Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Čtvrtým dílem se z Dětské hry stává  definitivně černá komedie a z Chuckyho  de facto antihrdina, vraždí převážně hajzlíky  a nevinní umírají buď mimo záběr nebo při kruté nehodě.  Jeho sekundantka je sexy jako člověk i trochu úchylně i jako panenka, čehož  je beze zbytku a s potutelným úsměvem využito i při nezapomenutelné sexuální panenkové scéně -  "Vzal sis gumu? Jsem celej z gumy, jestli sis nevšimla!" - Vraždy jsou pak opět vtipně nápadité a odkazy na ikony žánru příjemné, začátek na policejní stanici až orgasticky. Čtyři bez váhání. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Po letech se tvůrci rozhodli serii oživit a tak se Chucky opět probral a to díky jeho šílené přítelkyni, která ukradla jeho zbytky poldům a sešila a spravila ho (vypadá mnohem líp než dřív) a oživila. Hned se jejich vztah znova utuží až tak, že jí Chucky zabije a oživí ji v panence, tak že jsi sou rovni. A vydají se na hřbitov na hrob pro amulet, aby se mohli vrátit do lidského těla. Jenže kdo je tam doveze? A tak Tifany zavolá sousedovi, aby pro ní udělal laskavost a odvezl dvě panenky na hřbitov a dá mu za to samozřejmě peníze. Mladík , ale má problémy s holku nebot jí její strýc či kdo to byl -mimochodem šéf policie hlídá. A tak společně se rozhodnou utéct samozřejmě jim to nevyjde tak jak by chtěli a hend je načape polda co je špehoval. Jenže pár netuší, že sebou mají dvě živé panenky a k tomu pěkně krvavé. A ty se o poldu postarají a nejen o něj. Jenže to vidí řada lidí amyslí si že za to může ten pár. A tak je po nich vyhlášeno pátrání. A road movie začíná, cestou se vezmou, ale každý se bojí toho druhého nebot si myslí, že právě on je vrah. Až jejich kamarád se je snaží zastavit a přitom se ukážou panenky a je jasno (jak pro koho) Máme možnost vidět sex panenek jak ujeté. A také porod Tifany do toho sposta handrkování mezi párem panenek až se vzájemně pozabíjí. Správně ujetý film. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Vynikající čtvrtý díl "Chuckyho" série. Je z něho sice trochu cítit vypočítavost, komerčnost a příliš chtěná líbivost, ale co, kašlu na to, mě tenhle díl baví hned po jedničce nejvíc. Jennifer Tilly je skvělá, její loutka ještě víc a film díky téhle postavě získává další rozměr a nové možnosti. A řekl bych, že scénář tyto možnosti využil a zužitkoval opravdu důkladně. Sice už to není horrorová pohádka ale spíš lehce horrorová komedie, ale každopádně je to originální, odpočinková a vydatně zábavná podívaná. A konec je úžasný a otevírá další nové možnosti pro pokračování... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Chucky ve formě, Ronny Yu je schopný chlapík na režisérské sesli a příběh má zase blíže k morbidní parodii než k čistokrevnému hororu. Při hledání nevěsty pro Chuckyho přibylo vražd, tempo nepolevuje a i o napětí by se dalo s úspěchem napsat. Ubral bych tedy snad jen právě na inklinaci k parodii, ale tady to nebylo tak markantní, jako v pozdějším kousku Chuckyho sémě. Chucky se opět neodolatelně šklebí, ale je otázkou, jak dlouho mu to vydrží. Zájem jeho fanoušků nemusí být věčný a pořádný film s ním je stále v nedohlednu. Přesto za jeho vražedný návrat nelze jít pod 70% ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl Dětský hry už s názvem Chuckyho nevěsta mě hodně bavil. Poslední díl co jsme měli ještě na VHS z videopůjčovny. Jo tenhle díl mě hodně překvapil a líbil se mi víc než třetí. A navíc Jennifer Tilly jako Tiffany je sexy princezna a má moc krásný nohy :D A černý lak na nožkách jí strašně moc sluší. Lízal bych je hned 😜 Je to dobrá čubka. No a musim pochválit soundtrack, skvělý pecky od Blondie a Roba Zombieho :) Atmosféru to má zase jinou a hodně dobrou, takovou temnou. Krvavější a temnější než předchozí díly, nevěsta Chuckyho je dobrá, panenka ve který je duch Tiffany. Skvělá scéna kdy maj panenky sex - Tiffany - Máš gumu? Chucky - Podívej se na mě! Celý jsem z gumy! :D Chuckyho namlouvá zase jako ve druhém dílu Martin Sobotka a hláškuje fak dobře. Stejně tak pořád skvělej Brad Dourif jako Chucky. I když to je víc už komedie, tak režisér Ronny Yu natočil výborný pokračování, bavil jsem se skvěle. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Domácim maznáčikom Tiffany (Jennifer Tilly) je tarantula menom Charlie. Patrí k druhu Avicularia Minatrix. (beso74)
  • Jméno postavy Damiena Baylocka je inspirováno filmem Přichází satan! (1976), kde se malý antikrist jmenuje Damien a jeho chůva Baylock. (Caelos)
  • Chucky se ve filmu zmíní, že když byla jeho duše přenesena do panenky, tak měl na krku amulet. V prvním dílu této filmové série Dětská hra (1988) však na krku žádný amulet neměl. (Raichu.Cz)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama