Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž, považovaný za bezohledného a tajemného vraha (Wesley Snipes) je na útěku před zákonem a snaží se zjistit, díky komu byl obviněn ze dvou vražd, spáchaných v New Yorku. nemá však mnoho času... zkušený šerif Sam Gerard (Tommy Lee Jones) a jeho muži jsou mu na stopě. Nelítostné pronásledování začíná... (Warner Home Video CZ)

Recenze (267)

Derek 

všechny recenze uživatele

dnes uz viac menej zabudnute pokracovanie skveleho "Uprchlika" ktory vystrelil Tommy Lee Jonesa a jeho postavu serifa Gerarda az k oskarovym vavrinom. US Marshals tento raz proti nemu stavia dalsieho nevinneho odsudenca Wesleyho Snipesa (skoda ze je ho vo filme dost malo) ktoremu sa podari utiect v najlepsej akcnej scene filmu. zvysok uz tak dobru akciu neprinasa i ked sa na to dobre pozera (goldsmith a bartowiak su zarukou slusneho standardu) je to viac menej predvidatelna nuda... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Tak už jsou tady zase, stejný tým jak v jedničce, stejný šéf Samuel Gerard ( Tommy Lee Jones ) akorát Kimbla nahradil Roberts ( Wesley Snipes ). Tentokrát se nesrazí autobus s vlakem, ale ztroskotá letadlo F - PATS 343. A jak jinak, uprchne vězeň Mark Roberts, který tvrdí že nic neudělal...zde se začne odvíjet tento příběh a pravda pomalu vyplouvá na povrch. Film jde ve stopách svého předchůdce, ale je akčnější a víc dějově propletený. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Hollywoodský prefabrikát. Wesley Snipes s jehněčím výrazem „Byl jsem zneužit k tajné operaci“ mě hrozně štval a přál jsem mu aspoň 25 let natvrdo. Za naivitu a za to samoúčelné, rádoby dramatické slaňování po fasádě věžáku při instalaci kamery, kterou by normální člověk v klídku umístil v okně na parapet. Pěkná havárie letadla sice potěšila a propagátor pistolí značky Glock, policejní buldog Tomy Lee Jones odvedl svou práci dobře a jako kulomet na své podřízené chrlil záplavu (v reálu nesplnitelných) rozkazů, aby mu nevychladli, ale i tak - lehce zapomenutelný film. A zatímco Uprchlík opravdu prchal (a já s ním), tohle dílko se prostě jen mrcasí kolem a jen občas někam zbůhdarma popoběhne. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování Uprchlíka. Opět uprchlý neprávem odsouzený vězen a na stopě má opět US Marshall. Snipes neni herec jako Ford. Jemu jdou dobře akční scény a nedělá mu problém sem tam ta nějaká hláška. Jenže sympatie jako Dr.Kimble si nevykopá! Snad jedině Tommy Lee Jones opět skýtá onu kvalitu. To ani nestačí. Stopaž je šílená. Pul hodka by ukratit šla. 50-60% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Chlapy sobě! Prostě biják pro vostrý a drsný borce staré školy, kde v hlavních rolích dominuje trio Lee Jones, Snipes a Downey Junior. Film je v neuvěřitelným tempu, pořád se něco děje, akce je slušivá, napětí taktéž, no a nechybí tomu ani lehkej zvrat. Nemám co vytknout, snad jen zdejší hodnocení je decentní zklamání, páč tihle šerifové si zaslouží bejt obalený v červených barvách! 80% ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Cintorín v New Yorku, kde sa natáčalo niekoľko scén a o ktorom Gerard (Tommy Lee Jones) hovorí ako o cintoríne „Queens Hill“, je v skutočnosti „český“ cintorín v Chicagu. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Chicagu, West Vienna a Bay City (Illinois, USA), New Yorku (New York, USA), Bentone (Kentucky, USA) a Reelfoot Lake (Tennessee, USA) od 7. júna do 26. septembra 1997. (Arsenal83)

Reklama

Reklama