Reklama

Reklama

Super Mario Bros.

  • Česko Superbratři (více)
Trailer 2

V Brooklynu začnou záhadně mizet mladé dívky. Jednoho dne je unesena i krásná archeoložka Daisy (Samantha Mathis), do které je zamilovaný instalatér Luigi Mario (John Leguizamo), kterému nezbývá nic jiného, než se se svým parťákem Mariem (Bob Hoskins) vydat do dinosauřího světa ukrytého v podzemí Brooklynu, kde vládne krutý vládce Koopa (Dennis Hopper). Snímek Super Mario Bros. vznikl na motivy světoznámé videohry od společnosti NINTENDO. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (126)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být i horší. Mnohem. Ale také to mohlo být diametrálně lepší. Vždyť přece Mario je tak nosná frančíza, že z tohohle filmu mohla být opravdová bomba. Výsledek je ale nanicovatý paskvil, který má s hrou společného opravdu málo. Dobře to ale uteklo, takže s hodnocením to je tak na půl cesty. Škoda nevyužitého potenciálu. 50% ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Malý červený nebo o trochu větší zelený panďulák běhají po 2D obrazovce, občas někomu skočí na hlavu, občas sežerou nějaké houby a naroste jim ocas. Tak tak nějak vypadá legendární videoherní předloha toho filmu. Že z toho jde jen těžko udělat nějaký film? To tedy máte pravdu. Na druhou stranu se vám ale otevírají obrovské možnosti pro zapojení vlastní fantazie (pokud teda nějakou máte a nejste psychycky narušení). A jak tedy samotný film vypadá? No, trochu jako když kočička s pejskem vařili pohádkový dort. Trocha tohohle, trocha tam toho, tahle postava by mohla dělat tohle, tahle by mohla byt uplně blbá no a na konci vás bude tak možná bolet bříško;) ()

Reklama

AnanAss 

všechny recenze uživatele

Tuhle verzi bych špuntům, zvláště pokud zrovna shlédli nejnovější animákovou hopsačku, rozhodně zatím nepouštěl… pokud jim tedy nechcete způsobit dočasné trauma. Bráchové instalatéři v červených a zelených montérkách se totiž v této bizarní podívané, ve futuristické dimenzi, prohání v policejních kárách jak z Mad Maxe, v patách mají vojsko obřích ještěrů s hlavami o velikosti tenisových míčků a musí se postavit proti tyranii Dennise Hoppera, který vyfasoval jeden z nejšílenějších účesů své kariéry. Jo a také jsou tady dinosauři v řetězech, král zakletý v obří hromadu slizu nebo bazuka, měnící lidi v opice. Do toho pobíhá Mario a Luigi s instalatérským nářadím a záchodovým zvonem, celé to připomíná komickou verzi Demolition Mana s hroznými triky a sem tam se navíc vyskytne nějaká ta houbička. I když na houbičkách museli být po celou dobu tvůrci a vůbec nechápu, jak tohle mohl někdo dovolit natočit… vždyť muselo být nad slunce jasné, že není šance na úspěch. Ale guilty pleasure jako prase, u kterého máte šanci, samozřejmě s dostatečným množstvím alkoholu v krvi, že si to i užijete. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Tesne po dosledovaní filmu ma na jeho koment napadá zopár vybraných slov, ktoré by pravdepodobne neprešli ani cenzúrou. Filmové remake-y hier sú vo všeobecnosti zlé. Sú zlé, aj keď sa jedná o adaptácie 3D akčných peciek. Čo však môže vzísť z filmovej adaptácie 2D skákačky? A opäť sme pri tých vybraných slovách. Dvaja ľudia niekedy hľadajú dlho a ťažko spoločnú reč. Čo sa dá povedať o tom, keď jeden film je pod taktovkou štyroch? A vyzerá, že každý režisér mal svoju víziu, ako má film vyzerať. Vzišla z toho táto ohavnosť, ktorej chýbali už len zmätené korytnačky behajúce od priepasti ku kocke s otáznikom. Je pravda, že na filme som sa rehotal ako zmyslov zbavený, ale bol to taký smiech "toto hádam nieje možné". Odpad! ale taký lepší. ()

Skeevee 

všechny recenze uživatele

Dyz sem byla mala, tak se mi to hrozne libilo =))) a Dennis Hopper je bombastickej slizoun a cely, i kdyz maximalne ujety, je to docela zabavicka =))) a ty vsemozny vobludky =) no, bavilo me to asi stejne jako hru ;) mozna bych to mela zase nekdy omrknout, abych se na to koukla trochu kritictejsim okem =) ale radsi ne...necham si tu iluzi o tom, jakay to bylo hezky ;) ()

Galerie (45)

Zajímavosti (42)

  • Dennis Hopper (kráľ Coopa) tvrdil, že natáčanie bola nočná mora, miesto plánovaných päť natáčacích týždňov ich strávil pri filme 17. (Raccoon.city)
  • V titulkoch je meno Dan Castellaneta (hlas moderátora) uvedené chybne ako Castellenetta. (Raccoon.city)

Související novinky

Cruise a Stiller opět spojí síly

Cruise a Stiller opět spojí síly

17.02.2009

Čím by byla Tropická bouře bez Toma Cruise? Něčím asi ano, ale určitě by ztratila svůj bezkonkurenčně nejzábavnější prvek. A Tom bude mít opět příležitost dokázat, že je za jistých okolností lepší… (více)

Reklama

Reklama