Reklama

Reklama

Obsahy(1)

216 let poté, co jaderné útoky zpustošily planetu, se Lucy, obyvatelka podzemního úkrytu, vydává na povrch zachránit svého otce. Mezitím se Maximus, šikanovaný člen vojenské frakce, možná dostává na pokraj svých sil. (mikki089)

Recenze (49)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"So, what's your SPERM-count?" Pobavilo "utretie do zaclony". Az v 25tej minute to zacne mat najaky spat. Linia s mladou naivkou Lucy ma nebavila vobec, posobila skor ako otravne pozlatko. Linia s panosom Maximom a bratstvom oceli je znama hracom hry a je urcitym zaujimavym mysteriom. Ale najlepsim chytakom zatial, bol pre mna jednoznacne 200-rocny ghoul cowboy z uvodu, vynikajuci Walton Goggins. Uvidime, co sa z toho vykluje. Zatial opatrny nadpriemer. ()

Mazarini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Please stand by! Ja snad dnes zastreamuju Fallouta jak me to naladilo. +Atmosfera nasili se spetkou humoru a odlehceni +Stylizace +Pritroubly-naivni vyraz hlavni hrdinky +Jako vzdy fantasticky Goggings! Bezstarostna, stylova, hrava a zabavna popcornovka. Snad to nepokazi! ()

HOCKEYKA 

všechny recenze uživatele

Tak ma synáčik vtiahol do ďaľšieho seriálového dobrodružstva na motívy hry, o ktorej existencii som nemala ani potuchy.Zatiaľ som sa ešte nerozhodla, či mu obetujem ďaľšie hodiny zo svojho života, alebo ho hneď na začiatku odpíšem ako nedávno The Last of Us.Začiatok ohromujúci, do toho atmosféra a úžasná hudba 60-tych rokov, potom už len pre mňa trošku  zdĺhavá motanica.Mám pocit,že som sa týchto apokalyptických záležitostí trochu prejedla a že sa strašne veľa súčasných seriálov uberá práve týmto smerom. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predlohu nepoznám, ani som ju nehral a ani nebudem. Čo by samozrejme so zážitkom zo seriálu nemalo mať nič spoločné. Nový futuristický fikčný svet predstavuje Nolan celkom prehľadne, ale tých informácií v expozícii mohlo byť ešte viac. Je to celkom chytľavé, avšak zatiaľ nie natoľko, aby ma to upútalo viac než napríklad podobné Silo. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

K dokonalosti chybí kousek. Už podle trailerů se zdálo, že Fallout by mohl vybočit z řady nepovedených adaptací herních titulů a první díl rozhodně dává naději. Svět je ztvárněný naprosto dokonale, CGI je naprosto minimální nebo nerozpoznatelné, postavy sympatické (Walton Goggins je neskutečně charismatický!!!) a filmařsky je to zvládnuté dokonale. Fanoušci Fallouta budou určitě vrnět blahem. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow, klobouk dolů před pilotem. Už prolog je lahůdka, la-hů-dka. Následuje přehled vlastností vaulťačky, Raiders, Brotherhood of Steel, ghoul, a v neposlední řadě Wasteland. Nechybí taky stimpak, bobblehead, plakáty, cynismus, černý humor a pořádný gore. A utření ptáka do záclony. Co se týče příběhu, první díl napovídá, že je co vyprávět a nebudou se jen recyklovat témata z her. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám tu výhodu, že nejraději mám čtvrtý díl téhle ságy a seriál se tomu hrozně podobá. Navíc gore ve Vaultu 33, u BoS zase vynikly efekty. Herecky zatím v pohodě, Maximus mě zatím baví nejvíc. Super start super značky. Neskutečnej fan servis 5* a.k.a 95% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Non-fiction postapo, nebo dystopy fantasy, neboli překvapivě kvalitní juchuchunáda za kterou by mě nenapadlo hledat nějakou hru. Ano, nejsem gamehead, takže hodnotím čistě z pozice diváka seriálu, nikoliv srovnávače, běsného fana, kterému nabíhá čeložíla kdykoliv zaznamená odchylku od předlohy. A jakožto Fallout virginer musím konstatovat, že mě první epka chytla od prvních minut. Audiovizuál super, vše působí tak nějak plně, neošizeně, originálně, ale především je zřejmé, že tady se nebude vařit z vody....tvůrci mají co vyprávět. On by se nejspíš Nolan ani nepropůjčil k nějakému přehazování kupky hnoje z rohu do rohu. Takže je to příjemná změna třeba oproti Disney a Netflix hromadkářům. Trochu jsem se bál, že to bude polotučnost jako třeba Halo, ale už teď tvůrci rozehráli tři hodně zajímavé linky, takže ...maraton začíná. ()

čidlo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dám tomu ještě šanci,ale nesympatické herecké obsazení (bratr,trans něco..proč pořád,negr) ten Hollywood se pohřbí stejně jako v tomhle seroši. Abych jen nehanil. Jsou zde vidět peníze vložené do triků, skvělá kamera i hudba. Snad to neskončí dvěma nejlepšími díly jako už tak přeceněného a zdárně domrveného The Last of Us.. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nadějný začátek. Barvičkami se to nejvíce blíží čtyřce. Audiovizuál funguje dobře. Tři hlavní postavy dají prostor pro představení světa skrz různé perspektivy. Když se správně vyváží vážnost, poťouchlost a šílenost této značky, může přijít vydařený kousek v podobě hraného seriálu. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal jsem megaprůser a vůbec se mi do toho nechtělo. Westworld byl pro mě nažehleně škrobená nuda a dostal jsem…? Překvapivě velmi slušnou porci nenáročné popcornové zábavy. Není to teda tak temný, jak bych od Fallout očekával, ale tahle krásně brutální vizuální laskomina říznutá ujetým humorem po prvním díle vyloženě baví a nehraje si na nic moc víc. A to je sympatický. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Nepoznamenaný kultem herních série, jsem vcelku pohlcen, i když si svůj nadhled, nebo spíš nezasvědcení můžu slušně apklikovat na obecná měřítka hodnocení. Nolan valí. Uvidíme jak dlouho to u téhle série vydrží. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak je na čase těch aktuálních 94% zestřízlivět. Hru jsem nehrál, takže žádná nostalgie u mě nefunguje (a zároveň ani případné rozčarování, že někdo jen parazituje na názvu co má fanouškovskou základnu). Takže co jsem to viděl. Ve světě Fallout v roce 2075 došlo k jaderné válce (úvod cca 5 minut). Pak střih o 219 let později na linku “pipka” (protože je to silná ženská postava). Pak tu máme linku “černoch” (cokoli jen ne hetero běloch). Ani ne v polovině přichází na scénu první duševně nevyzrála herečka/postava (mluví o sobě v možném čísle… proto dostala roli). Kdykoliv promluví vůbec nevím jestli mluvila o sobě nebo o skupině… no a pár minut před koncem se spustí nějaká western linka (s návazností na úvod) s borcem co vypadá jako Red Skull a je mu cca 270 let. Vzájemná spojitost mezi linkami nula, snaha vysvětlit post-apo svět Fallout nula. A to že tam párkrát vystřikne (krev, …sex byl v oblečení) žádné extra body nedá. ()

Reklama

Reklama