání jak zamlada a prohnaný je až běda. Celý film má navíc krásnou atmosféru osmdesátek, akorát v novém hávu, s modernějšími triky a zajímavým koncem. Teda von je tam ještě jeden konec po titulkách. Takže bacha na to. Jinak jsem se perfektně bavi, narozdíl od mého devítiletého synka, který viděl pouze plakát a prohlásil: "To nikdy nechci vidět, ani zamlada!" ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Chuckyho kletba není špatná, ale na to, že to je horor z roku 2013 tomu přeci jen něco chybělo. Atmosféra tu není špatná, ale že se celý děj odehrává pouze v jednom domě je poměrně škoda. Cpát sem také nemuseli nějaké ty homo scény. Spíš bych se soustředil na dokonalejší a propracovanější ukončování života rukou nelítostné panenky, no a Andy na konci nebyl špatnej... ()

topi 

všechny recenze uživatele

Chucky je zpět!! Velice zdařilé pokračování, ve kterém Charles Lee Ray tolik nehláškuje, ale zabíjení mu jde pořád velmi dobře. Atmosféra je parádní a hudba LoDuca (série Evil dead) se hodně povedla! Po předchozích slabších pokračováních Chuckyho nevěsta a Chuckyho sémě je Chuckyho kletba nakopnutím celé série. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Chucky po šesté a znovu ve formě, sice mu trochu chyběl vtip a zase jsem se ho nebál, ale tohle je prostě Chucky, kurva a legendy si zaslouží úctu. Závěrečná scénka po titulcích mě málem přesvědčila o 4 hvězdách, ale zas tak uctivý k panenkám nejsem. Koneckonců já jsem byl ten typ dítěte, co panenky používalo jako figuranty k výzkumu tepelného účinku ohně či k rekonstrukci upálení mistra Jana. U mě by si prostě Chucky užil... ()

Galerie (53)

Zajímavosti (26)

  • Když Nica (Fiona Dourif) kontroluje v ložnici svojí matku, lze si všimnout, že stojí, i když má být na invalidním vozíčku. (korbitch22)
  • Nůž, který Charles Lee Ray (Brad Dourif) používá během záběru do minulosti, je stejný, jaký používá v průběhu prvního dílu série. (Lajty)

Reklama

Reklama