Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matka (Nia Long) mladé June (Storm Reid) zmizí na dovolené v Kolumbii se svým novým přítelem. Když dcera začne po nezvěstné matce pátrat, svazuje jí ruce nejen úřednická byrokracie, ale i vzdálenost tisíce kilometrů. Zatímco June zůstává v Los Angeles, využívá při hledání stop nejmodernější technologie, aby se ji pokusila najít dřív než bude příliš pozdě. Čím více proniká do světa digitální detekce, dostává se jí více otázek než odpovědí... A když June odhalí tajemství o své matce, zjistí, že ji vlastně vůbec neznala. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (168)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Žánrový milník v Computer screen Thrilleru a unikátní masterpiece s okamžitým adeptem na Thriller Roku. Už Searching byla trefa do černého, ale Missing tenhle subžánr obohacuje ještě více a vytváří filmu jasný kultovní potenciál. Zkombinujte ty nejlepší true crime documenty z Netflixu, dejte tomu nálož zvratů s nádechem Oriola Paula, nepříjemnou a tísnivou atmosféru těch nejlepších Thrillerů, všechny moderní appky dnešního světa a vyjde Vám chutnéj Thrillerovéj koktejl, při kterém Vám bude běhat mráz v zádech a zatajovat se dech jak nikdy předtím. Mladá dívka začne pátrat po své matce, která se nevrátí z Kolumbie a rozjede investigativní a inteligentní SHOW, kde se kupí jeden zvrat za druhým. Vaše teorie se budou překrucovat každých 5 minut, tomuhle říkám slušná vyjebávka s divákem, takhle chytře tahat za nos se v Hollywoodu dnes už moc nevidí. Každý nový zvrat je bizárnější než ten předtím ( Místy mi bylo až fyzicky nepříjemně, při představě, co se opravdu děje). Autentičnost z toho stříká velmi věrohodně a opravdu při sledování máte pocit, že tohle se opravdu stalo, což je výborná vizitka. Hlavní hrdinka hraje velmi dobře a PC ovládá na jedničku, takže vše je na správném místě. Film má i výborné tempo, dokáže udržet divákovou pozornost na maximum, atmosféra je strhující a nekompromisní, tady se tvůrci s divákem nemazlí ( Je to natočeno stylem, že je tvůrcům jedno, jestli v obýváku omdlíte nebo dostanete infarkt, zkrátka Vás šetřit nebudou)!!. Film, který po skončení okamžitě začne rezonovat v hlavě a dostanete chuť si jej pustit znova, abyste všechny detaily vychytali a užili si zážitek ještě více. Letos s Babylonem a Creedem 3 nejsilnější pětihvězda. Doporučení maximální. 10/10. ()

SidneyP 

všechny recenze uživatele

V poslední době je čím dál tím více vzácné najít pokračovaní, které by bylo min. stejně dobré jako jeho starší bráška. Řeknu to jinak - prvních 90 minut je za 5 hvězd a kdyby se tvůrci vytasili v závěru s něčím... já nevím, trochu jiným, tak to tak i zůstane. Neříkám, že ten konec byl špatný, ale myslím si, že kvalita šla trošku dolů a to je škoda. Nicméně i tak - na film, co se odehrává jen na chytrých zařízeních je toto úctyhodný výkon. ()

Reklama

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Až na trochu aklimatické finále je Nezvěstná filmem s osobitým provedením, které šikovně drží svůj styl po celou stopáž filmu. Jedná se o snímek, který je předurčen k domácímu sledování na notebooku, jelikož díky svému vizuálu je pohled do počítačové obrazovky vtahující a organicky působící. Mimo to nabízí film zajímavý příběh plný zvratů a zápletek, které vám správně dávkuje a příběh tak dobře graduje. Velice originální detektivní příběh, který mohu jen doporučit. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný krimi triler s využitím sociálnych sietí, ktorý formou nadväzuje na Searching (2018). Prvé dve tretiny som si dosť užil a otravoval ma pri nich len nie príliš uveriteľný kontakt s cudzincom Javim. Záver bol okej, neurazil, ani nenadchol, no konanie zápornej postavy nebolo úplne dokonale podchytené. Nesedelo mi, že okolo matky June spravil celý ten komplikovaný cirkus, len aby potom všetko úplne amatérsky zmrvil. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Rozšířená variace na nedávné Pátrání, které i přes svou komornost dokázalo výborně napínat po celou dobu. A zde právě Nezvěstná tratí, protože už nechce být tak komorní a pokouší se o víceméně o klasický thriller o pátrání po únosu. Pořád je celý film sledován přes kamery, mobily nebo monitory počítačů ale stopáž je zbytečně přepálená a celý případ je tak moc přes čáru, že to od půlky neskutečně bije do očí. Někde je méně, více a Nezvěstná je toho příkladem. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku filmu jsou vidět záběry z filmu Pátrání (2018), který se v mnoha ohledech podobá filmu Nezvěstná. (Osiris_o.O)
  • Film se odehrává v červnu 2022. (mikki089)
  • V polovině filmu dostane hlavní hrdinka sms od producenta filmu Seva Ohaniana, který prozradí celý zbytek filmu. (mikki089)

Související novinky

Reklama

Reklama