Reklama

Reklama

Krotitelé duchů: Říše ledu

  • USA Ghostbusters: Frozen Empire (více)
Trailer 19

Obsahy(1)

Ve snímku Krotitelé duchů: Říše ledu se rodina Spenglerových vrací tam, kde to všechno začalo, tedy do legendární hasičské stanice v New Yorku, aby zde její členové spojili síly s původními Krotiteli duchů. Ti mezitím vybudovali přísně tajnou laboratoř, jejímž účelem je posunout chytání duchů na zcela novou úroveň. Když ale do našeho světa prostřednictvím starobylého artefaktu proniknou zlé síly, musejí novopečení Krotitelé duchů i staří veteráni vynaložit veškeré úsilí na to, aby ochránili svůj domov a zachránili celý svět před příchodem nové doby ledové. (Falcon)

(více)

Videa (15)

Trailer 19

Recenze (118)

Domineus 

všechny recenze uživatele

Mňa úprimne Frozen Empire bavil o trošičku viac ako Afterlife. Hlavne teda vďaka lepšiemu humoru (v tomto ohľade len vďaka Kumailovi, ktorému patrila každá scéna, v ktorej sa ukázal). Čo do dĺžky to ale bolo rovnako zbytočne dlhé a dejovo v podstate na rovnakej úrovni len v inej farbe. Pôvodní Ghostbusters tu tentokrát neboli len do počtu, no na druhú stranu tu bolo za mňa zase o niečo viac dosť nedomyslených vecí/situácií. 60% ()

salisbury 

všechny recenze uživatele

Na plátna kin přilétlo volné pokračování ještě volnějšího pokračování Krotitelů duchů, kteří světlo světa spatřili v roce 1984 a stali se nesmrtelnou klasikou jenž byla následována v roce 1989 skvělým druhým dílem, v obou případech se jedná o zlatá léta Ghostbusters. V roce 2016 někdo s chybějícím mozkem nechal vzniknout něco co vzniknout ani nemělo a spousta fanoušků se snaží nemyslet na to, že něco takového vůbec v rámci duchařské klasiky vzniklo a byli by rádi kdyby to bleskurychle zaniklo. Zachránil to rok 2021 s podtitulem Odkaz, který si zaslouží být tím volným pokračováním klasického díla a na něj nyní lehce navazuje Říše ledu, která není nejlepší, ale rozhodně je fajn se na ní dívat. Z klasické party se tu pár jedinců objeví, což samozřejmě filmu, nejen díky nostalgickým vzpomínkám, velmi prospěje. Snímek se brodí nedobrými kritikami, ale já bych to tak černě neviděl, neb jsem si při něm příjemně odpočinul. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Jak moc se mi líbil trailer, tak moc mě nakonec zklamal finální produkt. Obecně nemám nic proti nostalgii, v předchozím díle fungovala skvěle a opravdu sem si jí užil, nicméně v tomhle díle už se mělo jít dál, přehodit pozornost na nové postavy a ideálně to posunout do současnější roviny. Jenže nestalo se a tak se zase recykluje, protože tvůrci nejspíš nabyli dojmu že přesně tohle divák chce. Výsledkem je ovšem jen strojově přesný “blockbuster” bez duše, který na jednu dobrou scénu naservíruje půl hodinu barvené nudy. Zklamání…50% ()

rezzzy 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak je to možné, že až 2024 byl můj první Ghost Busters!!! Bylo to super! Asi to hodnotím jiným pohledem, takovým separovaným. Dle hodnocení jsem dopředu nečekala mnoho, tím spíš jsem se v ČSFD sále bavila, jen ten popcorn mi chyběl, což byla největší chyba k dokonalosti. :-) Hvězdičkově něco mezi 3 a 4, každopádně je to ten film, na který se ráda podívám na pohodu znovu! Nesouhlasím s tím, že by šlo o mlácení prázdné slámy, možná pro předchozími díly nasycené diváky, ale jak jsem to viděla poprvé, tak mě to bavilo, mělo to vtip, jiskru, zajímavá udělátka,  zábavné a nekomplikované postavy. Příběh sice velmi jednoduchý, ale všechno se na těch 115 minutách odehrálo příjemně, včetně ghost marschmellounů. A musím říct, že Paul Rudd zraje. Jako mladší mi nikdy moc neseděl, ale v taťkovské roli mu to dost sedlo a navíc měl i šmrnc. Tak, a teď rychle zkouknout všechny předchozí díly! ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Po dlhšom čase opäť v kine a osvedčenej zostave a dokonca za zvýhodnenú Johny cenu kinonedeľe sme si pozreli ďalší comeback Krotiteľov duchov, ktorý mal síce niekoľko slabších momentov ale záverečná polhodina určite stála zato aby ju divák videl na veľkom plátne. Kvalita oproti predchádzajúcemu pokračovaniu išla predsa len o niečo dole to však nič nemení na tom že táto séria má ešte stále čo ponúknuť. ()

Galerie (35)

Související novinky

Krásné svátky a PF 2024

Krásné svátky a PF 2024

24.12.2023

Nebýt přesunu druhé Duny na jaro 2024, byl by uplynulý filmový rok výjimečný. I přesto ale byl skvělý, plný filmových překvapení. Tím největším byl “selfmade fenomén” sociálních sítí Barbenheimer,… (více)

Jason Reitman se vydá do New Yorku 70. let

Jason Reitman se vydá do New Yorku 70. let

03.05.2023

Na čtyři Ceny Akademie nominovaný režisér, producent a scenárista Jason Reitman (Lítám v tom, Juno) nám před dvěma lety přinesl dlouho očekávané pokračování Krotitelů duchů, série, jejíž otěže… (více)

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Reklama

Reklama