Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

U málokterých filmů je hodnocení mojí top 20 uživatelů takhle proměnlivé a jde od míst téměř nejnižších až po pěti hvězdičkové recenze. A jednu takovou právě píšu i já. Ptáte se proč? Především proto, že se mi tenhle film prostě líbí. Že se mi moc líbí. Zajímavý námět, můj oblíbený Mel Gibson... a jedna z velmi roztomilá taneční scéna na Sinatrovo "I Won't Dance". Právě tenhle pán dal kdysi dohromady mě a mého (bohužel už ex) přítele a právě s touto písní mám spojených několik krásných chvil. Kdykoliv tedy tento film vidím, prostoupí mě taková krásná nálada. Uznávám, hodnocení je to asi neobjektivní, ale na tak subjektivní databázi jako CSFD to snad nebude nikomu vadit. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Byl jsem na tenhle film pozván do kina. Odmítl jsem. Zvoucí mi potom řekla, že to byl skvělý film. Jelikož jsem znal zvoucí tehdy již dostatečně, tedy - jak myslí, jak cítí, jak prožívá a jak hodnotí, tak jsem věděl, že to nebude pro mě nic moc. Později, kdy se začal tenhle film "Po čem ženy touží" dávat často v televizi, tak jsem na chvilku nabyl dojmu, že v něm je i něco poučného. Tento pocit ze mě ale dost rychle zmizel. Navíc mi vadí tak přehrávající herec, jakým je pro mě Mel Gibson. A přece dávám dvě hvězdičky, ale kdyby se ten film nenatočil, jako řada jiných, tak by se nic nestalo. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Zoufale nevyužitý potenciál. Nápad s několika lepšími scénami tentokrát nestačí. U záchodového hovoru s dcerou jsem definitivně vzdal hledání důvodů pro vyšší hodnocení; máme tu laciné sexuální narážky, vykrádání nápadů své nadřízené, nalézání vztahu s dcerou, zapomenutou puťku v práci a celkově všechno, co lze čekat. Nebylo by na škodu, kdyby tvůrčí přístup obsahoval více nadhledu a satiry. Cesta hloupě neškodnými mainstreamovými vodami nebyla pro takové téma nejvhodnější volbou. Co na tom, že Gibsonovi role poměrně sedla. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Když jsem si to po letech osvěžil, překvapilo mě, jak moc mě to bavilo (a opět jsem zcela propadl kouzlu Helen Hunt, která je zde prostě úchvatná). Za těch 23 let to samozřejmě v mnoha ohledech brutálně zestárlo, ale současně se z toho už asi dávno stala osvědčená klasika, která má své fandy, a nově se k nim počítám též. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Skutečně výborný, i když značně děsuplný nápad, díky čemuž jsou ty části filmu, kdy Gibson trpí svou schopností, naprosto excelentní - "necenzurované" štěbetání dcery, konkurentky i všech ostatních příslušnic něžného pohlaví, které se tu vyskytují. Na to se dá dívat stále dokola; škoda jen, že ten závěr víc než jednou nemusím. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (16)

  • Smyšlená reklamní agentura, v níž Nick Marshall (Mel Gibson) pracuje, využívá slavnou budovu The Rookery v Chicagu. (Jiri_Jaros)
  • Zatiaľ čo Nick (Mel Gibson) leží na gauči u terapeutky, tá sa blíži k nemu s cigaretou. Akonáhle sa zmení záber kamery, terapeutka už cigaretu nemá a rovnako tak zmizne popolník. (Arsenal83)

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama