Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicet let straší kapitána Dítě kostlivec ve skříni z případu Jordán. Kdysi byl tak naivní, že slíbil matce zmizelé dívky, že případ vyřeší. (Česká televize)

Recenze (36)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na závěr nás čekal 30 let starý případ - Případ Jordán. Určitě to nebyla pecka na závěr, ale byl to plně kriminální případ, který obstojí sám o sobě. Retrospektiv je mraky, ale jsou super, v reálu je určitě zábavná pasáž s postavou Jiřího Štěpničky, výborný je Pavel Nový, u Šopovské jsem čekal nějaký zvrat, který nepřišel, Krobot klasicky výborný. Příběh zajímavý, vyvrcholení očekávané a taky tak trochu otevřené. Prostě podařená tečka za podařeným seriálem. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby mi někdo ještě zhruba před hodinou řekl, že finále seriálu očtyřkuji, zcela jistě bych mu doporučil psychiatrické vyšetření. A včil, pic ho! Chocholouškovi navzdory. Tady ten zvláštní retro díl mě opravdu bavil jako jediná epizoda z celé série. No jo, už je to tak, tristní situace v naší justici mi umožnila sympatizovat s některými odživotňovači. Nemám z toho úplně dobrý pocit, ale co už, každý si v sobě nosíme nějaké to temné zákoutí (tedy kromě mirkodušínských jedinců). A jako jasně, už jsem si fakt stačil všimnout, že má kpt. Fáberová kabriolet, ale v chladu a mrholení bych vsadil spíš na komfort. / Poučení: Oko za oko, zub za zub a opíchání za opíchání. ()

Reklama

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Souhlasím se sportovcem, důstojný závěr. Každý čekal nějaký politický průšvih a ono to bylo všechno úplně jinak. Jak už to v životě bývá, kdy holá skutečnost bývá šedivější, než konspirační teorie a bláboly a výmysly, kterými nás krmí média. Šopošká a Krobot vytvořili sice originálně nesourodou dvojici, ale fungovali dobře. JInak bych chtěl poděkovat Honajzovi za další z jeho mnoha neuvěřitelně stupidních a tím pro mě velmi zábavných recenzí. Jen tak dál, nechtěného humoru není nikdy dost...jinka souhlasím se sportovcem. ()

Winster 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned pri prvnich 10 min (ano pane scenaristo) jsme si vzpomnel na: Děsivý zločin v Hřensku: Smrt tří mladých trampů z roku 1987 zůstává doposud neobjasněná. Tadaa:) jezus ja nevim proc sem nesel na filmarinu abych spojloval stare veci, takove to tajemne a jeste spojene s vojaky, nebo pohraničníky...Druhá půlka je trosku lepsi, takové tajmene to vysetrovani, jen mi vadi jak se na to zase prijde a pak na to hned prijde i Fáberka skoro v tu samou chvilku. Docela horor..jen mi to nesedí na profil postav (studenti). ()

fafejt001

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím ,  že  asi  nejlepší  díl . Solidni  zakončení celé první série  , neboť  bude zřejmě i druhá . Tento díl byl dobře spletitý a zamotaný . Nakonec otec vzal vše do svých rukou , aby pomstil svou  dceru . Dítě zamlada  dobrý  týpek  . A  závěr na  dostizích  měl  také  něco  do  sebe . Celkově  dost dobrý  seriál  .  Za  mne   ***  a púl . ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama