Reklama

Reklama

Hříšný tanec 2

  • USA Dirty Dancing: Havana Nights (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když mladá Katey přijede s rodiči na Kubu, netuší, že zde objeví nejen vášeň pro tanec, ale i velkou lásku. Osudovým se jí stane setkání se sympatickým číšníkem Javierem. Mladý pár se spolu tajně schází v nočním klubu a trénuje na prestižní soutěž v tanci... Píše se rok 1958 a na Kubě vrcholí revoluce proti prezidentu Batistovi. Na Kubu přijíždí Bert Miller se svou ženou Jeannie a dvěma dcerami Susie a Katey. Katey se pomalu rozkoukává a podaří se jí nechtěně strčit do číšníka Javiera s tácem plným pití, který je za vylití potrestán. Druhý den ujede Katey autobus a Katey musí ze školy pěšky, což není zrovna bezpečné. Naštěstí Katey potká Javiera, který jí nabídne doprovod a Katey se dozvídá i o životě obyčejných lidí. Katey je pozvána Jamesem Phelpsem do tanečního klubu, ale od Javiera se dozví o tanečním klubu La Rosa Negra, kam chodí tančit Kubánci a s Jamesem tento klub navštíví. Když z klubu odjíždějí, James si na Katey dovoluje a Katey se vrátí do klubu. Javier doprovodí Katey k hotelu, ale druhý den dostane v práci výpověď, protože zaměstnanci se nesmí s klienty stýkat a v hotelu se dozvěděli o jeho noční procházce s Katey. Katey chce Javierovi pomoci a jde za ním, aby mu navrhla účast v taneční soutěži, kde vítěz získá pět tisíc dolarů. Javier je nejprve skeptický, ale nakonec začnou s Katey trénovat. Katey se před rodiči vymlouvá na Jamese, kterého donutila, aby ji kryl. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

VanTom 

všechny recenze uživatele

No příběhově už to jednodušší být nemohlo. Tedy než přišel závěrečný zvrat, který do té doby přímočarou a celkem přirozenou mladickou romantiku násilně zpolitizoval, aby jí dodal na "osudovosti". Jinak kubánská hudba a tance mne ze židle nezvedly a nevyvěral z nich ani ten správný "hříšný" kontrast s prudérní americkou smetánkou. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám až moc rád první díl, i když tady o dílech ani moc mluvit nemůžeme. Tady je hezká romance, ale v ničem nová, zasazení do problémové doby i místa je dobré, ale hudebně rozhodně ne využité naplno. Hlavní dvojice je příjemná, ale tanečník prostě není chlapský jako Swayze. Bohužel příběh je až příliš podobný prvnímu, a tak vyznívá docela nudně. ()

Reklama

borsalino odpad!

všechny recenze uživatele

Přestože nejsem velkým fandou těchto filmů, tak musím uznat, že Hříšný tanec I. má něco do sebe. Ovšem II. je mimořádná slátanina, ten mládenec v hlavní roli, který vypadá jako patnáctiletý teenager, polovinu filmu trousí samá životní moudra, druhou polovinu se usmívá jako debílek. Ona americká slípka, trochu naivní, trochu zasněná a trochu pitomá. Děj rozkošně přešlapoval na místě a když už se nějaká etapa blížila vyústit do nějakého závěru, tak najednou pointa jako na potvoru zmizí a zase koukáte jako v Jiříkově vidění, kam se děj vypařil. Po pátém vypaření jsem se od snímku začal také postupně vypařovat a myslím, že jsem si zachoval nejen dobrý vkus, ale také zdravý rozum. Jedním slovem - PEKLO! ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Na jednicku tenhle film bezesporu nema, najde se tady hodne veci, ktere kazi celkovy dojem (hodne jednoduche dialogy, predvidatelny dej a jeho banalita, prilisna podobnost hlavni zapletky s predchozim filmem, ustredni par mi dohromady nejak neladi, hlavni hrdinka je pro me porad nejak 'toporna a nemotorna', takze se ani nedostavuje kyzeny pozitek z tance jejiho a jejiho partnera). Na druhou stranu bych snimek zase uplne neodsuzovala, najdou se v nem prijemna hudba i tanecni vystoupeni, herci take nekonaji spatne (treba rodice hlavni hrdinky se mi libili, stejne jako vlozeni motivu jejich drivejsi tanecni drahy do pribehu). ()

Milan25 odpad!

všechny recenze uživatele

Taneční filmy mě nikdy nebraly a zřejmně nikdy brát nebudou. Pokud jsem jedničce dal 1*, tady to prostě musím srazit ještě níž, protože tento film je dokonalá veleblbost s tak trapně klišovitým příběhem, kde se nelze domnívat, že byl natočen jen aby vydělal hromadu dolarů díky shodnému názvu se svým předchůdcem. Společné mají ovšem málo...tanečky a úchylného Swayzeho v krátkém cameu. Romola Garai je mi zde navíc nelidsky nesympatická. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Inspirací tvůrcům filmu byl skutečný příběh choreografky a producentky JoAnn Jansen. Ta se v roce 1958 coby teenagerka přestěhovala s rodiči z amerického města St. Louis do Havany a postupně poznávala svět golfových večírků a luxusních nočních podniků. Našla si kubánského přítele, který ji seznámil s místní kulturou. Zážitky z Kuby ovlivnily JoAnn na celý život - stala se choreografkou a v New Yorku vedla vlastní taneční skupinu. (HappySmile)
  • Diego Luna (Javier), který se naučil tančit za šest týdnů, přiznal, že normálně nejlépe tančí, když má v sobě několik piv. (Bauer)

Reklama

Reklama