Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jednička byla skvěle fungující zábava, dvojka byla lehce přeplácaná záležitost ale alespoň Chucky tam naprosto perfektně fungoval a trojka... trojka je prostě lepší než druhý díl, který tím pádem vychází z původní trilogie nejhůř. Napádité už to sice příliš není, ale Chucky zase perfektně hláškuje a opět o dost víc než minule, navíc má skvělý dabing Tomáše Kargera, takže ani tak nezáleží na tom, že příběh tentokrát opravdu nic moc, protože já se báječně bavil a celkem rychle mi to uteklo a znovu jsem se přesvědčil, že Charles Lee Ray je jedním z nejlepších sériových vrahů všech dob a panenku Chucky opět žeru o něco víc. Za mě skvělá zábava a těším se na Nevěstu, u které si určitě perfektně pošmáknu. 70%, ale jen za Chuckyho, který prostě opět nezklamal. 1500. komentář, jaká skvělá chuckovina! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Najhoršie na DETSKEJ HRE 3 je, že je príšerne nudná. Umiestniť dej na chlapčenskú vojenskú akadémiu by ešte vyhovovalo, ale celé to odsýpa pomaly, je to nudné, rutinne nakrútené, stereotypne obsadené i napísané... ja vám neviem. Čas však ukázal, že to môže dopadnúť aj horšie. Že legendárna vraždiaca bábika Chucky (s hlasom Brada Dourifa) sa môže dočkať bohužiaľ i vyložene trápnej paródie na samú seba (CHUCKYHO NEVESTA a CHUCKYHO SEMENO). Takže radšej nudná trojka, ako neznesiteľne nevtipná štvorka s päťkou. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Natočit trojku za pouhý rok a děj posunout o celých osm let, to nebylo chytré. Navíc herecký strop Justina Whalina skutečně byl Jimmy Olsen v Supermanovi, všechno okolo byla jenom snaha. Nadto už dvojka Dětské hry postrádala jakoukoli vnitřní logiku, taky se objevily dva snesitelné nápady a všechno ostatní byl jen konstantní balast. Chucky je sice ideální sabotér a jeho výměna slepých za ostré byla ok, finále v lunaparku bylo příznačné, ale co dál? Andy jako teenager? Andy jako problémový hrdina bez bázně a hany? A Chucky neschopný čarovat voodoo v klídku? Ale no tak. Nebýt Nevěsty, byla by tahle série měla skutečně špatný konec. V ideálním světě by totiž dvojka byla mnohem lepší a na konci trojky by se Andy skutečně stal Chuckym a následoval by masakr v blázinci, kde celou tu dobu přechovávali jeho matku. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|62%| Pořád obstojná záležitost, ale už to trochu ztrácí to pravé kouzlo. Hororová atmosféra z jedničky je pryč, velká zábava z dvojky asi tak z poloviny taktéž. Když je na scéně Chuck, tak je to ještě celkem výborné. Ale zbytek aspektů snímku jsou pryč. Herecké obsazení mě tentokrát moc nebavilo a děj už vůbec ne. Přesto bych to do pekel neposílal. Ale je to tak na to jedno shlédnutí. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Napotřetí to samé a bez jakýchkoliv inovací (změna postav a prostředí na vojenskou akademii není inovace). Chucky je zde jen od toho, aby se chvilkami objevil, zavraždil nějakou zcela postradatelnou postavu, nebo byl při tom vyrušen a sprostě si zahuboval. Scenárista Don Mancini mu nedává nic nového s čím pracovat. Den po zhlédnutí už mám problém si v paměti vybavit stěžejní scény filmu. Za zmínku stojí snad jen Andy Robinson v roli úchyla na střihání vlasů (a to je ve filmu jen pár minut, on ty úchyly hrát umí), zbytek je jen zapomenutelná parodie na Kubrickovo Full Metal Jacket. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Dej filmu sa odohráva v roku 1998. (BoredKid)
  • Film v amerických kinách producentov príliš nepotešil, zarobil len 20,5 milióna dolárov, pričom náklady bez marketingu boli 13 miliónov. Z tohto dôvodu sa na ďalší film s Chuckym čakalo dlhých 7 rokov. (beso74)

Reklama

Reklama