Reklama

Reklama

Oktopus

(seriál)
  • Slovensko Oktopus
Trailer 1
Česko, 2023, 13 h 20 min (Minutáž: 56–70 min)

Režie:

Jan Pachl

Scénář:

Jan Pachl, Petr Hudský

Kamera:

Marek Janda

Hrají:

Miroslav Krobot, Marika Šoposká, Kryštof Hádek, Zuzana Stivínová, Jaromír Hanzlík, Sara Venclovská, Pavlína Mourková, Tomáš Bambušek, Tereza Dočkalová (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

OKTOPUS je zkratka „oddělení kontroly termínově odložených případů útvaru S“. Vymyslel si ji stárnoucí kapitán Dítě hlavně proto, aby se mohl věnovat třicet let starému případu Jordán. U podplukovníka Schwarze, svého nadřízeného, nalézá pochopení, ale když mu přidělí k ruce mladou ambiciózní kapitánku Fáberovou, je brzy jasné, že jen u jednoho případu nezůstane. Kauzy, které OKTOPUS řeší, se odehrály v minulosti a na detektivech je, aby nacházeli nové okolnosti a indicie, které jim pomohou staré případy konečně vyřešit. Jejich pátrání nás zavede do zajímavých prostředí málo známé Prahy, mezi uzavřené sociální skupiny a také do hráčských doupat a na závodiště v Chuchli, kde karbaník a sázkař Dítě tráví volný čas. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Winster k tomuto seriálu (13)

Oktopus (2023) 

Skoda, ze vsechny dily ...kdyz se jedna o vysetrovani strach pripadu nebyly "tajemne" jako ten posledni. Kdyb si to celou dobu neslo takoou linku, je hodnoceni uplne nekde jinde. Rozhodne se na to celkem koukat dalo a myslim, že se i spousta z nas tesilo na dalsi dil...Jen to melo hodne moc slabych míst/dílů. ()

Ztracený případ (2023) (E01) 

Zajímavá exkurze do života jednoho nového vyšetřovatelského týmu. Vlašákovo koničářský specialista kpt. Dítě zde s (pro mě cirkusačkou z cirkusu bukowsky) tvoří skupiny pátrající po případu z devadesátek. Líbí se mi zde závěry prahy, Sv. Jana pod skalou a takového toho všedního dne a starostí... ()

Falza (2023) (E02) 

kdyb tam nedoslo na cajicky u vraha doma v botah po ČSLA. Tak bych tomu dal i 6 hvezdicek. Jinak se na to kouka v praze moc pekne...Tyhle seriály jsou proste neco pro mně. ()

Škaredá středa (2023) (E03) 

Upocena stridacka ceske pivo brisni radoby ragby ligy, kdy se vysetruje v prostorach propocene filialky jednoho gambrinusoveho hriste. Marika uz trosku transormovala do Voříškové v docentovi (aneb kdyz jsme naštvana na celej svet a podle toho se i chovam jsem nejlepsi)! Obeti vam lito neni, nebo rozhodne ne tolik. nejhorsi dil serie. ()

Syndikát koně (2023) (E04) 

Predchozi dil byl o sportu (teda o americkem fotbalu) a tenhle je o konickach...proč, to si spsi puste dobrou vodu. Libi se mi hudba...takova do detektivky jako je temnej kraj apod. Teb jaravan je dost podobnej tomu co meli v cirkusu bukowsky...inak Se divim ze jak se lacina vali v karavanu v jezdeckym veste v botech a podobne ze nema jeste jezdeckou capku. Lacina ma pro jistotu pres dva roky starou bundu :D Kulka je asi neco jako vypadni ... ()

Nikita (2023) (E05) 

Moc hezke ze zde hraje Nový..a vládne Etzler! Pripad je bohuzel takovy zvlastni a sam se riti chivilku tam a chvilku tam.... ()

Srdcová sedma (2023) (E06) 

Faberovou bych doma nechtel ani zadarmo, jeji neustale otravenej ksicht a trapny kecy jsou fakt paradni. Vecerni sledovani televize by melo bavit, drama sokovat atd. Ale proc nekdo vytvori postavu, ktera cuci jak chleba z tasky? Jinak je to takove nijake, proste se nekam jezdi, neco se resi obcas hrozne artovej zaber...atd. Hanzlik se tam chudak potácí a tema vysetrovani je zase jeden z konicku dítěte, takze priste cekejte dil jak nekdo ukradl klobasu z lednicky. Dítě a jeho projev v dřívějším díle, že nikdy nenosí zbraň ale jako že fakt nikdy a aha? Neustale to stopuju..../ ()

Dobrý pastýř (2023) (E07) 

Nejim sladky :) a co jako? Marika je vic a vic negativni. ()

Žihadla (2023) (E08) 

Vy budete taky stara Faberova! letni pribeh z doby kdy se barvej stromy, letni pribeh na vode se toci v lete viz. aliby na vode. Tohle vrha takovej divnej stin. Obcasne art vsuvky jsou spise vtipne. Hanzlik se plouzi a necha vozit retro sanitkou. Bares vypada pred 12 lety hure nez ted...dite tam skoro neni a kemp je takovej kem a co budeme delat? ()

Kobyla (2023) (E09) 

Zasillkovna, sapa, vetev na skutru. Desne soudobe. Dite s difrent skinem :) co na balkone cumi po holkach...ou je. Vyspojlovt vsechny temata bazeny, tabory apod. jen povrchne nijak absolutne nijak vas to nevtahne. ()

Psina (2023) (E10) 

Zlatí a milý. Proc uz nenatocili dalsi dily? Treba utopenec, nebo tak neco. Trosku mi to pripomina vrchni prchni nocleharna nadrazi...Namety na dily dela nekdo kdo je mimo. Nezlobte se, ale mate prosim trosku fantazie? za chvilku vam sem namet na vystrovani bude vodit kazda baba...Kopeckari ! Libi se mi tajemna hudba. ()

Deny (2023) (E11) 

Opet fraska nuda. Nejlepsi je hudba. ()

Jordán (2023) (E13) 

Hned pri prvnich 10 min (ano pane scenaristo) jsme si vzpomnel na: Děsivý zločin v Hřensku: Smrt tří mladých trampů z roku 1987 zůstává doposud neobjasněná. Tadaa:) jezus ja nevim proc sem nesel na filmarinu abych spojloval stare veci, takove to tajemne a jeste spojene s vojaky, nebo pohraničníky...Druhá půlka je trosku lepsi, takové tajmene to vysetrovani, jen mi vadi jak se na to zase prijde a pak na to hned prijde i Fáberka skoro v tu samou chvilku. Docela horor..jen mi to nesedí na profil postav (studenti). ()

Reklama

Reklama