Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henry Roth pracuje jako ošetřovatel v ZOO. Jeho snem je vyrazit na Aljašku, a proto veškeré peníze investuje do rekonstrukce plachetnice. Když se vydá na zkušební plavbu, loď se porouchá a Henry musí ke břehu. Zastaví se v malém bistru, kde ho zaujme sympatická Lucy. Dá se s ní do řeči a domluví si schůzku na další den. Druhý den Lucy sice sedí na svém místě, ale Henryho si vůbec nepamatuje. Majitelka podniku mu vysvětlí, že dívka měla autonehodu, po níž má poškozenou krátkodobou paměť, takže pokaždé, když se probudí, je pro ni neděle 13. října. Její otec a bratr se jí to snaží ulehčit, a proto každý den vše připraví a prožívají, jako by opravdu byla říjnová neděle. Otec dívky zakáže Henrymu se s ní stýkat. Když už nemůže jít do kavárny, začne připravovat náhodná setkání. Protože si Lucy po každém setkání s Henrym zpívá, tak otec rezignuje a pozve ho domů. Jednoho dne dívka zjistí, že není 13. října. Otec jí vše vysvětlí a zaveze ji k lékaři. Henryho uklidňuje, že další den bude zase vše při starém. Jenže mladík se rozhodne, že to změní. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (771)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Komediálno - romantický koktejl, namiešaný packalom a kde robí najlepšiu zábavu Schneider (to hovori samo za seba). Nápad je fajn (Hromnice som nevidel) a ako čisto romantický film s inými hercami (hlavne Sandler mi liezol kvalitne na nervy) to mohlo byť výborné. Strata pamäti v dôsledku autonehody a láska k človeku, ktorý ma ráno nespoznáva sú samy o sebe tak silné a vážne témy, že by si z prehľadom vystačili bez nejakých komických vložiek. Žial humor ako prostriedok na "uvoľnenie atmosféry a sprístupnenia filmi širšiemu publiku (rozumej - viac money)" degraduje celý film na úroveň Prcičiek a pochováva slušnú romantickú linku. Pytké až beda... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

stalo se to jednoho dne a adam sandler se cítil jak omámen. drew barrymore vypadala jako víla, které paměť zabloudila. byla jeho scarlet, co děravou má paměť. on rozflákal svoje auto, hrál si na dělníka, zmrzačil kamaráda a málem vlastní vinou přišel o tučňáka. měl tajný sen, jak moc by jí chtěl. tak přišla (další) první pusa............. . asi takhle, tohle jsem nevymyslel já, ale ve filmu toto (píseň) zpívá A.S. a dá se říci, že vystihuje děj i duševní ,,rozpoložení" snímku. A.S. mě nepřesvědčil o tom, abych na každý jeho nový počin čekal s jazykem na vestě (nemyslím z vyděšení) a D.B. je prostě starší než v E.T. film je normální americkou komedií, se zajímavým námětem ve kterém se také dozvíte, čím straší mroži ve volném čase v moři ostatní savce. ()

Reklama

Šakal 

všechny recenze uživatele

Cca jednou za 360let (myšleno pro jedno konkrétní pozorovatelné místo) dochází k úplnému zatmění slunce. Je toho poměrně dost, co se “musí sejít”. Včerejšího dne musel nutně měsíc (v novu) vstoupit mezi Zemi a Slunce a umožnil tak, aby proběhlo “tak trochu” jiné zatmění I v mém případě. Těžko si jinak vysvětlit skutečnost, že jsem shlédnul romantickou komedii made in USA a (světe div se) já se bavil a navíc (jako bonus) je z toho cítit I upřímnost. Už samotné téma je výborný nápad a co víc, tentokrát nezůstalo pouze u nápadu, následně trestuhodně nevyužitého (jak tomu v drtivém počtu podobných případů bývá, byť (nutno (si) přiznat), ne vše se povedlo ke 100% (oboustranné) spokojenosti). Přesto, klobouček dolů A. Sandlere, nepřestáváš mě udivovat. p.s. do D. Barrymore by se nejeden dokázal (každý nový den) zamilo(vá)vat…..p.p.s dnes se mi navíc ani nechce být za cynika popř. rejpala. Snad pouze s dovětkem, D. Aykroyd(e). Špatné počty! Number three-mrož, number two-(možná) TY, number ONE-pouze a jenom moje maličkost resp. velikost. To pouze “pro pořádek”, aby bylo dostatečně jasno, že mě tyhle “laciné vtipy” nijak nepřekáží (čti neuráží). Život už je (sám o sobě) dost vážnej (stejně jako “samotná čsfd”), nezdá se vám…? Všechna čest všem vyjímkám! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak aj Sandlerovi to občas vyjde. Keď chce, dokáže byť vtipný a pesvedčiť nás, že aj Drew by ho teoreticky mohla chcieť. Niekoľko vtipov vyšlo, ale ako celok skôr do telky, na takýto typ filmu by som do kina nešiel. Ak "vtipného" Sandlera, tak iba v stave psychickej vyčerpanosti, keď mozog nie je schopný fungovať. Moje percentuálne hodnotenie je šikovne zašifrované v názve:) ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie s nadprůměrně zajímavým dějem naráží na velký omyl v obsazení. Drew je roztomilá, Sandler překvapivě romantický, ale Schneider si tu spolu s čímsi, co nejspíš měla být pomocnice hlavního hrdiny, provozuje ten svůj tzv. „humor“, který se s romantikou neskutečně tluče (o zvracejícím mrožovi to platí tuplem). ()

Galerie (55)

Zajímavosti (52)

  • Když se Lucy (Drew Barrymore) a Henry (Adam Sandler) poprvé setkají u něj v práci, vidí delfíny Mary-Kate a Ashley, pojmenované po hereckém tandemu sester Olsenových. (imro)
  • Filmári nesmeli natáčať na letisku, pretože to bolo v oranžovom kóde kvôli 11. septembru. V dôsledku toho natáčali v námornom prístave neďaleko Pearl Harbor. (Arsenal83)
  • Noviny, které Lucy (Drew Barrymore) vytahává ze schránky u restaurace (cca v čase 45:30), jsou Honolulu Star-Bulletin. Jednalo se o denní tisk se sídlem v Honolulu od roku 1912 do doby, kdy publikace 6. června 2010 skončila. (veronikajel)

Související novinky

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (více)

Reklama

Reklama