Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

My tie ženy asi fakt milujeme. Pretože len tento pocit môže vytvoriť takúto nezastaviteľnú túžbu vedieť, čo by od nás tie kočky naozaj chceli. Naozajstný film z pocitu, nič viac, nič menej. Ach, niekedy by to fakt bodlo... :) (Mimochodom škoda, že Maxa Payna nenatočili do roku 2000, Gibson by bol preňho ako stvorený.) ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Mel to rozjíždí na plný plyn a s takovou razancí, že by mu ani Mad Max nestačil, Helen Hunt ještě krásná, Maria Tomei jako vždy bez chyby. Netuctová záplekta, humor s romantikou vybalancované, spousta nápadů a gagů. Bavilo mě jak to bylo emancipované a proženské a současně sexistické a sžíravě protiženské. Bavil mě Gibson v komediální rovině. A přece to nefungovalo, jak by mělo. Občas to balancovalo nebezpečně blízko trapnosti, občas tempo uvízlo ve voleji, kde se sice slunce třpytilo na hladině, ale dostat se dál byla fakt fuška. Každopádně je to film, který stojí za vidění a možná mu dám ještě jednu šanci. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Po čem ženy touží? Tak na to se dá vážně přijít snad jen tak, že strčíte jednu nohu do vany, druhou do hajzlu a zbíjítko narvete do zásuvky, aby jste pak efektně rozpoltili hlavou bidet. Následně, jsa paranormálně obohaceni, můžete nakouknout oněm tajemným kráskám do spiritu. Antisemitský Mel se z toho až zaláskoval, obávám se, že Kulyček by si pro ztrátu lopotně opečovávaných ideálů otevřel krkavici. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. Something's Gotta Give - Sammy Davis, Jr. [2:06] ,2. Too Marvelous For Words - Frank Sinatra [2:27] ,3. The Best Is Yet To Come - Nancy Wilson [2:22] ,4. I Won't Dance - Frank Sinatra [3:22] ,5. Bitch - Meredith Brooks [4:13] ,6. The Good Life - Tony Bennett [2:15] ,7. Mack The Knife - Bobby Darin [3:08] ,8. I've Got You Under My Skin - Frank Sinatra [3:42] ,9. If I Had You - Nnenna Freelon [4:48] ,10. What A Girl Wants - Christina Aguilera [3:36] ,11. Nobody But Me - Lou Rawls [2:47] ,12. Night And Day - The Temptations [3:55] ,13. I've Got The World On A String - Peggy Lee [2:20] ,14. Everything About You - Alan Silvestri [3:02], ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nápad je to zajímavý a v rámci komedie jakž takž funguje (s jistým poselstvím, že kdyby se chlapi přizpůsobovali ženám, přestanou být chlapy), ale díky zvolenému žánru se prostě jen klouže po povrchu a námět slouží jen k rádoby vtipným situacím postaveným na rozdílnostech pohlaví. (Takže by se možná dalo říct, že jde - navzdory snaze režisérky, o antifeministický film.) Raději bych ale viděl něco více ve stylu muži jsou z Marsu, ženy z Venuše, případně něco o rozdílnostech mužské a ženské logiky, či chvil, kdy ženy nevědí, co chtějí, ale nedají pokoj, dokud to nedostanou. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (16)

  • Zástupci firmy Nike ve filmu nejsou herci, ale skuteční zaměstnanci firmy z oddělení propagace. (washek)
  • Smyšlená reklamní agentura, v níž Nick Marshall (Mel Gibson) pracuje, využívá slavnou budovu The Rookery v Chicagu. (Jiri_Jaros)
  • Natáčanie prebiehalo v amerických mestách Chicago (Pui Tak Centre, Drake Hotel, Near North Side, Chinatown, Armour Square), Los Angeles (University of Southern California), Beverly Hills (Greystone Park & Mansion) a Culver City (štúdio Culver Studios) od 23. februára do 23. júna 2000. (Greenpeacak)

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama