Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Hned dlouhá úvodní scéna se šéfem hračkářského koncernu napoví, kudy se Chuckyho příběh bude tentokrát ubírat. Úkrok k černé komedii je ještě výraznější než minule. Nicméně tam, kde mizí hororová atmosféra přibývá na nápaditosti ve vymýšlení, jak by panenka mohla vraždit dospělé lidi. Na řadu tak přijdou břitvy, nože, pasti či výměna slepých nábojů za ostré, ale třeba i takový infarkt. Chucky je opět nenapodobitelně roztomilý kamarád.  Herci sice příšerní, scénář bych možná sepsal taky, ale jinak naprosto nezávadné a povedené hororové béčko, tak jak má být. Kdyby taková byla všechna.  Třetí pokračování, tedy za tři. ()

Dale odpad!

všechny recenze uživatele

Celý čas som veril, že to bude lepšie a nejaké tie hviezdičky dám, no bolo to čoraz horšie. Ledva som to dopozeral. Tvorcovia sa pokúsili spojiť drámu z vojenského prostredia a horor a nakoniec to nebolo ani jedno. Absolútna blbosť, na ktorej nebolo vonkoncom nič hororové. Pokojne to mohli vyšielať v sobotu ráno v rámci Kakaa. Predchádzajúce časti som nevidel, no snaď boli lepšie. ()

Reklama

Motinski odpad!

všechny recenze uživatele

Stopercentná sebaparodia. S hororom má spoločné iba krv a scenár je tak plochý a nudný že jediný dôvod prečo film vznikol je dojenie značky. Prostredie vojenskej akadémie môže znieť fajn, ale natočené to je katastrofálne. Treťotriedny brak v ktorom pošahaná bábika zabíja a nikto sa jej nevie ani náznakom ubrániť. Minulé časti boli vyslovene destké horory, no toto už nevystraší ani najmladších. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Priemerný hororový film, ktorý je už od jednotky predsa len viac zábavny. Chucky stále desí a je to posledný film,v ktorom Chucky za niečo stál. Pár pekných lakačiek a aj trocha atmosféry opäť nechýba. Jednotku som videl a tá je bombová. Trojka je stále dobrá a Justin to zahral celkom dobre. Plno klišé a ujetých scén, plno naivity a blbého humoru bohužial nechýba a Chucky, v snahe byť ešte viac "cool" a ešte viac strašidelný, sa stáva naozaj už skorej hororovou komédiou. /60%/ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud vám sedlo celé pojetí série, asi snesete i tenhle díl, i když se v hororové branži nejedná o nic tak výjimečného. Je zde snaha něco divákovi předvést, což celkem ucházejícím způsobem vede k tomu, že se scénář tváří lepší, než jaký ve skutečnosti je. Vývoj děje a vztahů mezi postavami zde v podstatě chybí, jde jen o to, jak Chuckyho zneškodnit dřív, než zabije Andyho. Tohle divák dostane. A to je vše. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Scenárista Don Mancini bol pri písaní scenára pod veľkým tlakom. Štúdio Universal ho požiadalo, aby začal písať scenár k tretiemu dielu ešte skôr ako mal mať premiéru druhý. A tak sa tento film dostal do kín len 9 mesiacov po Child's Play 2 (1990). Mancini sa vyjadril, že práve trojka je jeho najmenej obľúbenou časťou, pretože potom, čo dokončil scenár k predošlej časti cítil, že mu došli nápady. (beso74)

Reklama

Reklama