Reklama

Reklama

Emma Lloydová má svůj pořad v rádiu, v němž radí posluchačům s láskou. Vypracovala několik bodů, včetně testu kompatibility, a svého vědeckého postupu se striktně drží. Zapomíná však na opravdovou bezhlavou zamilovanost. Sofia, která si má brát hasiče Patricka, Emmu poslouchá a začne mít o svatbě pochybnosti. Zavolá doktorce Emmě do studia a na základě jejich rozhovoru svatbu zruší. Patrick to nechápe, je smutný a na doktorku Lloydovou pěkně naštvaný. Aby se Patrick Emmě pomstil, požádá syna sousedů, aby se naboural do systému úřadu a zadal tam, že Patrick Sullivan a Emma Lloydová jsou manželé...  Emma je zasnoubená s Richardem, který vydal její knihu. Najednou na úřadě zjišťují, že se nemohou vzít, neboť Emma je údajně vdaná. Emma považuje tento údaj za chybu systému, ale napravit to může jedině tak, že musí vyplnit spoustu formulářů, které má podepsat jak ona, tak i její manžel Patrick Sullivan. Emma se hned za Patrickem vydá a chce mu vysvětlit situaci. Patrick pochopitelně ví, oč jde, a dělá nechápavého, přičemž se mu podaří Emmu opít. Emma se ráno probudí v Patrickově bytě, což ji vyděsí a bez formulářů spěchá do práce. Dokumenty jí později přinese Patrick s tím, že už domluvil i schůzku u notáře, a doprovodí ji na ochutnávku dortů. Patrick je příjemný bezprostřední muž, pravý opak Richarda. Ten se chtěl sice Emmě pomstít za zničení života, ale pak se do ní zamiloval. Emma se dál drží striktně svého vědění, ale začíná být zmatená pocity, které dosud nezažila... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (173)

Shit 

všechny recenze uživatele

Uma Thurman v další romantický komedii a Colin Firth v další ze svých dobráckých rolí, by mě zajímalo, kdy se Firtha dočkám v nějaký záporný roli, vypadá to, že asi nikdy, ale na druhou stranu tu aspoň nějak moc extra nezaclání Morganovi, kterej je tady celkem zábavnej a velkej sympaťák. Co se týká příběhu, tak to neni nic extra zajímavýho, ale pobaví ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Uma Thurman mi vůbec v romantických komediích nesedí. A v tomto filmu se to jen potvrdilo. Člověk se nějak moc nenudil,ale filmu podobných tomuto je stovky. Vtip občas pokulhává a jak to nakonec dopadne mi bylo jasný už po úvolních dvaceti minutách. Ani nevim za co dávám dvě hvězdy,ale takový průser to zas nebyl. Celkově 35% ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Normální průměrná, ničím nějak zvlášť zajímavá romantická komedie. Uma Thurman pro mě teda byla mnohem sympatičtější jako šílená Ex v superbejvalce, než tady. Colin Firth oproti Mamma mia nebo Bridgetse tu taky nebyl nic moc. Jediný, kdo se mi líbil byl Morgan, skvěle hrál, byl i vtipný a do role mi sedl. Jedním slovem - oddechovka, ale nic víc. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Klasická lovestory, pri ktorej je každému jasné ako to celé skončí. Dôležité však je vždy to, čo sa bude diať medzi tým a ako dokážu celý príbeh podať a najmä čo najviac vyťažiť z ponúknutého námetu a prostredia. Takže mali sme tu smutného požiarnika a egocentrickú spisovateľku - ako týchto dvoch spojiť, rozdeliť a napokon opäť spojiť? Až tak ťažké to veru nebolo. Ale spočiatku som si myslel, že to bude väčšia fraška. Inak to bolo celkom pozerateľné a keby namiesto Umy Thurman, ktorá vo mne nevzbudzuje žiadnu charizmu, obsadili radšej inšiu herečku (hoci aj Jennifer Aniston alebo Cameron Diaz), tak by to mohlo byť aj 4-hviezdičkové. Takto ostávam pri troch, a oceňujem zaujímavý dej a viacero pekných scén s príjemnými dialógmi. ()

burton 

všechny recenze uživatele

Jůůů...holky (chlapům napíšu potom)...až budete potřebovat políbit od někoho, kdo vás miluje, takové jaké jste a bude vás opilou na mol na rukou nosit a bude o vás bojovat a bude hasičem a bude mít krásnej úsměv a bude mít netradiční přátele a netradiční rodinu a bude prostě Božííí, mrkněte se na tohle :). No...chlapi.......jednou jsem se v prváku málem vdala za úplně čerstvého spolužáka (asi tak 3 týdny), abychom jeho kamaráda dostali na opušťák. Týden jsme to plánovali u piva v hospodě za školou. Já bych si ho bez obav vzala, ale on se nakonec lekl a kámoše klidně obětoval. No nezabili byste ho? PS: na ten avatar ale teď nekoukejte, jo? ()

Galerie (64)

Zajímavosti (5)

  • Na začátku filmu jsou na stole dva šálky na kávu, které v prostřizích mizí nebo mění svou polohu. (Terva)
  • Jeden večer má Emma (Uma Thurman) obě ruce pomalované hennou. Když ráno u otce snídá, má ruce čisté. "Tetování" hennou ovšem vydrží nejméně 10 dní a není lehké ho smýt. (ČSFD)
  • Film byl uveden přímo na DVD díky bankrotu distribuční firmy Yari Film Group. (Terva)

Reklama

Reklama