Reklama

Reklama

Lítá v tom

  • Česko Tátou proti své vůli (pracovní název) (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Romantická komedie o tom, co všechno se může stát, když se zapletete do jedné nevinné lži. Hlavní hrdina chce naposledy potěšit svou nemocnou maminku, která touží po vnucích. Přesvědčí proto těhotnou sousedku a bývalou striptérku, aby sehrála jeho dívku a nastávající ženu. Maminka se ale zázračně uzdraví a strhne se lavina nedorozumění a karambolů a několik životů se převrátí vzhůru nohama. Do udržení lži jsou totiž postupně zataženi další členové rodiny, přátelé, kolegové z práce a vůbec každý. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (58)

rigby 

všechny recenze uživatele

Co zaujme nebo odradí jako první, tak to jsou hodně divoké vizuální efekty. Moc jsem tedy nepochopil jejich smysl, ale asi to byla snaha o originalitu. Ale chvílemi jsem se dost podivoval. Jinak ústřední trojice je herecky velmi dobře obsazená, funguje mezi nimi vzájemná chemie, jiskření, je radost se na ně dívat, i když jsou třeba jenom ve dvojici, a je to vlastně jedno jaké. Na čem ale film ztroskotal, tak je to scénář a vůbec samotný příběh. Jeho tempo je neustále narušováno naprosto zbytečnými šumy a rušivými elementy, prostor pro hlavní herce je silně ořezán. Z čeho by se dalo těžit a myslím, že i vytěžit, je po každém náznaku okamžitě zadupáno, nestydím se říct blbostmi. A jaká to mohla být příjemná romantická komedie, na kterou bych se příště rád podíval znovu. Ale v této podobě mě další shlédnutí opravdu neláká. ()

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Je to film, který se bez pochyby nebere moc vážně. Jeho děj je místy absurdní a film je obecně plný humoru, který mi bohužel vtipný spíše nepřišel. Děj je taky plný klsických klišé, které se často objevují v romantických komediích, nevím ale, jestli tam ty klišé jsou dané neironicky, nebo jestli s nich film dělá srandu. Děj má celkově velmi zvláštní strukturu, první polovina je fajn, ale ke konci se začne trochu rozpadat, scény na sebe přestanou plynule navzovat a věci se dějí zdánlivě bezdůvodně. Postavy mezi sebou měly zajímavou dynamiku, ale bylo těžké se do nich vžít, hlavně proto, že Kryštof Hádek a Kristína Svarinská nebyli v totmo filmu zrovna nejlepší, co se hereckých výkonů týče. Taťjana Medevecká byla skvělá, ale ostatní to podle mě trochu odflákli. Prezentace filmu byla velmi zajímavá, film byl hodně dobře natočený a vizuální efekty se mi taky moc líbily. I hudba byla výborná. Nejslabšími aspekty filmu jsou ale havně jeho děj a humor, které podle mě moc lidí neosloví. 5/10 ()

Reklama

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Vizuálně velmi dobře využitá animace, obsazení na 1, soundtrack byl slyšitelný a vnímatelný. Hlavní postava byla docela sympatická. Trošku mi vadil přeslazený konec, kde se vytrácel vtip. U filmu jsem se bavila, ale na další * by to chtělo trošku víc vypilovaných fórů. Od jisté doby (Sněženky a machři po 25 letech, Vybíjená, Padesátka, Prvok, Šampon, Tečka a Karel,...) české filmy nesleduji, ale toto je docela příjemné překvapení. Očekávala jsem trapné vtipy a vleklé nudné pasáže a nedočkala jsem se, že by to bylo maďarským scénářem? ()

Basniknoci 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem byla v kině.  Film nepobavil, nudil, v půlce jsem začala uvažovat,  že odejdu, ale vydržela jsem sedět. K. Svarinská a K. Hádek mě jako dvojce nebavili. Naopak Polívková s Rajmontem byli vskutku lepší. S Rajmontem se ve filmech moc nesetkávám, příjemný herec, do budoucna má jistě potencionál. Samozřejmě to nejlepší nakonec... T. Medvecká si roli vyloženě užívala a byla perfektní! Byla jediným důvodem, proč tento filmový poděs dokoukat. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Omleté těma 100x dokola . Nejdřív hrají divadlo před matkou a v závěru zjistí ,že je vše jinak . Jinak Hádek  a Medvecká dobré , ale Svarinská mi lezla silně na nervy . A její přítel , nebo kdo to byl , dobrý kok...t.  Sorry . Takže žádná sláva a tudíž * a půl . Bylo by fajn ,  kdyby Češi a Slováci natočili skvělou komedií . Je to zřejmě jen zbožné přání . ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Při záběru, kdy sanitka jede do Obřího akvária pro maminku, jede přes vodní elektrárnu Hučák. Zde ale auta nejezdí. Není k tomu ani důvod, jelikož z Fakultní Nemocnice Hradec Králové by na Obří akvárium jela po okruhu (je to asi kilometr), přičemž most je od Hučáku opravdu na dohled. (riza-do)
  • Jako kulisa časopisu „Věda a vesmír“, kde pracuje hlavní postava Lukáš (Kryštof Hádek), posloužila Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové. (riza-do)
  • Pri rozhovore medzi synom, matkou a jej kamarátkami beží v televízii film. Ide o snímku Anděl na horách (1955). (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno