Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

nash. 

všechny recenze uživatele

Tuhle blbinku samozřejmě nikdo nemohl myslet vážně a jako komedie parodující dokonale prostoduchým "bravíčkovským" stylem středoškolské komedie stejně jako špionské filmy je prostě kouzelná. Ne, že by se u toho člověk válel smíchy, ale spokojeně usmívat jsem se nepřestal od první do poslení minuty. Bavil jsem se nejen zápletkou mladé lesbické sexy varianty Blofelda, která se zamiluje do nejlepší agentky ve škole agentek, ale snad každým jednotlivým okamžikem a detailem. Ať už to byly plány na potopení Austrálie, červené přísavky s nimiž Lucy šplhá po stěně internátu, sledovací akce v "diskrétním podniku" kdy agentky na sledovaném objektu zajímá především úžasný svetřík, trezorová scéna, vedení školy, které se startrekovsky teleportuje z místa na místo nebo za sebe posílá hologramy a také řadou skvěle pitomoučkých dialogů ( "Já jsem jako malá nechtěla být zločinec. Chtěla jsem být pirát." - "To je taky zločinec." - "Aha.").. zkrátka hodně dobrá, vtipná a pořádně odlehčená zábava, na kterou se rád podívám znovu. a navíc, jako třešnička na dortu, Jordana Brewster, na kterou už samu o sobě je radost pohledět. :-)) ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Bohužel největším záporem byla ta první polovina filmu, kdy jsem se fakt nudil. Pak začli holky lezbit jak o závod a už se to o dost zlepšilo. Chtělo to, ale více lezbiček a lezbických scén. Ale jinak docela dobrý. Na Brewster i Foster se pěkně koukalo. No a vlastně taky na konci chyběla pořádná líbačka. Ale nepochybně jsem se bavil. 60% ()

Reklama

Katullka 

všechny recenze uživatele

Hodnocení k DEBS na csfd.cz poukazuje na to, jak se zde nalezne a) dost lidé volící DS, popřípadně mající problém s homosexualitou b) lidé kteří nechápou parodie. Jinak si to nedokážu vysvětlit. Tento film je příklad, jak se dělají ty pravé vtipy o buznách protkané Charliema andílkama. U tohotu filmu se máte bavit. Opusťte všechny Mendese, Finchere, Lynche a Kubricky! Teď se bavte a taky ten vtip uznejte! Zkuste to přehodnotit. Pusťte to ještě jednou. Užijte si ruské přízvuky, lesbické agentky a zbraně plný opasek. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nevycházím z němého úžasu. To byla kšandovina. Můžete si o mě myslet co chcete, ale já jsem se bavila. Prostě jsem jen potřebovala vypnout a tahle ujetost mi dokonale vyčistila hlavu. Písničku od Erasure A Little Respect zbožňuju. Mám na ní velmi příjemné vzpomínky. No, a teď si ji budu spojovat ještě s tímto filmem. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 8/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +běhají tu čtyři hezký holky, je tu akce, láska mezi hlavní hrdinkou a...a mezi někým koho bych nečekal, potěší Michael Clarke Duncan -škoda, že Devon Aoki nedostala více prostoru, vlastně škoda, že nedostala skoro žádný, scénář je fakt stupidní/// Tohle je pěkná blbost. Hezky se na ni kouká a dost jsem se na ni těšil, ale po dějové stránce by mě to neuspokojilo ani v patnácti. Naštěstí jsem nějak přežil první půlhodinu a potom už jsem si nějak zvykl. Chování postav je někdy iritující, akce se nemůže rovnat jakémukoliv akčnímu filmu, ale přecijen tomuto snímku hodně fandím a tak ho přece úplně nepotopím./// Celkem 58%/// ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Devon Aoki ve skutečnosti nesnáší cigaretový zápach, a tak si kouření bilinkových cigaret protrpěla. (HellFire)
  • Píseň „Girls“ od Death in Vegas, která zazní v tomto filmu, se taktéž objevuje i ve filmu Ztraceno v překladu (2003). (cuish)

Reklama

Reklama