Reklama

Reklama

Krtek hodinářem

  • Československo Krtko hodinárom
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný / Krátkometrážní
Československo, 1974, 6 min

Krtek hraje kuličky, jenže mu je odnese dřevěná kukačka z nedaleko visících hodin. Krtek chce kuličky získat zpět, avšak přitom hodiny rozbije. Pokud je neopraví, ani kukačka už neožije... (bucklee)

Recenze (20)

boshke 

všechny recenze uživatele

To je prostě nádhera. Krteček si udělá v zemi ďůlek, cvrnkne do něj kuličku a má z toho Vánoce... 100% ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Krtek je zřejmě nesmrtelný a nadčasový. Nápad, syžet y příběhů, realizace, všechno je harmonické, originální a přitom zobecňující, zkrátka geniální. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Kdyby se hodiny s kukačkou neobjevily v lese, tak by krtek nevěděl co má ten den v lese dělat. Takhle se naučil býti hodinářem a to prosím za pár minut, bez výučního listu a potřebné praxe. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Kde se vzaly, tu se vzaly, v lese byly hodiny. A v nich bydlela jedna abnormálně škodolibá kukačka. Nicméně když se krtkovi naprosto úžasným způsobem podařilo roztřískat hodiny na sto kusů, tak mohla být žežulka ještě ráda, že krtek umí vedle dalších desítek schopností mj. opravit i hodiny. ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Jestli je tak jednoduché opravit hodiny, mohla bych bejt z fleku hodinářem. Byli bysme s krtečkem silná konkurence :-). Jeden ze slabších dílů, ale přesto pořád velmi povedený. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejznámějších českých animovaných pohádek pro děti. Jako malý capart jsem měl Krtečka rád, ale objevily se dětské seriály, které jsem měl radši. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Neznám dítě, které by tohle nemilovalo. Sice nechce být zrobna hodinářem, ale až bude Krtek hokejistou, tak ho určitě každé dítě napodobí. ()

duddek 

všechny recenze uživatele

Kukačka z lesních hodin vezme krtkovi dvě kuličky, které opustil po samocvrnkání, a když mu je začne vracet, krtek se rozezlí, nelítostně hodiny rozbije a zdá se, že je po kukačce. Dokáže krtek vše napravit a ještě si na závěr zacvrnkat s kukačkou, která bude dokonce radostí bez sebe, že ho vidí? ()

JoSte 

všechny recenze uživatele

Krtko kazisvět rozbije kukačky pověšené na stromě v lese a zabije tak robotickou kukačku na akumulátor, načež je poslepu opraví, kukačka zázrakem ožije a všichni jsou zase šťastní. Konec. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Krtek už byl lecčíms, ale je vidět, že jako opravář hodin by se také uživil. I když mu to trvalo, než dal kukačky do pořádku. Navíc se tu ukázala jeho citlivá, ale i přátelská povaha, která mu diktovala oživovat kukačku. ()

Reklama

Reklama