Reklama

Reklama

Obsahy(1)

216 let poté, co jaderné útoky zpustošily planetu, se Lucy, obyvatelka podzemního úkrytu, vydává na povrch zachránit svého otce. Mezitím se Maximus, šikanovaný člen vojenské frakce, možná dostává na pokraj svých sil. (mikki089)

Recenze (46)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fallout, videoherní postapokalyptická série, která konečně dostala filmové zpracování. Prvním díle se ocitáme ještě ve světě před útokem a poté už ve vaultu. Setkáváme se s frakcí brothers od steak a v ní s postavou Maxima, ve vaultu s postavou Lucy, která mě zaujala nejvíc a nakonec s gloulem kovbojem. Příběh vypadá slibně. Vůdce vaultu byl unesen a dcera se ho vydává hledat. Hráči ale vědí, že se příběh rozjede na více frontách a s několika reakcemi. Co se týká provedení, tak nádherné kulisy, skvělé audiovizuální zpracování a práce s kamerou. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

K dokonalosti chybí kousek. Už podle trailerů se zdálo, že Fallout by mohl vybočit z řady nepovedených adaptací herních titulů a první díl rozhodně dává naději. Svět je ztvárněný naprosto dokonale, CGI je naprosto minimální nebo nerozpoznatelné, postavy sympatické (Walton Goggins je neskutečně charismatický!!!) a filmařsky je to zvládnuté dokonale. Fanoušci Fallouta budou určitě vrnět blahem. ()

Reklama

DExUS 

všechny recenze uživatele

9/10  Všetky seriály alebo filmy natočené podľa hry si brali z hier len nejaký ten nápad,  námet a podobne. Vačšinou je ťažké mať "props" rovnaké ako v hre, ale tu sa tvorcovia prekonali. Mám dojem že som pozeral animáciu k hre, nádhera. Dokonca aj miestami hudba ako z Fallout 1/2.  Writing by chcel trocha prilepšiť, zámienka prečo opustit vault bola celkom slabá... hladanie vodného čipu alebo inej podobnej veci by bolo trocha viac praktické a uveritelnejšie. Ak to takto bude pokračovať, bude to pecka. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak je na čase těch aktuálních 94% zestřízlivět. Hru jsem nehrál, takže žádná nostalgie u mě nefunguje (a zároveň ani případné rozčarování, že někdo jen parazituje na názvu co má fanouškovskou základnu). Takže co jsem to viděl. Ve světě Fallout v roce 2075 došlo k jaderné válce (úvod cca 5 minut). Pak střih o 219 let později na linku “pipka” (protože je to silná ženská postava). Pak tu máme linku “černoch” (cokoli jen ne hetero běloch). Ani ne v polovině přichází na scénu první duševně nevyzrála herečka/postava (mluví o sobě v možném čísle… proto dostala roli). Kdykoliv promluví vůbec nevím jestli mluvila o sobě nebo o skupině… no a pár minut před koncem se spustí nějaká western linka (s návazností na úvod) s borcem co vypadá jako Red Skull a je mu cca 270 let. Vzájemná spojitost mezi linkami nula, snaha vysvětlit post-apo svět Fallout nula. A to že tam párkrát vystřikne (krev, …sex byl v oblečení) žádné extra body nedá. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"So, what's your SPERM-count?" Pobavilo "utretie do zaclony". Az v 25tej minute to zacne mat najaky spat. Linia s mladou naivkou Lucy ma nebavila vobec, posobila skor ako otravne pozlatko. Linia s panosom Maximom a bratstvom oceli je znama hracom hry a je urcitym zaujimavym mysteriom. Ale najlepsim chytakom zatial, bol pre mna jednoznacne 200-rocny ghoul cowboy z uvodu, vynikajuci Walton Goggins. Uvidime, co sa z toho vykluje. Zatial opatrny nadpriemer. ()

Zajímavosti (3)

  • Píseň „Orange Colored Sky“ z roku 1950 byla také použita v televizní reklamě na New Vegas a později ve videohrách jako „Fallout 4“ a „Fallout 76“. (Veskoslav)
  • Dětem se v televizi pustí „Grognak the Barbarian“ – fiktivní komiksová série, kterou můžeme nalézt ve videohře „Fallout 4“ a která má celkem 10 dílů. (Veskoslav)
  • Ve scéně, kdy jde Lucy (Ella Purnell) do zbrojnice, můžeme vidět na stolku české náboje Sellier & Bellot. (UncleMorty)

Reklama

Reklama