foto

Bruno Kirby

  • nar. 28.4.1949
    New York City, New York, USA
  • zem. 14.8.2006 (57 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Played
2004 Hlava nehlava (TV film)
2002 Waiting for Ronald
2001 Pekelná kuchyně
2000 American Tragedy (TV film)
1999 A Slipping-Down Life
Hra na špióny
Myšák Stuart Little
1997 Krycí jméno Donnie Brasco
1996 Heavenzapoppin'!
Spáči
1995 Rváčův deník
1994 Golden Gate
1992 Hoffa
Mastergate (TV film)
1991 Dobrodruzi z velkoměsta
Trap, The (TV film)
1990 Nováček
1989 Berte Rigby, jsi hlupák
Když Harry potkal Sally
Nejsme žádní andělé
1988 Nitti - Neústupný (TV film)
1987 Dobré ráno, Vietname
Konkurenti
1985 Maso a krev
1984 Hraje skupina Spinal Tap
Křídla
1982 Kiss My Grits
Million Dollar Infield (TV film)
1981 Moderní romance
1980 Bizoni na tahu
Hraniční čára
1979 Some Kind of Miracle (TV film)
1978 Almost Summer
1977 Between the Lines
1976 Baby Blue Marine
1974 Kmotr II
1973 Harrad Experiment, The
Propustka do půlnoci
Summer Without Boys, A (TV film)
Super táta
1972 All My Darling Daughters (TV film)
1971 The Young Graduates

TV seriály

2006 Vincentův svět (TV seriál)
Hoši a loutka (S03E04)
1996 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Posilovna (S05E09)
1993 Frasier (TV seriál)
Říkejte mi nezodpovědný (S01E07)
Padlí andělé (TV seriál)
1991 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Trap (S03E03)
1986 It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
1984 Buchanan High (TV seriál)
1974 Columbo (TV seriál)
Za úsvitu (S04E03)
1972 M*A*S*H (TV seriál)
M*A*S*H - Úvodní epizoda (S01E01)
Super, The (TV seriál)

Dokumentární

2001 How Harry Met Sally...

Režijní filmografie

TV seriály

2000 Beat, The (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace