Reklama

Reklama

Anakonda: Honba za krvavou orchidejí

  • USA Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (více)
Trailer 1

Skupina vědců se vydává do džungle za vzácnou orchidejí, která je údajně klíčem k věčnému mládí. V močálech však číhá nebezpečný had. K výrobě revolučního regeneračního a omlazovacího přípravku je zapotřebí látky, kterou obsahuje jeden druh orchideje. Potíž je v tom, že kvete jen jednou za sedm let, a to pouze na jediném místě na světě, kdesi na Borneu. Majitelé velké farmaceutické firmy se rozhodnou vyslat do oblasti malou výpravu pod vedením ctižádostivého přírodovědce Jacka Byrona. Je období dešťů a výprava jen s obtížemi sežene loď, která by se vypravila do džungle. Cesta neprobíhá příliš hladce. Nejprve jednu členku výpravy po pádu do vody málem sežere krokodýl. Potom dojde k poruše kormidla a loď se zřítí do vodopádu. Kapitán lodi Bill se mobilem domluví s kolegou, aby pro ně přijel, nikdo si však nevšimne obrovské anakondy, která kolem nich už nějaký čas krouží... (Nova Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (259)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dobrodružný film "Anakonda" ktorý bol natočený v roku 1997 a hlavnú úlohu v ňom stvárnila herečka Jennifer Lynn Lopez je v rámci snímkov o vraždiacích plazoch nadpriemerná záležitosť. Oficiálne pokračovanie z roku 2004 "Anakonda: Honba za krvavou orchideou" je na tom o trocha horšie. Znížil sa rozpočet, zmenil sa režisér a chýba aj sexi J.Lo. Ale i napriek tomu to bolo celkom fajn. Americká vedecká expedícia za kvetmi vzácnej liečivej orchideie na Borneo, ktorú skoplikovalo niekoľko obrovských ľudožravých hadov ma nesklamala. ** ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Válkou zklamaní vojáci se ukrývají na Borneu. Tím pádem není nouze o Američany, kteří se plaví v Indonésii. Film je stejně tak přehlídkou metrosexuálních jedinců, kteří o herectví zavadili tak maximálně z Pendolína. Pokračování nemuselo být nutně špatné, kdyby nepůsobilo tak směšně. Anakonda v Indonésii? Pro scénáristy žádný problém:) Samozřejmě ani první díl není žádný skvost. Na třetí s Házlhófem nemám odvahu. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Příběh točící se okolo partě lidí co se vydají najít orchidej, která prodlouží život. Ale oucha! Místo střeží AnakondY ( Ano, není pouze jedna, je jich hned několik ). A tyto Anakondy nemají 5 metrů, ani 7 metrů dokonce ani 10 metrů. Oni mají rovnou 15 metrů. Proč ne. Hlavni hrdina, co má loď a vede výpravu vědců doprostřed džungle je super nezničitelný hrdina. Rukama zmlátí i krokodýla. ( Nebo Aligátora, já už nevím ) Velice průměrný snímek na dobrodružné večery. Neurazí, ale ani nijak nenadchne. ( 50 procent ) ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Koľko gigantických údov pritiahne jediná anakunda ? Využite našu jedinečnú ponuku na plavbu čarokrásnou prírodnou scenériou, v plnom luxuse a so skúseným sprievodcom.! ___ Viac hadov neznamená nutne viac zábavy, ale inak toto pokračovanie rozhodne nesklamalo. Ed Neumeier má vedu rád a tak sa snaží aj o skutočnú zápletku s orchideou. Tie na Borneu, tak ako ostatne na celom svete, nájdeme, ale anakondy tam rozhodne nežijú, jedine tak v ZOO.. Inak je to hlavne o tom ako sa vedec pod tlakom ambícií stane zlosynom. ___ Poučenie cynika: Tú prekliatu džungľu treba vybetónovať! Vlastne už netreba. Borneo je tak zaplienené plantážami olejnej palmy, že žiadna taká poriadna hadica by tam už teraz neprežila. ()

Enšpígl odpad!

všechny recenze uživatele

Jóóóóó, hezkyyyyy já chci ještě jednou , ale pokud možno až budu umírat v bolestech, protože tohle mě dorazí bez trápení. Jako už si vemte to, že bohatá firma vyšle své product managery a vědce aby natrahali v džungli kytku. Tím prdel zdaleka nekončí. Partu tvoří :bílej američan, afroameričan, asiat amerického původu, portorikánec. Pak je tam taky : hodnej, křivej, drsnej a taky je tam ukecanej a máme tam i hysterku, a odvážlivku. Jéééééééé a taky je tam digitální anakonda v džungli , kterou nazývají Borneo / podle lesa a vody se to dá těžko vyvrátit či potvrdit/ . Pak už máme jenom finále, naštěstí se odehrává ve tmě, takže nic nevidíme, slyšíme jen sykot a řev. Pak to nasvítej a zachvíli jsou titulky. Bravooo, přežil jsem to . ()

Galerie (29)

Zajímavosti (11)

  • Jeden z názvů, nad kterým se původně uvažovalo, byl "Venom". Studio ho však nakonec změnilo, protože evokoval jed, kterým anakondy nedisponují. Venom je také jméno jednoho z nejzajímavějších Spider-manových protivníků. (imro)
  • Anakondy jsou v drtivé většině scén vytvořeny za pomoci CGI – během scény kopulace hadů ovšem byla využita i animatronická loutka. Využívány také byly dvě zelené loutky anakondy, jedno modré hadí tělo a maketa hlavy – záběry s témito loutkami pak byly upraveny v postprodukci. Jedná se tak o poslední díl z tetralogie Anaconda, který využívá praktické efekty. (fiLLthe3DD)
  • Výprava jela na Borneo, ale anakondy žijí v Jižní Americe. (Mr.Hudson)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama